Just Say YES to
!

1.10.97../images/Emo16.gif

"אם זה נגמר זה חבל....." היום ה1.10.03, 6 שנים עברו מאז איבדנו את אגדת הרוק הנשי הישראלית, מכשפה ופיה, ענבל פרלמוטר. ענבל שהייתה גאון מוזיקלי, כתבה תכנים אלוהיים, נלקחה מאיתנו בטרם עת לפני 6 שנים. היום,יום שנה למותה של האגדה,אני מגלה מחדש כמה שענבל חסרה,כמה שהגאוניות שלה חסרה פה היום, כל הגעגועים לסגנון שלה...לייחודיות שלה...לא קמה ולא תקום עוד אחת כמוה, עם כמה שנרצה, ענבל הייתה רק אחת, הייתה ואיננה, וחבל שכך... היום, מכיוון וזה יום השנה, ויצא לי לראות שרבים מכן מעריכים אותה גם כן, רציתי להזכיר אותה, ולהנציח... 6 שנים בלעדיך ואת חסרה כל שנה רק יותר ויותר...... ענבל פרלמוטר מכשפה ופיה בתוך המצח תצעדי יהי זיכרה ברוך
מיכל

yttv

New member
לכולםםםםםםםםםם

נפתח אתר חדיש ביותר על עצות ועזרה באתר יש מומחים ויועצים די טובים שפתחו את ליבם והסכימו לפנות זמן בשביל לענות ולעזור לכם אם לא הבנתם טוב כנסו רגע לאתר כבר בעמוד הראשי מוסבר שם הנה האתר: http://main.boom.co.il/cgi-bin/mod_bu.cgi?page=goto&name=ezzot

Guyabc

New member
מישהו מכיר את טבריה?

מישהו יודע אולי איפה בטבריה יש רחוב של הומואים?

vogue15

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

את/ה מתבלבל/ת עם לונדון/ניו יורק...

adamsplit

New member
אוויש נו אבי

תן חיוך אתה להיות פופולארי אוהבים אותך אף אחד למשל לא מבקש את הכתובת שלי

adamsplit

New member
לא לא

זה בסדר אל תנסי לעודד אותי אני אהיה בסדר גמור פה לבד בחושך סניף סניף

adamsplit

New member
די

אני יודע שאת לא אוהבת אותי אף אחד לא אוהב אותי אני פשוט אשב פה לבד זה בסדר אני רגיל

אל תעשה את לעצמך ../images/Emo31.gif

הייתי חייב להגיב, ודחוף! טבריה לא סובלנית עד כדי כך... וזה בלשון המעטה, ומניסיון.

Guyabc

New member
אבל איך נקרא הרחוב?

או איך אני יכול להגיע לשמה?

הומואים וטבריה.

היי גיא. אני אבי, אחד מהמנהלים של הפורום. וגם אחד מהאנשים בארץ הזו שיצא במקרה(אני מאשים את מ.ד.א, אבל זה סיפור ארוך) שהם גרים בעיר הקודש טבריה. אז ככה, ההומואים שבטבריה קיימים. אבל בארון. מעטים מאוד חיים פה מחוץ לארון. המקום היחיד בטבריה שהיה גיי פרנדלי היה ה"ברקודה" שבטיילת, ליד מקדונלדס. אבל המקום נסגר, לא יודע אם היה קשר לעובדה ששם היתה נקודת החלוקה הטבריינית של הזמן הורוד ונקודת הופעות דראג די מוכרת
בזמן הורוד המקום בטבריה שנחשב "מקום המפגש" של הקהילה הוא גן הזכרון, משום מה אנשים מתבלבלים בינו לבין גן העיר. ובתכלס אני כבר לא סגור לאיזה מהם באמת מתכוונים. אז ככה- גן הזכרון ממוקם יחסית מול מקדונלדס, וגם ליד בית כנסת וגלרייה בשם Rainbow(סמלי? לא יודע). גן העיר ממוקם ממש במרחק 5 דקות הליכה, מעבר לשוק הדגים...יש שם מזרקה ובמה די גדולה. גן הזכרון הוא לזכר חללי טבריה שנפלו במערכות ישראל, לכן קצת מוזר שיש שאומרים שהוא מקום מפגש. גן העיר אומנם יותר מתאים, אבל כמו שאמר מתן- זו טבריה. והיא לא מצטיינת בסובלנות לשונה
בכל מקרה אני מקווה שתהנה פה משהותך בעירנו

Tleilaxu

New member
טבריה ../images/Emo5.gif

הולכים שם ברחוב ורואים בחורות אבל מה מסתבר? זה אוחצ'ות
ובהמוניהן
ומה אחר"כ מסתבר?
זה בכלל ערסים
קיצר... חוץ מהכינרת ולבנון במיוחד...
טבריה והסביבה
רע
המון המון המון המון ערסים מפחידים וטיפשים רצח. לא אידיאלי בכלל..

למעלה