K´s Choice Taking Time Off

Me Happy

New member
K´s Choice Taking Time Off

ההודעה מהאתר הרשמי: Having finished off their last run as opening act for the Indigo Girls in the States, Sarah and Gert have officially announced that k´s Choice, as a band, is taking some time off, as both brother and sister will each be developing their own solo career in the months and years to come. The status of the band is as yet undefined – the word "split" has never been mentioned! תרגום קצר וענייני: שרה וגרט לוקחים הפסקה מהפעילות שלהם כלהקה על-מנת לנסות ולפתח קריירות עצמאיות. חסרונות: תשכחו מהופעה של הלהקה בארץ. אין יותר אלבומים שמשלבים את הכשרון של שניהם. יתרונות: יותר דיסקים ויותר מוזיקה. (גם של גרט וגם של שרה) אפשרות להופעת קידום של אחד מהם בארץ לבד. מה אתם חושבים
צעד מתבקש או אכזבה תהומית

live4real

New member
רק אל תבכה!

אלעד, כמו שכבר דיברנו.. לדעתי הכל יהיה הרבה יוצר טוב ואין סיבה להיות כל כך עצובים. דבר ראשון- קייס צ´ויס לא מתפרקים, והכל כתוב בראיון איתם בBACKSTAGE. דבר שני- יש את ה DVD שיוצא (באפריל דרך אגב) וגם הדיסק של המועדון מעריצים.. שיכלול שיר חדש. זאת אומרת- יש עוד הרבה מקייס צ´ויס כלהקה. חוץ מזה, שרה הולכת להוציא אלבום, גרט הולך להוציא אלבום ובהחלט זה אומר שתיהיה עוד מוזיקה- משני הכיוונים ולדעתי יהיה מגניב :) דרך אגב- קלטתם כמה תמונות חדשות הם שמו בראיון הזה?? :) אפילו אחת עם סטיבן. ביי בנתיים גל

Mr Freeze

New member
אני מבין אותו... זה די מתסכל.

החומרים הישנים כבר כמעט נמאסו, אני מחכה כבר הרבה זמן למשהו חדש.. ושיר אחד זה לא מספיק. ואני בכלל לא מרוצה מהתכנונים לקריירות סולו. בשביל מה? את השירים הם במילא כותבים בעצמם, למה שלא ימשיכו ליצור כלהקה? בר.

live4real

New member
לדעתי...

אם היית קורא את הראיון איתם בבארסטייג´ היית מבין הכל. לדעתי הכל יהיה ממש מגניב, אלבום של גרט, אלבום של שרה.. הם די שונים מבחינה מוזיקלית אם לא שמת לב... גל

babyrubik

New member
Quite the opposite

ההסבר לשאיפה לקריירות סולו הוא מאוד הגיוני... נכון, כל אחד מהם כותב לבד, אבל בסופו של דבר שרה וגרט, בתוך הלהקה, לעתים צריכים להתפשר על רעיונות. אין להם את החופש האומנותי שיהיה להם בתור אמני סולו.. אני אישית מאוד מצפה לשמוע את המוזיקה שגרט יעשה לבדו... וגם שרה כמובן. סה"כ, זה ייתן להם אפשרות להתפתח אומנותית, כל אחד בנפרד. וכש(/אם)הם יחזרו ליצור ביחד, אני בטוחה שהמוסיקה תהיה יותר מעניינת... טניה.

Tomji

New member
אכזבה תהומית ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

עצוב כל כך... אני כל כך מקווה שהם לא מתפרקים... בדרך כלל כשחברי להקה פורשים לקריירות סולו הם לא חוזרים להיות ביחד.. קייז צ´ויס הם להקה שהתבססה על השילוב בין האחים, לבדם זה פשוט לא יהיה אותו דבר. אני אתגעגע כל כך.

Mr Freeze

New member
תגובתו של חרט בעניין...

http://kschoice.fanzone.be/display.asp?nav=169&art=347&mode=showarticle וכמובן, צריך להרשם (בחינם) באתר.

Me Happy

New member
../images/Emo124.gif ראיון נחמד עם סקופ קטן.

השם של להקתה החדשה של שרה (ביחד עם כל החברים הקודמים רק בלי גרט) תקרא: "Sarah Bettens & The Very Unique Disposable Wieners". שם מוזר, לא?

chrisakachris

New member
כן, זה הגיוני

עם זה שזה קצת עצוב. וכבר ברור שהאלבום של חרט יהיה הרבה יותר מעניין משל שרה, לא?

למעלה