K300 וכלבים

teepee

New member
K300 וכלבים

האם ריסוס כזה ודומיו נגד ג'וקים מסוכן לכלבים ? ואם כן מה אפשר לעשות אם חייבים לרסס בכל זאת ? יש תחליפים או משהו כדוגמת פרונטליין שפעיל גם נגד ג'וקים ??? תודה מראש !

נייקי2

New member
k300 רעיל לכלבים בדיוק כמו לבני אדם

בשימוש ובמגע לא נכון,עלול להיות מסוכן מאד. מנסיונם של אחרים הוספת פקק פרונטליין למי השטיפה יעילה גם כנגד תיקנים ונמלים. אני ממליצה על הזמנת מדביר אקולוגי,שהחומרים שלו לא רעילים. בנוסף אתמול ראיתי באייס מלכודות לתיקנים...אולי זה יכול להתאים. בהצלחה, נייקי.

SUMMER8

New member
ריצפז יעיל גם נגד נמלים ?

אפשר להכניס את הכלב הביתה מיד לאחר השטיפה או שצריך להמתין קצת ?

enbalush

New member
נמלים

נמלים שונאות ציפורן, קינמון, מלח וגיר (ללוח של מורים). אז אם הנמלים באים מהחלונות ויש עציצים, אז מפזרים מלח על העציצים ומשרטטים קו גיר כדי שלא יחצו אותו אם הם בכלי סוכר, תוקעים מקלות קינמון בסוכר ציפורן וקינמון אפשר פשוט לפזר ולצייר עיגול עם גיר סביב החורים שלהם.

SUMMER8

New member
אני גרה בבית פרטי

הכלב שלי אוכל מצלחת האוכל שלו בתוך הבית, ובימים האחרונים אחרי כל ארוחה אני רואה שהנמלים נכנסות מדלת הכניסה הביתה עד לצלחת שלו. אמנם אני מרימה את הצלחת אבל לא תמיד אני זוכרת לעשות את זה.

enbalush

New member
אפשר לשים את כלי האוכל על מגש רטוב במים

בכניסה לבית תמתחי קו עם גיר

enbalush

New member
עוד משהו...

עכשיו גם נזכרתי שגרתי בבית פרטי היתה פעם אחת שבאו נמלים לקערה של הכלבים, אז פשוט הוצאתי אותם עם האוכל ואח"כ העברתי אותה לצד השני של החדר, הנמלים זוכרות את המיקום של האוכל, אז כדאי להעביר לכמה ימים את הקערה עד שהנמלים יוותרו. עכשיו תחשבי שאני משוגעת... תראי סירטון שצילמתי לקראת החורף לעבור דירה, על המעבר נשמך 3 ימים, כשהשתדלתי לא לפגוע בהם (לא לדרוך) והם לא הפריעו ולא חיפשו אוכל, פשוט העבירו את התינוקות שלהם (עיגולים לבנים) למקום אחר. אחרי אותה צעדת נמלים, לא ראיתי אותם יותר!

למעלה