Ka du se hva jeg sa?

Anathema Device

New member
למה איכותי == קצין ???

טוב, תראה. עם כמה שהבנאדם חתיך והכל (כנראה, עוד לא ראית אותו ממש), הרי התגובה שלו הוכיחה חד-משמעית שהבנאדם אינו איכותי.

אני לא רואה כאן בכלל מקום לתהייה!

ברור שאתה לא חייב לו שום דבר כל עוד אפילו לא ראיתם אחד את השני חוץ מזה שאני חושבת שאתה לא יכול להרגיש שאתה מתאהב בבנאדם משיחת טלפון אחת
וזה ממשלא רלוונטי שאתה הומו!!! תבין, טוב שזה קרה עכשיו ולא יותר מאוחר חמוד, שיחה באינטרנט זו לא חתונה קתולית!!!! אתה לא מחויב לא בדיוק באותה המידה שהוא לא מחויב לך ברגע שאתם נפגשים, גם אז אין מחויבות אוטמטית זה שונה זה תלוי מאוד באיך התפתחה הפגישה ובהרגשה האישית וההדדית שלכם אחד כלפי השני בקיצור, אל תקדיש לו שניית מחשבה נוספת העובדה שאתה הומוסקסואל ממש אבל ממש, לא אומרת שאתה צריך להתפשר גם הומואים יש, ומאוד איכותיים (אומרים שההומואים הם ההכי שווים..) אל תיצור קשר עם אנשים כאלה, שמפגינים כלפיך רכושנות וחוץ מזה שאני באופן אישי לא מאמינה דגולה של הכרויות בצ´אטים לא ניסיתי אמנם, אבל אני גם לא רואה עצמי מנסה מתישהו הספיק לי לקבל תמונה של מישהו במייל, להחליט שלא ממש מתאים לי, ולקבל ממנו "צעקות וירטואליות" על זה שאני לא בסדר לא יודעת מה אני מפסידה וגם לא רוצה לדעת וחוץ מזה שאני גם מאמינה בכימיה רק אם היא קיימת פנים מול פנים, כשאני רואה מישהו, אני יכולה לדעת בודאות אם כן או אל אין "אולי", ונסיוניות פתטיים להכריח את עצמי לנסות "אולי", לא ממש מועילים, לא לי ולא לא אבל שוב, זו אני. אבל אם אתה לא חושב כמוני (ברור למדי), לפחות תהיה אתה קצת יותר בררן. וברגע שבנאדם מגיב בצורה שאתה רואה כלא ממש הגיונית (ונא לסמוך על האינסטיקנקטים של בעניין, הם לא טועים), תחתחך ענין מיד אתה לא חייב לו כלום!!!!!! בהצלחה ומשפט נורא חכם מ"תהרוג אותי וזהו"- "אשמה צריך להרגיש רק מי שעשה מעשה רע" |סהדגש|

