Kל2!ם הy!2e

yotamn9

New member
סלח לי

אבל מוזיקה זה עניין של טעם, ואם אתה אוהב להקה מסויימת זה לא אומר שכולם צריכים לאהוב אותה. אז הוא אמר שהוא לא אוה את שיר הנושא, אז מי אתה בכלל שתשפוט אותו? זאת זכותו המלאה להביע את דעתו על השיר/האלבום.

Francesco Totti

New member
הבעיה שלי היא לא עם הטעם שלו

למרות שזה די ברור שיש לו חרא טעם, הבעיה שלי היא שהוא הגיב בלי לשמוע את האלבום בשלמותו (ולא שופטים להקה על סמך שמיעה של שיר אחד).

yotamn9

New member
הוא לא שפט את הלהקה

הוא אמר שהוא שמע את שיר הנושא, ושהשיר היה חרא. הוא לא הזכיר שום דבר שקשור לזה שהקלאש/האלבום חרא. אז בבקשה ממך, פעם הבאה תקרא טוב טוב את התגובות של האנשים ותקרא טוב טוב את התגובות שלך, ותחסוך מכולנו את הכאב ראש הזה

Sum41xGiRL

New member
יותםנ9

אתה יודע, למה אתה מתערב? זה לא פה שכונה ולא ביקשו ממך לקפוץ. ono13 יכול להגן על עצמו, גם אם הוא עבר בר-מצווה לפני חודשיים.. אתה לא צריך להיות חמור קופץ בראש. אתה לא בריטניה ולא ארה"ב, אתה בטח לא נציג האו"ם בפורום הזה..

sharzoe

New member
גדעון קוראים לך?

גם על השם הזה יש סטריאוטיפים.... בכל מקרה, למה אתה מתערב!? גם פרנקו יכול להגן על עצמו, לא? אתה ממש גיבור, מושיע, האביר על הסוס. או לחילופין, נציג האו"ם בפורום רוק.

Miko G

New member
../images/Emo188.gifאלבום מופת../images/Emo184.gif

אני קניתי את המקורי לפני חצי שנה במהדורה הכפולה והמיוחדת שיצאה ב- 2004 עם 2 דיסקים ו- DVD שמתעד את הקלטות האלבום ועוד כמה בונוסים נחמדים. כששמעתי אותו אמרתי: "וואו"
מדובר בחתיכת דבררררר
מוזיקה מקורית, סולן בעל קול שבאמת ניתן לסמן כייחודי. שילוב של פאנק ורגאיי בצורה כמעט מושלמת. אלבום שבאמת מצדיק כל שקל מהעלות שלו. נחשפתי אליו קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. ללא ספק חמש כוכבים.

למעלה