K.A SHIT אופיר סטס ואני... IN GORDON ---------K.A---------
O ofirfern New member 28/3/07 #3 יצא סטייל לגמרה ויחסית הרבה תרגלילם בלהיתחשב בזה שנסענו שם רק איזה שעה
M mcGooo New member 29/3/07 #6 סטייל.. מי זה כל אחד? סתם ניסיון הראשון זה אופיר השני אביאל האחרון סטס יכול להיות שהתבלבלתי בין הראשון לאחרון חח צדקתי?
סטייל.. מי זה כל אחד? סתם ניסיון הראשון זה אופיר השני אביאל האחרון סטס יכול להיות שהתבלבלתי בין הראשון לאחרון חח צדקתי?
O ofirfern New member 29/3/07 #8 היא צדקה בהכל וזה בקרית אתא כפיר לא ניראה לי אתה תבוא מאילת בישביל זה חוץ מזה אין פה כלום
M master pedo 666 New member 29/3/07 #9 חחח ברגיל אחי תמיד מוצאים על מה לנסוע אחי יש לכם שם דברים שבטוח אין באילת רק צריך לחפש ולמצוא =) באיזה שהוא שלב אני מניח שאני כן אבוא אליכם ואז לא תהיה לך ברירה אלא לקחת אותי לשם חחח P=
חחח ברגיל אחי תמיד מוצאים על מה לנסוע אחי יש לכם שם דברים שבטוח אין באילת רק צריך לחפש ולמצוא =) באיזה שהוא שלב אני מניח שאני כן אבוא אליכם ואז לא תהיה לך ברירה אלא לקחת אותי לשם חחח P=
A AVIEL44 New member 29/3/07 #10 תבוא תבוא../images/Emo8.gif למרות שהוא צדק אבל אפשר להתארגן ליסוע אישהוא
A AVIEL44 New member 29/3/07 #12 כן מישום מה תפוז הורידו תלינק אבל הינה שוב http://www.youtube.com/watch?v=nJyYJTjgYbY