Original Sims

New member
הלב כואב

על האובדן - כי עדיין לא נפגשנו - כבר הרבה זמן לא נהניתי לדבר עם מישהו ככה, הוא גם קצין ! איזה כבוד זה היה יכול להיות שאני אהיה הבן זוג של קצין בצה"ל היסטריה - סוף סוף מישהו כל כך נכבד גם מבחינה חיצונית (הוא חתיך אדיר) וגם מבחינה פנימית (שהרי צריך קצת יותר ממזל כדי לגמור קורס קצינים זה מראה על בן אדם שהוא באמת איכותי) כבר יש לי 2 סיבות והן שתיהן קורעות לי את הלב מהחזה - אני מרגיש כאילו שמו לי עליו פסל גרניט ! גם אתמול מרוב כאב ועצבים על חוסר ההבנה שלו - כאבה לי נורא הבטן והקאתי את הנשמה שלי איזה 3 פעמים מי יוכל ללכת להגיד לו שהוא טועה ???? מי????? שיקבל אותי חזרה שאם מבחינתו אני אופציה - אז זכותי שהוא מבחינתי יהיה גם רק אופציה מי בבקשה יוכל להכניס את זה לראש הקשה שלו ?????? רק אני פשוט נקרע לחלקים כאן - לא אכלתי כלום כבר מאחריי הצהריים אתמול כי אני לא מצליח להכניס שום דבר לבטן (אני חושב שהנבלה הביא לי אולקוס) וגם לא ישנתי כי כל הזמן אני מנסה לחשוב איך להסביר לו לכל הרוחות שהוא יבין - שאם עדיין אין ביננו כלום - למה זה משנה לו שאני יקבע עם אחר ? הרי אם לא נתאים - ואני יאשים אותו בזה שסירבתי לאחרים הוא יגיד לי בפירוש שהוא לא התחייב לכלום אז אין לי על מה להתלונן אז למה הוא פתאום לא מעוניין ?? (דיברתי איתו אתמול שוב בטלפון כמה שעות אחרי לראות אם הוא הבין שאין כאן מבחינתי שום דבר - אז אין לו שום זכות לכעוס - הוא אמר לי לי שהוא חשב על זה ברצינות ואם כל הכבוד הוא לא מעוניין בקשר איתי יותר) ניסיתי להסביר לו את זה ברצינות שהרי הוא בעצמו אמר שאין כאן מחוייבות הוא אמר לי שהוא מבין את זה - אבל הוא לא יכול לעשות כלום הוא מרגיש פגוע - ולא מעוניין להיות איתי כרגע בקשר. למה??????????????????????????????
Pourqoi? Warum? Perchè? なぜ? 왜 ? Porque?

זה יעבור לך, אל תדאג.

בשורה התחתונה, אתה צודק והוא טועה. אני מציע לך לרדת מהעניין - זה נגמר!

erlich

New member
עצור!!!!!

אתה הומו!!!! (מצטער, לא יכולתי להתאפק) בבקשה תמשיך לקרוא, יש לי כמה דברים רציניים להגיד. בכל אופן, נורא מפריעה לי הגישה שלך... אני מבין שיכול להיות שנורא נורא התלהבת ממראו החיצוני עד כדי כך שזה השפיע עליך גם בתחומים האחרים. במיוחד מפריע לי (כן כאילו ש*לי* יש זכות להעביר על זה ביקורת) עניין הקצינות בצה"ל. לא יודע כמה זמן אתה שירתת ואיפה היית בצבא, אבל לא רק שהקצינים של היום הם לא הקצינים של פעם, אלא שגם הקצינים של פעם הם לא הקצינים של פעם. בה"ד 1 נשמע לך כמו מבצא המוסריות והערכים של מדינת ישראל? לא יודע מה איתך אבל אני הייתי רוצה להיות נוכח בחדר של מפקד בה"ד ברגע שהוא שמע על המשחק "תלעס לי". וכן, יש לזה בדיוק את המשמעות שאתם חושבים שיש לזה. אתה חושב שמישהו שיש לו סיכת מ"מ על הצאוורון עושה אותו בן אדם טוב יותר? ערכי יותר? מוצלח יותר? אני ישר יכול להגיד לך שלא. אנשים לא נמדדים לפי הסיכות שיש עליהם, או אפילו ההישגים שיש להם ברקורד האישי. אנשים נמדדים לפי יכולתם להביע רגש, נכונות, ובמקרה שלך גם אמינות שבשום פנים ואופן לא מתפרשת כאמביוולנטית. הבחור שדיברת איתו ניסה ליצור מצב שבו אתה צריך להרגיש רע על משהו שלא עשית בכלל, שלא לדבר על מערכת יחסים שאינה קיימת בכלל. מניפולציות ריגשיות? לא אצלי בבית אדוני הצעיר! ארז.

