Original Sims
New member
Ka du se hva jeg sa?
לאפי היקרה - אשמח אם את, וגם חברי הפורום יוכלו לעזור במשהו קודם כל - כדי לנקות תביעה אפשרית של הומופובים - אני צריך להגיד כבר עכשיו - אני הומוסקסואל. לפני מספר ימים - פגשתי בשירות הכרויות גבר בשם תומר, טוב, אני נפגשתי איתו אתמול באינטרנט (תומר) התחלנו לדבר והיה נפלא, זרמנו כל כך נפלא .... היה באמת יופי - והרגשתי שאוטוטו אני מתאהב בו - אמרתי לו את זה הוא אמר לי שכדאי לי מאוד שלא. הוא אמר בדיוק ככה: "אל תתאהב בי אני קצת בררן, בינתיים לפי איך שאני מדבר איתך התאהבתי, אבל עד שאני לא אראה אותך - אני לא יכול להגיד כלום - לכן מראש, אני לא מתחייב לך לכלום!" "אני שומר לעצמי את הזכות להגיד לך אחרי פעם אחת שזה לא נראה לי ואתה לא תהיה רשאי להפגע" טוב, מזה הבנתי (מי לא היה מבין) שבינתיים אנחנו לא מחוייבים לכלום - אין ביננו כרגע כלום - עד כמה שיש זרימה כל כך טובה ביננו אין כרגע כלום ואני עדיין מן "מולקולה חופשית" אבל אני יכול בינתיים להכיר את האחרים - ולהרגיש חופשי לקבוע ... כי בינתיים הוא אמר לי שאין ביננו שום דבר! ואם אחרי הפגישה הוא ירגיש שזה לא זה - הוא מרגיש רשאי להגיד לי לנתק איתו את הקשר טוב, הסתובבתי עוד קצת אחרי השיחה איתו, ופגשתי את אלון, חתיך באמת גדול - דיברנו 4 שעות, נהנו מאוד אחד מחברת השני
אז אחרי השיחה הארוכה שלנו קבעתי להפגש איתו - גם לפגישת הכרות אוקיי - השעה הייתה 5:00 בבוקר, הלכתי לישון קמתי היום התגלגל קצת היום, עבדתי על החומר שלי לשיעור רשתות תקשורת וממש הייתי שקוע - פתאום צלצל הטלפון אמרתי "הלו" אמרתי .... "אפשר לדבר עם יניב" אמר הקול "זה יניב" אמרתי "אהלן מה נשמע" הוא אמר "אלון ?" אמרתי "כן!" הוא אמר "מה שלומך אלון, מה העניינים, ישנת קצת מאז, דיברנו ממש עד שעה מאוד מאוד מאוחרת אתמול" "כן, אני עכשיו יותר בסדר" הוא אמר "יפה שלא תרדם פתאום בפגישה שלנו !" אמרתי אז הוא אומר לי - תפסתי אותך אני לא אלון אני תומר !! (אני זיהיתי את הקול בטעות... ואל תתחילי להגיד לי שאני הייתי צריך לשאול קודם כל מי זה למרות שזיהיתי את הקול (כטעות) - זה מובן מאליו) טוב הוא אמר לי שזה הוא, ונכנס להיסטרית מוות: "שתדע לך שאני לא רוצה לראות אותך ! אתה בשבילי שרוף ! שרוף! שרוף! אצלי גמרת!!! ככה קובע עם מישהו אחר בזמן שאתה קובע איתי ???? אין לך טקט ? ככה אתה בוגד ?" "לך לך לאלון הזה, שלטובתך אני מקווה שהוא נראה טוב כי ממני לא ייצא לך כלום!!" ניסיתי להסביר לו - שהוא בעצמו דאג להבהיר לי 5! פעמים שאין לו שום מחוייבות אליי - ואחרי הפגישה הוא יכול להגיד לי שהוא לא רוצה להפגש יותר .... - אז איפה כאן הבגידה ? איפה כאן הבעייה? הוא אמר לי שכרגע הוא לא מחוייב אליי! אז מן הסתם אם אין מחוייבות אז יש לי הזכות בינתיים לחפש מישהו אחר... מן הסתם מיותר לציין - שאין כאן שום בגידה !! ניסיתי להסביר לו שהוא בעצמו אמר את זה - אין ביננו עדיין כלום אז