kalinihta...

agapi20

New member
kalinihta...

אני עדיין מחפשת מידע על הזמר סוטיס וולאניס (sotis volanis) ובבקשה, בלי תגובות נחמדות כמו "בואו לא נעודד את מעריצי פוטיס" וכדומה, כי אני באמת לא חושבת שזה הוגן לפסול מישהו, להתיחס לבקשה שלו בזלזול רק אם אינכם אוהבים את אותו הזמר שהוא אוהב... בכל מקרה, אני דיי נואשת בעניין, אז בבקשה, למי שיש פיסת מידע קטנטנה ומזערית ככל שתהיה- כיתבו לי.... kalinihta...

arem12

New member
אגפימו../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה. על התגובות שקיבלת פה בעצם רק מהסטיליסטית היה ויכוח בעצם ריב רציני. אל תתיחסי לאף אחד ותאהבי את מי שמתאים לך. עכשיו לסוטיס:במקור אורגניסט ותמלילן עבד עם גונידיס וכתב לו שירים. הדיסק הראשון שלו(עם פוסו מוליפי) יצא באופן פיראטי והיה עם 6 שירים הוא ניסה לחקות את גונידיס ועל כריכת הדיסק לא היה שם ועל כךהוא קיבל תביעה משפטית מצד גונידיס מה שהפך אותו למפורסם בין לילה.רק אחרי זה יצא הדיסק שוב בגירסה מלאה והפעם עם17 שירים. מקווה שיעזור לך.

agapi20

New member
../images/Emo140.gifענת....

תודה רבה קודם כל, על המידע ועל שלקחת ברצינות את הבקשה שלי. אם יש לך פרטים נוספים אודות הזמר, כמו הגיל שלו, איפה הוא גר וכו´, בבקשה תכתבי לי... בכל זאת תודה רבה, באמת. kalo mesimeri... (יום טוב)

agapi20

New member
תודה רבה רבה...../images/Emo51.gif

אין לי מילים לתאר כמה אני מודה לך ומעריכה את זה :))

arem12

New member
טוב

הוא בן למעלה מ-40 כמה בדיוק לא מצליחה לגלות עדיין. במקור מסלוניקי חי היום באתונה. צקווה שעזרתי לך

agapi20

New member
תודה..

עזרת לי מאד, תודה רבה, ואם תגלי פרטים נוספים, בבקשה תכתבי לי... :)

agapi20

New member
רגע...

אני עדיין בשוק... את בטוחה שארבעים?? הבן אדם נראה ונשמע כמו בן 20 ומשהו...

arem12

New member
זו היתה גם

התגובה שלי. אבל כן הוא מעל 40

arem12

New member
ודרך אגב

אם מותר לשאול? למה הוא כל כך מענין אותך?

agapi20

New member
וודאי שאפשר...

אפשר לומר שאני מאוהבת בקול שלו... יש לו קול מדהים לדעתי, וצריך להיות בן אדם מדהים כדי לשיר עם כל כך הרבה רגש כמוהו... אני מתכוונת לטוס ליוון בקרוב, ואני חייבת, פשוט חייבת לפגוש אותו, ואני חושבת שלגיטימי שאני ארצה לדעת מי בעצם הבן אדם שאני כל כך מעריצה, את לא חושבת?

agapi20

New member
כל כך לא נראה...

אפשר לשאול מה המקורות שלך? את יכולה לברר לי אם הוא נשוי או משהו כזה? סליחה על ההצפה בשאלות, פשוט את האדם היחיד שיש לו מענה לכל השאלות שלי לגביו... ושוב תודה... :)

חייבת להגיב

קודם כל ברוכה הבאה דבר שני מהשאלות שלך נשמע שאת מעריצה שלו אבל גם נשמע שאת קצת מאוהבת? אני זוכרת שפעם נורא אהבתי את פנטזיס
לא יודעת למה וכשהוא הגיע להופעה בארץ ראיתי אותו ואפילו קיבלתי ממנו נשיקה על הלחי ומאותו רגע זה כבר לא היה זה יותר,,,, אגב גם אני נדהמתי כשאמרו לי שהוא למעלה מארבעים

agapi20

New member
פנינה...

קודם כל, תודה על הברכות, אני גאה לקחת חלק בפורום שלך! דבר שני, כן, אולי אני קצת מאוהבת אבל אני לא מודה בזה, כי אני מרגישה כמו ילדה קטנה... (להתאהב בזמר מתאים לבנות 16, לא לבנות 20...) אבל הסיפור שלך עודד אותי, אני מקווה שגם לי זה יעבור באותה הצורה ביום מן הימים... בכל אופן, לטוס ליוון ולפגוש אותו אני חייבת, אני רק מעדיפה לדעת קצת מי הוא ומה הוא לפני כן... ומקווה שאני אצליח לפגוש אותו כמו שאני רוצה... תודה על התגובה, ועל הפורום הנפלא... נטלי.

arem12

New member
אנטיפס בהופעה ביוון

ועוד הקדיש לי שיר במיוחד הוא היה המום שאני מישראל ויודעת את כל השירים שלו בעל פה. אז יש נשיקה ויש תמונות.

agapi20

New member
אני כל כך מקווה שזה מה שיקרה גם לי.

כרגע זה נראה לי לא מציאותי... את יודעת אולי אם הוא מתוכנן להגיע לארץ?

agapi20

New member
כן יש לי...

הוא באמת נשמע זוועה שם, (אני משתדלת כמה שפחות לשמוע את זה ולהקשיב יותר לדיסק החדש שלו) בכל זאת אני לא חושבת שהוא חיקוי. אמנם יש לו קול מאד דומה לשל גונידיס, אבל לא משנה מה, לא שמעתי עד היום זמר שגרם לי להרגיש ככה... כאילו אני יודעת בדיוק מה הוא הרגיש כשהוא כתב את השיר... אני חושבת שזה שווה משהו בכל זאת... העניין הוא שאני עצמי זמרת מתחילה, לכן הדברים האלו מאד מדברים אליי. ואני לא רוצה לסבך אותך עם בעלך :)) אבל אם אפשר לדעת אם הוא נשוי... וסליחה אם אני נודניקית...

Anemos

New member
מי אמר

משהוא אמר שלא לעודד מעריצים של סוטיס- הנה ההוכחה שהוא צודק

GLGGM

New member
תנו חלים להשתעשע...

ככה זה, תמיד יש מעריצים לכל האומנים. רק AGAPI זהירת פן תפגעי. נאומנים של יום הרבה יותר מן העבר הר הרבה יוצר חומרניים ורדודים מפעם. בהצלחה...

למעלה