Justin Timberlake Ft. Jay-Z - Suit & Tie

Esta Noche

New member
Justin Timberlake Ft. Jay-Z - Suit & Tie

חדש!

אבישי ר

New member
שיר מצויין בסך הכל.

הוא רק מצדיק את הטענה שלי, שהשנה טימברלייק, טימבלנד ביונסה וכל חבריהם הולכים לנסות להחזיר אלינו את הR&B והסאונד המאוד מיושן הזה שאפיין את שנות ה90'. שימו לב שיש אפילו טיפה דימיון בין השיר הזה לNuclear.

אז ככה - השיר לא משך אותי בהתחלה, לא גרם לי להגיד ואו וגם עדיין לא מצליח. אני אוהב אותו מאוד, אני לא חושב שזה סינגל לקאמבק אחרי 7 שנים, אבל אני מאמין שהוא יצליח בגלל השם ועוד יותר מאמין שהסינגלים הבאים יהיו מפציצים באמת.

RTur

New member
YEAHHHHH!!!!

יש ישועה לפופ הגברי!
אוהב אוהב אוהב!
האינטרו די הזוי, הייתי מוותר עליו האמת כי בשמיעה ראשונה הוא עלול להבריח חלק מהמאזינים.
איזה גרוב, איזה כיף.

ערן1987

New member
האינטרו באמת קצת לא קשור

אבל אני מניח שהוא כמו האינטרואים של האלבום הקודם, אז אולי הוא יזרום טוב כחלק מאלבום מלא

RTur

New member
כן, בטח הוא גם יירד בגרסת הרדיו

השיר גם ככה ארוך

ערן1987

New member
לפעמים האינטרואים שלו טובים

כמו זה של My Love, הוא ממכר רצח! חח

אבישי ר

New member
אני חושב שהאינטרוס האלה שהוא עושה הם

חלק בלתי נפרד בשירים והסטייל שלו. דווקא אני ממש אהבתי את האינטרו של S&T, אבל לא הבנתי מה הוא קשור לשיר.

ערן1987

New member
גם אני לא הבנתי ממש מה הקשר של האינטרו לשיר

אבל סביר להניח שהוא מקשר בין השיר שיהיה לפניו באלבום עצמו, אז נצטרך לחכות ולגלות עד כמה האינטרו הזה עובד כחלק מאלבום

RTur

New member
אה, לי אישית האינטרו (כבר) לא כזה מפריע

אני רק חושב שבתור שיר שיוצא כסינגל לרדיו, הייתי מוריד אותו ומתחיל ישר מהקצב כי אם אני מנסה להסתכל על השיר מבלי להתייחס לדעתי האישית עד כמה שאני יכול, נראה לי שאינטרו מהסוג הזה לא נותן תחושה טובה כל כך וזה לא ממש ברור מה הולך שם וזה עלול לגרום לאנשים להעביר אפילו תחנה ולא לתת צ'אנס להמשך השיר.
תכל'ס, אם זה היה שיר של זמר אחר שלא כל כך מעניין אותי כמו ג'סטין, יש מצב שאני אישית הייתי מפסיק לשמוע אחרי כמה שניות בגללח הפתיחה הזאת. בגלל שזה ג'סטין וכן רציתי לשמוע מה הוא עשה המשכתי לשמוע למרות הכל. עכשיו אחרי כמה שמיעות האינטרו כבר לא מפריע לי ואני אפילו די אוהב אותו אבל כשאני משחזר את הפעם הראשונה היה לי איזשהו רצון ללחוץ על הסטופ חח.

ערן1987

New member
אני בטוח שגרסת הרדיו לא תכלול את האינטרו

בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הייתי בטוח שהאינטרו זה השיר והייתי בתחושת WTF גדולה חחח

Music Man XD

New member
שמעתי את זה הבוקר,

וזה אחלה שיר! לא היו לי ציפיות, אבל החלטתי לנסות וזה לא רע בכלל. בטח הדבר הטוב ביותר ששמעתי מטימבלנד בשנים האחרונות.

aint mindless

New member
ממש לא סינגל קאמבק אחרי מליון שנה.

שיר חמוד שאולי יתאים כרצועה חביבה באלבום, אבל בטח שלא בתור סינגל ראשון.
כנ"ל גם ביונסה & דה מאפטס, כ"כ מיושן, בלי שום טוויסט, יריית פתיחה מאכזבת ל-2013.

למעלה