Karcher K2 compact כדאי לקנות?
T two wheels Dragon New member 11/12/14 #2 קניתי לפני שבוע בערך במיבצע של בלאק פריידי בהום סנטר ב500 שח לשם הדיוק קניתי את K 2 Compact Home
ר רחוק מכך New member 11/12/14 #3 תודה על התשובה המהירה הוצע לי ב 400 ש"ח אך ללא סבון וללא מכשיר לניקוי רצפות.   האם כבר השתמשת במכשיר? האם אתה ממליץ?
תודה על התשובה המהירה הוצע לי ב 400 ש"ח אך ללא סבון וללא מכשיר לניקוי רצפות.   האם כבר השתמשת במכשיר? האם אתה ממליץ?
T two wheels Dragon New member 12/12/14 #5 עוד לא חיברתי אותו לחשמל אפילו אבל קניתי אותו עם הניקוי רצפות ואם הסבון
I iec New member 12/12/14 #9 בלאק פריידיי בהום סנטר? עלה לי 455 בלי בלאק ובלי פריידי.   אחלה מכשיר.
C Cbr1000rr2004 New member 12/12/14 #4 קניתי ב 300 דרך אתר שמישהו פה המליץ אחלה מכונה -חזקה-קומפקטית עושה את העבודה עד ש... הפסיקה יום אחד לעבוד ללא שום קרטוע או התראה פשוט שקט חיברתי לחשמל ,מים ,on וכלום לשיקולך
קניתי ב 300 דרך אתר שמישהו פה המליץ אחלה מכונה -חזקה-קומפקטית עושה את העבודה עד ש... הפסיקה יום אחד לעבוד ללא שום קרטוע או התראה פשוט שקט חיברתי לחשמל ,מים ,on וכלום לשיקולך
T talko76 New member 12/12/14 #7 לי יש דגם קצת יותר גדול שעולה 800 כבר חמש שנים , לא עוצר. שוטף איתו גם את הדק ועוד שטויות. יש מצב שהוא נחלש קצת אבל עדיין עושה כל עבודה. מה שכן שים לב לציור - שלא יתקפל לעולם , בהתחלה זילזלתי וחתפתי חור. חדש עולה 300.
לי יש דגם קצת יותר גדול שעולה 800 כבר חמש שנים , לא עוצר. שוטף איתו גם את הדק ועוד שטויות. יש מצב שהוא נחלש קצת אבל עדיין עושה כל עבודה. מה שכן שים לב לציור - שלא יתקפל לעולם , בהתחלה זילזלתי וחתפתי חור. חדש עולה 300.
I iec New member 12/12/14 #10 שלי עובדת קשה על הטרקטורון KARCHER Made in Germany נרכשה בוואלה ואחרי שעתיים נלקחה מחנות היבואן בא.ת. סגולה פ"ת.
שלי עובדת קשה על הטרקטורון KARCHER Made in Germany נרכשה בוואלה ואחרי שעתיים נלקחה מחנות היבואן בא.ת. סגולה פ"ת.