Kansas

• פותח הנושא And7
  • פורסם בתאריך

And7

New member
Kansas

Ty Law בדרך לקנזס בדיוק מה שקנזס חייבת עכשיו CB ועוד אחד הטובים מה שטוב כי Warfield הCB השני הראה שיפור משמעותי השנה וכנראה שהוא יהיה מספיק טוב בשבילנו. וגם קנזס שיחררה את הולידי (תודה לאל) במקומו יפתח מעכשיו הרוקי אלן. מעניין מה יקרה אבל אם קנזס יחתימו גם את Ty Law כFree Agent מה הם יבחרו בדראפט עם הבחירה ה15 שלהם? אולי יש מצב אפילו ל WR שאני חושב שלמרות הבעיות שלנו בהגנה פשוט לקנזס סיטי יש קו התקפה מטורף אבל חסר לנו לפחות WR אחד ברמה טובה מורטון בדרך החוצה כנראה (כרגע רק דיבורים)

Yo-man

New member
בכלל לא נכון

פשוט להודעה המקורית שלך לא היה מי שיענה. חסרים לנו אוהדי קנזס סיטי, בזה אתה צודק... בכל מקרה, זה לא מפתיע שפחות אנשים נכנסים לכאן במהלך החודשים בהם יש פגרה במשחקי ה-NFL. ככה זה בפורום של ספורט עונתי. אני מאמין בלקראת אמצע אפריל תהיה התעוררות לראות הדראפט, ושוב ביולי-אוגוסט, לקראת פתיחת העונה. אתה מוזמן להישאר, לכתוב עוד הודעות או אלי לספר לנו מיפה התחלת לאהוד את צ'יפס. ואתה מוזמן לחזור לשעות יותר ערות. Up to you.

ChiefsNo1

New member
גם אותי זה מעניין...

יהרגו אותי שאני כותב פה בפורום.... אבל בתור עוד אחד שאוהד את קנזס, מעניין אותי לשמוע איך עוד אחד נפל עליהם... יש לנו כבר גרעין של אוהדי צ'יפס פה בארץ...

Yo-man

New member
יכול להיות בגלל העונה שלפני האחרונה

קנזס סיטי היו ההבטחה של העונה הקודמת. היה להם משחק מלהיב בזכות דנטה הול (שכמעט לא הורגש השנה בהחזרת בעיטות), יש להם את הטייט אנד הטוב של הליגה (גונזלס), יש להם את הרץ שהוביל את הליגה עם מספר TD לעונה (הולמס), והם קיבלו מאמן שחזר מפרישה (דיק ורמיל), והפעם האחרונה שהוא עשה את זה זה היה עם הראמס, והוא הביא אותם לנצחון בספורבול. בקיצור, לפני שנה וחצי הם היו הדבר החם הבא. העונה לא הצליח להם מידי, וכנראה שהשנה לא התווספו אוהדים לקבוצה הזו בישראל
ואני שמח שאתה כותב פה בפורום

ChiefsNo1

New member
אני לא...

אני לא יודע מה בקשר לבחורצ'יק השני אבל אני אוהד "ותיק" כבר, ואני מכיר עוד אחד, שמחכים כבר הרבה שנים שתהיה לנו כבר קבוצה ראויה, והיינו בטוחים שבא עלינו לטובה תואר שנה שעברה, אבל מה לעשות - הגנה זה שם המשחק. חוץ מזה אין לי בעיה להגיב בפורום, אבל אני מנסה לשמור נאמנות לפורום שבד"כ אני מבלה בו.... ורק באתי להעיר שיש עוד כמה אוהדים של הצ'יפס בסביבה.

Yo-man

New member
תגלה לנו איזה פורום זה בשקט השקט ?

סתם שיהיה לנו מושג מאיפה באת ולמה אתה שומר על חשאיות

And7

New member
עוד אוהד של קנזס סוף סוף

אני אכן אוהד את קנזס משנה שעברה בערך אבל ממש התאהבתי בקבוצה אני אוהב אותה בכלל אז אני עוקב אחרי כל הזמן חוץ מזה בעיית ההגנה שלנו קצת הרחבה : הDF LINE שלנו לא כזה נורא וגם לפי דעתי ה LB שלנו לא כאלה גרועים בארבר ופיוטיצה לפי דעתי כל הליין האחורי הוא הבעייה S FS CB והשנה קנזס צריכה לרכוש לעצמה שחקן CB כמו ty לבחור בדראפט שחקן סיפטי חזק ואולי להביא עוד טרייד להביא WR / LB או משהו

ChiefsNo1

New member
הפורום לא מסתורי

אני מהקבוצה שמשחקת בחיפה, וכדי שלא יאשימו אותי בקידום שלא לצורך אז לא הזכרתי את זה , יש לנו אתר נפלא (www.haifa-football.com) ופורום משלנו. אתם מוזמנים גם לבוא לשחק וגם לבוא לבקר באתר ובפורום. ואני בטוח שיש עוד אוהדי צ'יפס מלבדנו, חזק ואמץ!

Yo-man

New member
אין בעיה עם פורום חיפה

אתה מוזמן לקדם אותו ככל שתרצה.

And7

New member
bell איתנו סוף סוף

אנחנו חייבים עוד CB דחוף! ואז נשאר לנו לקחת DT טוב (בדראפט ?!) או שאולי קנזס יבחרו בדראפט בעוד CB טוב או אפילו WR במקום MORTON שיש שמועות שיעזוב מישהו יודע איפה אפשר למצוא רשימה של השחקנים הטובים בכל הdraft?

למעלה