taz512

New member
ניצל ברגע האחרון

תשמע לדעתי ניצלת, אם זה מה שהוא עושה עוד לפני שנפגשתם!!!! אני לא רוצה לחשוב איך הוא יהיה אחרי שתצאו מספר פעמים. בן אדם שעושה כל כך הרבה טריקים ומניפולציות זה לא בן אדם טוב ואיכותי. לא איכפת לי האם הוא הרמטכ"ל. לדעתי כמו שכתבתי בכותרת, ניצלת, היית יכול ליפול פה קשה מאוד, עדיף לברוח כבר עכשיו. כי מהבן אדם הזה לא היית רואה הרבה שקט נפשי. ודבר אחרון, בתור חייל בסדיר שעבד עם הרבה קצינים, זה ממש לא הקרם שבקרם כיום. תסמוך אלי. וטיפ אחד קטן. פעם הבאה שאלה קטנה: "מי זה?" ואם הוא שואל אתה לא מזהה? אתה אומר: "אני לא טוב בלזהות קולות" פשוט וקל. וואי הניסיון שלי עוזר היום
טאז, השד וההצלה

Original Sims

New member
אני לא מאמין

אני מופיע ב "עכשיו בפורומים" בדף הבית !!!! איזה כבוד
)))))))

Original Sims

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאן נעלמה ההודעה שלי מ"עכשיו בפורומים" בדף השער ???
זה היה שם לפני שעה !!!

Original Sims

New member
טוב...

אני משתדל להתמודד בכל הכח - לא לעזוב לא לוותר אין לי שום סיבה להתקשר אליו להתנצל - הוא טעה כאן - כולם אומרים את זה רק ללב יש חוקים וכללים משלו אז זאת קצת בעייה

Original Sims

New member
מדוע זה קשה

זה אשמתו - הוא כאן הבעייתי - לי אין אשמה כאן אז.... אז מדוע זה קשה ולמה זה כואב מדוע זה צובט גם בלב ומדוע זה מפר את שלוותי וממאן לעזוב כמו יתוש עקשן שמבריחים אותו והא חוזר ועוקץ שוב ושוב מדוע זה חופר בורות עצומים בקיבתי ומדוע מייסר אותי.... אז מדוע זה קשה ?

אושר מ

New member
פשוט מאוד

בגללש התאהבת בו. התאהבות זה לא דבר רציונלי. זה קורה. ולא לא צריך הכרות של ימים חודשים וכו´ ואפילו לא חבוה היכרות פנים מול פנים. מספיקות שתי דקות להתאהבות. אהבה כמובן זה סיפור אחר. מה עםה אלון הזה? ניסית להתקדם איתו? התאהבות תעבור...

Original Sims

New member
אלון ../images/Emo99.gif

לא סתם אלון הזה.. - אלון !
אוי איזה מסכן - אני שלושה ימים לא חזרתי אליו והוא שלח לי הודעה שהוא מקווה שהכל בסדר - למרות שאין ביננו כלום (בינתיים) הוא רוצה להכיר אותו - פשוט הייתי שבור ולא רציתי לדבר עם גבר....

אושר מ

New member
יפה מאוד

אז קדימה! להכניס לראש שהבחור השני (תומר?) הינו מניפולטור ואיננו איכותי כלל. ולהכניס לראש שאלוןז הנ נשמע כמו אחלה בחור, והיי, אולי כדאי לי לפגוש אותו?

Original Sims

New member
לך?

זאת כבר =קצת= בעייה ! בהתחשב בעובדה שאת לא גבר וגם אם היית - אני לא מתכוון להיות גס רוח אבל אלון הוא שלללללללי ואני לא מכבד לאף אחד!!!!!!!!!!

Original Sims

New member
עדיין לא

אבל אנחנו מדברים כל הזמן - ולפחות כאן הכימיה נהדרת עכשיו נשאר להפגש ולראות איך הכימיה הבלתי אמצעית תהיה לא נראה שתהיה בעייה כלשהי אנחנו כל כך זורמים

למעלה