Kaczynski... again

itay82

New member
Kaczynski... again

ושוב מסייה קצ'ינסקי גורם לתהיות בנוגע לפרוייקט האירופי. הוא היה באוניברסיטה שלי לפני כמה שבועות בשביל לנאום על סולידריות באירופה, אבל LGBT people ונציגים של הירוקים הגיעו בשביל למחות על היחס המחפיר שלו לכל דבר שנודף פתיחות או קידמה. הם נדרשו לעזוב את האולם, אבל לא לפני שהתחילה מהומה לא קטנה והאדון צרח "תודה לאל שאתם לא יכולים להתרבות". לפעמים אני חושב שהאיחוד האירופי צריך לקבוע כללי מינימום בנוגע לאיטלגנציה של המנהיגים במדינות החברות... עד עכשיו היו לי רק מאמרים בפולנית על הנושא (אפילו בעיתוני השמאל שם דיברו על הפעילים כעל "חוצפנים" במקרה הטוב), אך הנה מאמר בגרמנית (לפחות דוברי ההולנדית יוכלו לפענח) מעיתון הסטודנטים באוניברסיטה!

ro99

New member
בטוחה שזאת לא הפעם האחרונה

נדמה לי שזה עדיין בשלבי פיתוח? אז זה לא בדיוק מה שאתה דורש
אבל לפחות משהו...

itay82

New member
אוי באמת...

פעם אחרונה? לא נראה לי. לפחות יש יוזמה של כמה אוניברסיטאות גרמניות שנקראת "ברית וורשה" לתמיכה במאבק של פעילי ה-LGBT בפולין. וזה אחרי שמרצ'ינקייביץ' אמר אתמול (!!!) ברדיו מריה שהוא לא ייתן לסוטים (!!!) להרעיל את החברה הפולנית. למזלי אני לא גר שם, אבל בשנה האחרונה אני חצי מהזמן שם בלאו הכי וזה מדכא. יש שם בכלל איזו אווירה מאוד משונה עכשיו. מחוץ לוורשה יש איזושהי התעוררות של הקהילה, אבל בוורשה יש אווירה תל אביבית משהו של "כמה כיף לנו. יש לנו חמישה מועדונים עם גלוחי ראש שעומדים בחוץ ומחכים להרביץ לנו, אבל סך הכל הכל בסדר ואנחנו עדיין יכולים לקחת סמים בפנים". בכלל אחרי שהקצ'ינסקים נבחרו רציתי לוותר על הדרכון הפולני שלי... אני מניח שבסופו של דבר כל עם מקבל את ההנהגה הראויה לו.

ro99

New member
וואו, איזה זבנג של נוסטלגיה הבאת לי

אבל בוורשה יש אווירה תל אביבית משהו של "כמה כיף לנו. יש לנו חמישה מועדונים עם גלוחי ראש שעומדים בחוץ ומחכים להרביץ לנו, אבל סך הכל הכל בסדר ואנחנו עדיין יכולים לקחת סמים בפנים". רק בזמני, 5 זה היה החלום שלנו...

itay82

New member
אלה לא באמת מועדונים...

ושאני לא אספר לכם על מה שקרה לי בפעם הראשונה שרציתי "לצאת" בוורשה.

למעלה