אל תתאהב שלא תפגע - הוא אמר לי שאין דבר כזה - אם אתה קבעת איתי אתה לא יכול לקבוע יותר - זה טקט מנימימלי - ולא הסכים לקבל שום דבר אוקיי אז תגידי לי מי צודק? (מי צודק ומי טועה - ככותרת ההודעה בדנית) האם זה הוא ? שלמרות שהוא אמר לי - "אני כרגע לא מחוייב לשום דבר - מבחינתי אנחנו רק נפגשים" אסור לי להזמין אחרים או אני - שאם הוא דואג להבהיר לי שאין שום מחוייבות - והוא יכול לבקש ממני לא להתקשר יותר - יום אחרי שנפגש אז זכותי זכותי להפגש גם עם מישהו אחר יום לפני זה או אחרי זה - וזה ! - כל עוד הוא לא אומר שהוא לחייב לי כלום ואין ביננו כלום ? ? ? האם מותר לו לשמור את עצמו חופשי אם אני לא מוצא חן בעיניו בפגישה אבל בכל זאת להגיד לי "לא!, אתה לא נפגש בינתיים עם אף אחד!" האם מותר לו לנעול אותי אבל בכל זאת לסרב להנעל בעצמו ? לפי דעתי לפחות - לא בגדתי, ולא עשיתי כאן שום דבר שהיה יכול לפגוע בו ! (חוץ מזה שהייתי צריך לשאול קודם כל מי זה - אבל זה =לא= ה ISSUE פה!) הוא בעצמו אמר - בינתיים עד שאנחנו נפגשים אין שום מחוייבות ביננו אז למה הוא עכשיו כועס ומבטל את הפגישה שלנו ליום רביעי ובכלל מבטל אותי ? - וזה רק בגלל שאני מן הסתם, אם אין לי שום דבר איתו והוא יכול לנפנף אותי מתי שבא לו הולך להכיר גם מישהו אחר בינתיים הרי =אם= הייתי שומר את עצמי - ומסרב לאלון, ואז בפגישה תומר היה אומר לי אתה לא מוצא חן בעיני, אני לא מעוניין - הוא היה אומר לי בפירוש: "למה סירבת לכל האחרים, הרי אמרתי לך בפירוש שאין ביננו כלום ואני לא מחוייב לך" אז על מה בכלל הוא כועס בכלל? באיזו זכות ?? אשמח לעזרתך תודה מראש סימס
לאפי היקרה - אשמח אם את, וגם חברי הפורום יוכלו לעזור במשהו קודם כל - כדי לנקות תביעה אפשרית של הומופובים - אני צריך להגיד כבר עכשיו - אני הומוסקסואל. לפני מספר ימים - פגשתי בשירות הכרויות גבר בשם תומר, טוב, אני נפגשתי איתו אתמול באינטרנט (תומר) התחלנו לדבר והיה נפלא, זרמנו כל כך נפלא .... היה באמת יופי - והרגשתי שאוטוטו אני מתאהב בו - אמרתי לו את זה הוא אמר לי שכדאי לי מאוד שלא. הוא אמר בדיוק ככה: "אל תתאהב בי אני קצת בררן, בינתיים לפי איך שאני מדבר איתך התאהבתי, אבל עד שאני לא אראה אותך - אני לא יכול להגיד כלום - לכן מראש, אני לא מתחייב לך לכלום!" "אני שומר לעצמי את הזכות להגיד לך אחרי פעם אחת שזה לא נראה לי ואתה לא תהיה רשאי להפגע" טוב, מזה הבנתי (מי לא היה מבין) שבינתיים אנחנו לא מחוייבים לכלום - אין ביננו כרגע כלום - עד כמה שיש זרימה כל כך טובה ביננו אין כרגע כלום ואני עדיין מן "מולקולה חופשית" אבל אני יכול בינתיים להכיר את האחרים - ולהרגיש חופשי לקבוע ... כי בינתיים הוא אמר לי שאין ביננו שום דבר! ואם אחרי הפגישה הוא ירגיש שזה לא זה - הוא מרגיש רשאי להגיד לי לנתק איתו את הקשר טוב, הסתובבתי עוד קצת אחרי השיחה איתו, ופגשתי את אלון, חתיך באמת גדול - דיברנו 4 שעות, נהנו מאוד אחד מחברת השני