just wander...

iM sO cUtE

New member
just wander...

איך יצא לכם להתחיל לראות את מגרש בייתי?? אני במקרה דפדפתי בין הערוצים וראיתי את צ'אד, והתלהבתי כי אני מכירה אותו, כך ראיתי את הפרק הראשון, ומאז אני מכורה.

dalida1988

New member
תאמת לא הכרתי אף אחד מהשחקנים

חוץ מאת סופיה-ברוק.... ואז היה מלא פרסומים של יס על הערוץ החדש ותמיד ימי שיש ככה בשעות חמש בבוקר וימי שבת בשעה 2 אין לי מה לעשות אז ייצא לי לראות גם סמולוויל...משחק ביתי..וthe o.c זהו זה בעיקרון

וואי, גורל תאמינו לי...

איזה יום חמישי אחד בלילה לא הצלחתי להרדם.. אז דפדפתי בין הערוצים וראיתי את הפרק - ובגלל שהיו המון פרסומים ידעתי על מה הסדרה הזו.. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שלוקאס הוא כביכול הרע וניית'ן הטוב.

Lorly

New member
קראתי על הסדרה

בראש 1. ואז סתם ככה דפדפתי בערותים ואמרתי לעצמי: "יו זה מגרש ביתי!" ומאז אני רואה

invAsion

New member
כבר היה שרשור כזה. ../images/Emo103.gif

אבל בכל מקרה- באחד הלילות היה לי משעמם, נכנסתי לאתר של הWB וסתם בחרתי סידרה. באותו זמן שודר.. 108 בארה"ב. התחלתי לראות והצקתי לכולם שיראו גם. רק גל וניצן (מהפורום) הקשיבו לי, כנראה.

invAsion

New member
חח, אתה אפטר-שוק כזה. ../images/Emo103.gif

אתה התחלת לראות בגלל ניצן. וגם טל.

T nager

New member
אני ראיתי את הפרק הראשון לפני ניצן,

אז היא האפטר שוק!

NitsNats©

New member
|חלב||מיוחדת|

טל ראתה הכל לפניי בעונה הראשונה... לפחות עד פרק 10. ותום גם, נראה לי. :-X

Jared Leto

New member
אממ..

ידעתי שיס וויקנד צריך להיפתח.. וחברות שלי אמרו לי שיש שם תוכניות ממש טובות, אז.. ראיתי!
ועכשיו הן לא יכולות לראות את זה, כי יש להן הוט!! חחח...

חחח

אני זוכרת שראיתי שזה נפתח שמעתי "תוכניות ריאלטי" נדלקתי פתחתי ואז אני רואה את מגרש ביתי ואז אחרי זה הייתי משועממת הדלקתי טלויזיה ואז ראיתי THE O/C ואז חברה בא אלי יום אחרי זה (שבת) ואמרה שסמלוויל יפה אז צפיתי קיצר התמכרתי ביותר לכל שלושת סדרות אלו

ממ. את צ'אד אני מכירה מימי דוסון

קריק ואז התמכרתי.אליו. ואז קראתי שהוא הולך לככב באיזה סדרה ואז זהו

TiNkyy

New member
אני גם קראתי

בראש1 על הסדרה ועל הערוץ בכלל והכרתי את צ'אד גם מימי דוסון ובנות גילמור אז החלטתי לראות.. בלי קשר התמכרתי לערוץ הזה אנושות..!!! זה ערוץ כזה שולט..

patito ƒeo

New member
אממ ../images/Emo107.gif

הסתכלתי על הסדרות החדשות שבערוץ ובתור אחת שאוהבת ספורט (מאוד
) התלהבתי מהסדרה בגלל השם שלה אז התחלתי לראות ביס.. חחח לא ממש התלהבתי ממנה בהתחלה אבל שרון שיכנעה אותי לראות ;)

SaMaRa 18

New member
אמממ.....

ראיתי את הפרסומת של ייס וויקאנד ו..זיהו! לא שמעתי עליה לפני זה....

למעלה