kalimera

Delfini

New member
kalimera

kalimera kiries ke kiriei ti kanete? hairome pou vrika ena forum me elliniki mousiki. alla ei glikeria HTAN kali tragoudistria, tora enai palia tragoudisria. afti pou den kserun.....

ליווני הזה, WELCOME

ליוונייה מאיוש האולטימטיבית, הבחור נראה לי אוהד גליקריה...כדאי לך לדבר איתו יוונית, מה את אומרת??? ד"ש חיים

ליווני הזה, WELCOME

ליוונייה מאיוש האולטימטיבית, הבחור נראה לי אוהד גליקריה...כדאי לך לדבר איתו יוונית, מה את אומרת??? ד"ש חיים

F a d i

New member
KALIMERA KAI GIA SENA

KALOS ERTHEIS... TI KANEIS?! חיים לא נראה לי שהבחור אוהד גליקריה-בלשון המעטה הוא כתב ש"היא "היתה" זמרת טובה" הוא גם כתב "גבירותי ורבותי מה שלומכם? שמח למצוא פורום עם מוזיקה יוונית"...ואז הוא כותב "אבל" והמשפט שכתבתי למעלה ובסוף אומר "זה מה שלא ידעתם"

KALISPERA DELFINI...

GIA SU TI KANUS? KALOSORISTE EGO IME EMC2 KEI KATALAVENO ELENIKA (LIGO IME APO TIN TEL AVIV ALLA TORA MEVO STO NIA YORKI APO POU ISAI? SU ARESAI ELLENIKI MUSIKI?

פאדי ידידי, אתה יודע שאני ביוונית

חלש, עובדה היא שאני פונה תמיד לתותחים לתרגום וכתיבת שירים במיוחד אנגלו/יוונית...לעצם העניין, בין השורות הבנתי שהנ"ל מדבר על גליקריה ועיניינתי בכך את מאיוש...ברור שהבחור/ה "DELFINI" מתעניינ/ת יותר בכלבים ובשירה הודית יותר מאשר השירה היוונית, ואולי אני טועה, אבל אתה יודע, אני או שמא אנחנו, שמנו לנו מטרה בפורום לברך כל מי שמצטרף בברכת ברוכ/ה הבא/ה...מה עוד שכאן יש לנו עניין עם דובר/ת יוונית..שיכול/ה לסייע רבות לפורום או יותר מזה צריך לומר, אהלן-וסהלן...ןשיהיה לך ולבאי הפורום אחלה שבוע שבעולם...חיים

ThaGaPa

New member
פאדי -תשאל אותו מה הוא רוצה

ואם הוא אומר זאת על גלקריה אז מה הוא יגיד על כל אוהדי סטליוס שבקרבנו???

F a d i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עדינה....

למה שלא תשאלי אותו את...?

yannhs

New member
למי שלא הבין

הבחור /ה לא ממש מת על גליקריה וטוען שהיא הייתה פעם טובה אך היום... טוב נו כל אחד והטעם שלו ואני מנוע מלהביע את דעתי

yannhs

New member
וגם הנוסח של ההודעה מבולבל עכשיו כש

אני קורא אותו פעם שנייה

notis12

New member
glykeria

Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑ Η ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΥΔΡΙΑ ΣΙΓΝΟΜΙ ΚΑΙ ΕΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!1

למעלה