Kalimera sas

Kalimera sas

שלום לכולם! אני חדש פה ומאד מאד שמח לראות פורום שמדבר על המוסיקה שאני כלכך אוהב! בשבילי, סטליוס קאזאנטזידיס הוא אחד הזמרים הכי גדולים. כל פעם שאני קצת מדוכא או צריך לחשוב לבד על החיים, אני משתמש בו כמו עוגן. אני שומע אותו שר ואני מתאפס ומקבל פרופורציה על החיים. מישהו פה יכול לעזור לי למצוא אלבומים חדשים של סטליוס אני מאד רוצה לשמוע את ההקלטות החדשות ביותר שלו עד שנפטר. יש למישהו פה תרגומים למילים של שירים שלו? EFCHARISTO POLI!!!

ברוך הבא לבית של המוזיקה היוונית

ההקלטה האחרונה של סטליוס קז'נג'ידיס זה האלבום טרגודו אבישי

12אניהיא

New member
איל ברנע אהלן וברוך הבא ../images/Emo140.gif

תרגומים לשירים יש במאמרים של הפורום, יש שם הרבה שירים של קזנג'ידיס. ושוב: ברוך הבא מקווה שתימצא כאן
חם..

תודה רבה לכולכם!יש לי בקשה

תודה!!! אני כבר מרגיש בבית. יש לי שתי בקשות... מישהו יכול למצוא לי תרגום של השיר :TO TALETAIO VERADI MOU הייתה תכנית בטברנה שהוקדשה לסטליוס ובטיפשותי לא הקלטתי אותה...הייתי מהופנט מדי בשביל לעשות משהו. יש למישהו עותק או יודע על דרך להשיג עותק של זה? תודה רבה!

12אניהיא

New member
איל...

קזנג´ידיס זהו הלילה האחרון של חיי ועכשיו, לפני שאפרד מכם(מהם)לתמיד אני מבקש לסלוח לכל אלה שהרעו לי. פיזמון:|סדגש הכל שקר אחד גדול נשימה,נשיפה ובוקר אחד יד עלומה תיקטוף אותנו כמו היינו פרחים. במקום שאליו אני הולך לא קיימים כאב ודמעות הצרות והצער נותרים בעולם החיים ואני. אני עוזב לבדי. פיזמון חוזר שתי דלתות יש לחיים פתחתי אחת וניכנסתי וכששקעה השמש פתחתי את השנייה ויצאתי. פיזמון: הכל שקר אחד גדול נשימה, נשיפה ובוקר אחד,יד עלומה תיקטוף אותנו כאילו היינו פרחים. כללית הוצאתי את זה מהמאמרים.... כך שאתה יכול לעשות זאת בעצמך. תיכנס ותתרשם...יש שם מיבחר ענק של תירגומים.

מרגש

איזה שיר מרגש...ידעתי על מה מדובר באופן כלללי אבל עכשיו כשאני יודע הכל אני מאד מתרגש לקרוא את זה. תודה!

למעלה