איך סג"מ יכול להיות בכיר מסגן
אחד, אנחנו חיים באזור בלי הגיון (רק דיברנו היום ותורכיה וסוריה חתמו על הסכם הגנה אסטרטגי נגד עירק, למרות שתורכיה תוענת שזה לא יבוא על חשבון ישראל...) ושתים, לצבא התורכי יש מערך דרגות שונה ללא פז"מ כך שההתאמה של חייל לתפקיד לא ממש קשורה לדרגה (אני לא אומר שהם שמים אדמירל כמנקה שירותים, אבל יש סמלים שמפקדים על יחידות שיש בהם קצינים) מוצאם של הפרת והחידקל בתורכיה, כאשר הפרת עובר דרך סוריה. שניהם, ד"א, יוצאים מחבל קורדיסטן. אשר לשדים ולמלאכים, אני מסביר עליהם בפרק 13 (המלחמה האמיתית), ובה אני מסביר ששניהם גזעים שמוצאים לא מן בעולם הזה והגיעו הנה לפני ששת אלפים שנה, רק עקב קיומו של מקור אנרגיה חזק עליו כל הטכנולוגיה שלהם היום מבוססת. אשר לקלטים, כנראה אנחנו חושבים די דומה כי התחלתי שילשום לעבוד על סיפור שדן בזה (עלילות מלאך באבלון). רק דבר אחד, שאני חייב להעיר. אולי שמת לב, אולי לא, אבל לאורך כל הסיפור עד כה, אני עושה מאמצים מאוד גדולים כדי להימנע משימוש במונח "אנשים", "בני אדם" או כל דבר דומה כדי לתאר את הJX. זה מכוון, אני מנסה להמחיש את היותם משהו אחר בדרך זאת. לכן קצת לא נוח לי אחרי שעשיתי לעצמי התניה שכזו כשמישהו מתיחס עליהם, ואל מלאך בפרט, כאל "אנשים".