KAMA KASH TSARICH LIVLOA

KAMA KASH TSARICH LIVLOA

כדי לקבל עברית כמו שצריך...?? איזה חמוד ה- TyTN החדש שלי. קיבלתי אותו עם עברית של PDAC. אחלה עברית, אבל יש לה את הצרות שלה וברור שהיא לא מושלמת. במכשיר הקודם הייתה לי עברית של Eyron. לא רעה. דווקא אהבתי. אז לכבוד ה- HR הראשון שלי ב- TyTN, החלטתי להתקין את העברית של Eyron. אז ויזואלית, היא נראית טוב יותר ונקייה יותר. מה שמיושר לימין מיושר כמו שצריך ומה שמתורגם - עד הסוף. ברור שזו גירסת עברית יותר בוגרת מזו של PDAC. אבל עיון בפורומים השונים, מגלה קצת תלונות על האטה שהעברית של Eyron גורמת למכשירים. אז לפני שאני משחזר פה את כל המכשיר, מבקש את עזרתכם בבחירת העברית למכשיר שלי. מה דעתכם? אגב: אם אתם שולחים אותי לקנות את העברית של Eyron, ספרו לי בבקשה היכן הכי כדאי לרכוש. תודה ! עמית.

2cookie

New member
אני הייתי נשאר עם PDAC

אני אוהב את ה-T9 שלהם, שימושי במיוחד ב-TYTN כשלא מתחשק להקליד.

אני עם M600

רכשתי אותו מיד שניה עם עברית PDAC. עבר שבוע, וניסיתי את זו של אירון. עבר יום וחצי וגם רכשתי אותה. אני חושב שכדאי שתשתמש בכל אחת מהן למשך שבוע בערך עד שתגבש דעה החלטית. אתה עלול למצוא באגים שיש לזו ואין להיא וההפך. לכן אתה צריך למצוא את זו שעימה אתה חי בשלום. (או לפחות הכי קרוב לזה)

BravoMan

Active member
עם כל הכבוד

אף פעם לא הבנתי למה מישהו שכבר יש לו עברית עובדת ודי טוב (ועוד אם כל מיני בונוסים כמו מילון וT9) ירצה לבזבז עוד 400 ש"ח בערך (כי זה מה שעולה EYRON למכשירים משולבי טלפון) רק בגלל שכמה דברים נשארו באנגלית, או איזו אות טיפה לא במקום. אבל כמובן שזו החלטה אישית. גם אני רכשתי JAMIN עם עברית של PDAC ובשלבי הניסוי הראשונים התקנתי את EYRON לשבוע. לא מצאתי שום הבדל שיצדיק להוציא אפילו רבע ממחיר הגרסא המלאה אז חזרתי לPDAC. עד שMICROSOFT תתאורר ותכיר בקיומה של ישראל (הם יותר גרועים מהערבים בעניין הזה) לא נראה עברית באמת טובה למכשירים האלה.

AYELET1

New member
אם מיקרוסופט תתעורר ותכיר במדינת

הקודש, זה יהיה כנראה בזכות הערבים

2cookie

New member
החלק המפתיע הוא שקיים ROM

ערבי של WM5. ההתאמה של ה-ROM הזה לקריאת וכתיבת עברית אמורה להסתכם בהחלפת הפונטים...

אז ככה...

* 400 ש"ח הוא אולי המחיר הרשמי של העברית של Eyron. חפשו ב- Tech Center ותמצאו אותה בקצת יותר מחצי מחיר. * ה- TyTN שלי סופק עם PDAC, כך שזו הייתה עובדה קיימת. לא שאני חייב לקבל אותה.. בוא תבין: ה- TyTN הוא לא מכשיר, איך לאמר בעדינות.. זול. יחד איתו רכשתי מן הסתם גם כרטיס הרחבה, ואוזניית BT ונרתיק ומגן מסך ומטען לרכב. בניתי לעצמי חבילה יפה טובה ואיכותית ושילמתי עבורה בהתאם. אז למה בדיוק אני צריך לקבל באגים של "אות פה, אות שם" או "איזה אות שלא במקום". מצטער מאוד, אבל עלי זה לא מקובל ! אז לקחתי את האלטרנטיבה בינתיים זה נראה לי בסדר גמור. ה- T9 לא מעניין אותי. רכשתי את ה- TyTN בין היתר בגלל המקלדת הנהדרת שלו. ומילון... יש אופציות נוספות בשוק ומבחינתי לא זו הסיבה להעדיף את העברית של PDAC. ואגב מיקרוסופט: אם יש עברית שבאמת קרובה למערכת ההפעלה, זו העברית של EYRON. אז בוא נאמר ש"על טעם וריח אין להתווכח". כל אחד עושה את השיקולים שלו ונוהג כפי שהוא רואה לנכון.

zetatron

New member
אני דווקא הייתי נשאר עם PDAC

קודם כל בגלל המחיר - המחיר של אירון למכשירים משולבי טלפון הוא כ400 שקל. (מה גם שאתה זורק משהו שכבר יש לך ממילא). חוץ מזה, לדעתי כאשר אתה מוריד גרסת התנסות אתה ממהר לבדוק דברים שאתה יודע שהם פגומים בPDAC וזה די ברור שהבעיות שלהם שונות השאלה היא איך הם בסה"כ. בשורה התחתונה מהניסיון שלי על כמה וכמה מכשירים לאירון יש הרבה יותר בעיות ולרוב הבעיות שלהם יותר מהותיות ואילו של PDAC לרוב יותר עניינים של יישור ויופי. כמובן שהכל עניין של טעם.

שווה לבדוק את המחירים.

ניתן להשיג בזול יותר. מנסיוני לפני חמישה חודשים בערך מצאתי את העברית בקצת פחות מ-300 ש"ח (זה גם לא מעט) ב"טק-סנטר". הרשיון פוקסס במעמד הרכישה (טלפונית) ונשלח אלי בדואר יום וחצי לאחר מכן. אני מניח שהמחירים לא השתנו בצורה קיצונית.

למעלה