אני לא רואה כאן בכלל מקום לתהייה!
ברור שאתה לא חייב לו שום דבר כל עוד אפילו לא ראיתם אחד את השני חוץ מזה שאני חושבת שאתה לא יכול להרגיש שאתה מתאהב בבנאדם משיחת טלפון אחת
וזה ממשלא רלוונטי שאתה הומו!!! תבין, טוב שזה קרה עכשיו ולא יותר מאוחר
חמוד, שיחה באינטרנט זו לא חתונה קתולית!!!! אתה לא מחויב לא בדיוק באותה המידה שהוא לא מחויב לך ברגע שאתם נפגשים, גם אז אין מחויבות אוטמטית זה שונה זה תלוי מאוד באיך התפתחה הפגישה ובהרגשה האישית וההדדית שלכם אחד כלפי השני בקיצור, אל תקדיש לו שניית מחשבה נוספת העובדה שאתה הומוסקסואל ממש אבל ממש, לא אומרת שאתה צריך להתפשר גם הומואים יש, ומאוד איכותיים (אומרים שההומואים הם ההכי שווים..) אל תיצור קשר עם אנשים כאלה, שמפגינים כלפיך רכושנות וחוץ מזה שאני באופן אישי לא מאמינה דגולה של הכרויות בצ´אטים לא ניסיתי אמנם, אבל אני גם לא רואה עצמי מנסה מתישהו הספיק לי לקבל תמונה של מישהו במייל, להחליט שלא ממש מתאים לי, ולקבל ממנו "צעקות וירטואליות" על זה שאני לא בסדר לא יודעת מה אני מפסידה וגם לא רוצה לדעת וחוץ מזה שאני גם מאמינה בכימיה רק אם היא קיימת פנים מול פנים, כשאני רואה מישהו, אני יכולה לדעת בודאות אם כן או אל אין "אולי", ונסיוניות פתטיים להכריח את עצמי לנסות "אולי", לא ממש מועילים, לא לי ולא לא אבל שוב, זו אני. אבל אם אתה לא חושב כמוני (ברור למדי), לפחות תהיה אתה קצת יותר בררן. וברגע שבנאדם מגיב בצורה שאתה רואה כלא ממש הגיונית (ונא לסמוך על האינסטיקנקטים של בעניין, הם לא טועים), תחתחך ענין מיד אתה לא חייב לו כלום!!!!!! בהצלחה ומשפט נורא חכם מ"תהרוג אותי וזהו"-
"אשמה צריך להרגיש רק מי שעשה מעשה רע" |סהדגש|