Just Say YES to
!

../images/Emo32.gif פורום קוויזים חוגג שנה!../images/Emo65.gif

ורוצה להזכיר לכולכם שאנחנו עדיין כאן!
אתם מוזמנים להנות ממאות קוויזים (כמו זה לדוגמה ^^), ולגלות על עצמכם דברים שעד עכשיו לא ידעתם
בואו בהמוניכם
(פורסם בהתאם לאישור שנתן/ה המנהל/ת במערכת אישורי הפרסום
)

Tleilaxu

New member
../images/Emo118.gifאיזה אושר ../images/Emo6.gif הוא הגיע../images/Emo70.gif

יורד גשם
יששששששש
סתם עובר עלי רגע קסום ייאלה אנשים חורפיים הרימו ראשיכם אנחנו ננצח נמאס כבר להיות איש של חורף בין אלפי אנשי ים
(
) לא בא לי לשרשר
אבל מה כן? בזאת נפתח לו שרשור החורף!!

אני רוצה רק להגיד משהו אחד

בתור בנאדם עם הפרעת שינה חמורה הלכתי לישון מוקדם אבל ממש מוקדם, מתוך ידיעה שיש לי דברים למחר, אבל הם לא חשובים, אין לי מושג אפילו באיזו שעה הלכתי לישון, פשוט הלכתי לישון כהרגלי, כשהתעוררתי עכשיו (4:25) קבלתי מלאנתלפים הודעות באייסי, אחת מהן הייתה "אל תשכח לכוון את השעון", ואז נזכרתי שהיום זה היום היחיד בשנה שאני יכול לישון שעה אחת פחות ולהרוויח, ואני פשוט בזבזתי אותו וישנתי מאה אלף שעות, במקום להשלים אותן ביום כיפור. ועכשיו אין לי מה לעשות איזה שלוש- ארבע שעות ער, קר וחשוך פה וזה מתחיל להפחיד
ולא נעים אם אמא תתעורר
אני אכין לעצמי שוקו ההודעה הזאת נועדה בעיקר לראות מה השעה ולכוון על פיה את השעונים שלי. לילה טוב.

DecayCell

New member
יא../images/Emo70.gif חורף../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אני
חורף
אבל לי אין גשם...
רוצה חורף

TwelveEyes

New member
אין לכם מושג איזה כיף זה...

לשבת עם חלון פתוח ולהריח את אחד הריחות הכי אהובים עליי בעולם: גשם ^____^ אגב, אצלנו בצפון ירד גשם עוד בספטמבר. תקנאו!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif גשםםםםם../images/Emo99.gif

אני רוצה חורף חורף חורף עם הרבה גשם
וכוסות תה חמות( נאמ את זב כבר יש
) ווו... שימכות פוך ולקום בבוקר לביצפר ולגלות שכלל השמיים אפורים ואז ללכת לשם לאט לאט כשהטיפות נופלות לך על הפנים
ו ו.. ימים מושלךגים שבמטלים כל שמץ של ביתספר ואתה יוצא החוצה והכל לבן ויפה כזה..
למה אצלנו אל ירד גשם?

גשם גשם משמיים...

אני ישן. חולם על משהו שכבר שכחתי. פתאום-טיפה של מים צוננים נופלת על רגלי. שומע רעש חזק, בטח משהו מתקלח. טק! שתי טיפות נפלו על פני. שיפסיקו להתקלח עם דלת פתוחה. רגע... החדר שלי לא קרוב בכלל למקלחת... מה זה?! פותח עיניים, מביט דרך החלון... YAY!!!! גשם!!! סוף-סןף!!! הידד, היאח!!!

חורף!!!!! ../images/Emo9.gif

מרגישים את זה באוויר... הלילות קרירים יותר... איזה כייייף! אני לא יכול לחכות כבר לימים יותר קרים, וללילות סוערים יותר, כדי שאוכל לקיים את ההבטחה שנתתי לאורן
- שנינו יחד, גשם בחוץ, קור אימים, שמיכת פוך אחד גדולה ומחממת, 2 כוסות
ואולי איזשהו סרט אימה מצמרר לאווירה

גאסטין

New member
יששש אני יכול לקטר על זה גם כאן../images/Emo6.gif

הייתי לי בהום קלאב
בחוץ, פתאום גשם תקף אותנו כל פאן ליפ גלוס רמל נהרס טוטלי היינו צריכים לעלות למעלה לשבת עם כל הערסים... פעם ראשונה שהתפללתי לאלוהים
...אבל אין על החורף אין אין

למען האמת

אינני חובבת חורף בכלל יותר מדי בגדים לבחור בבוקר ופחות מדי כסף. וצינון. וגשם שגורם לשיער להראות כמו קיפוד עצבני.

אם כבר בגדים

הכי מעצבן שבחורף לא רואים שום פופיקים (אני נהיה סטרייט
), יוותר מעצבן- כולם לובשים כחול-חורף. אין אין אין חולצה לבנה חורף/ ירוקה- חורף/ מגניבה חורף
(חזאתי לגטע הגייזי שלי |לרווחה|)

featherhead

New member
אוח, מה אתם יודעים..

הבגדים של החורף תמיד היו טובים יותר, מכל הבחינות.. הבעייה הכי גדולה של החורף היא לקום מהמיטה כשכל כך קר...:|

dannnnnna

New member
אויש.. החורף *אושר*:0))

הגשם הזה פשוט נפלא!!! דנה עכשיו רשמית מש"קית חינוך!

חופרתת

New member
../images/Emo32.gifג'ם סשן לנשים בפאב ה"שלושים"

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות...
לכל המוסיקאיות ביננו:
*במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", סידרת המד"ב של הWB - מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

למעלה