just say yes!!!

janejungle

New member
just say yes!!!../images/Emo120.gif

מעניין מה ואם (ז"א לפי הסיפור אצל רוזי אז כן) רמת השימוש של טורי בעזרים כימיקלים למינהם?

Shame in you

New member
אולי אני תמימה

אבל אני מעדיפה לחשוב שהיא לא. שהשגעון שלה הוא טבעי, כמו אצל הרבה אמנים טובים.

זה גם נכון,

היא בחורה עם המון אומץ ותעוזה לחיות עד הסוף, גם להשתמש בסמים למיניהם. למרות שהיום אני חושבת שהיא חדלה מזה, סה"כ אמא והבת שלה מסתובבת איתה בכל מקום. בקיצור, לא יהיה יותר אבא לוציפר. :] ובקשר לאמנים הטובים... איפה?

Shame in you

New member
אולי,

אבל אני רוצה להאמין שהיא גם עמוקה ומשוגעת (לטובה!) בלי זה. אמנים טובים יש בכל מקום! רק צריך למצוא אותם :)

המ

מכל מיני ראיונות שקראתי ושמעתי איתה (יש בdiagnosed sounds) היא סיפרה שפעם היא כן היתה עושה את זה כי זה לוקח למקומות עמוקים כל כך שאי אפשר להגיע אליהם, לא משנה כמה חופרים, וזה פשוט הוציא את הכל (היא גם סיפרה על חזיונות של פילים ורודים ושלל שטויות) . אבל עכשיו כשהיא אמא היא כבר לא עושה את זה יותר.

noosh

New member
אני גם רוצה להאמין שלא

אבל אני מבינה שדי הגיוני שכן (מכל סיפוריה על IEEE ופאדר לוציפר וכל אלה).

Shame in you

New member
*מסוקרנת*

למרות שאני לא אתפלא, חלק מהמילים שם באמת לא ברורות, משפטים מעורפלים כאלה.

פלוטו24

New member
מההסבר ההזוי שקראתי

השיר הזה נוצר מתוך הזיה או חלום שהיו לה אחרי שתיית יין.

FooK MI

New member
אבל כמעט כל הליריקס שטורי כותבת כאלה.

לפני יומיים-שלושה אמרתי לאחותי שאסור לשמוע משהו מלבד טורי, לקראת ההופעה, והיא אמרה "אין טעם שתנסה בכלל ללמוד את המילים. לא מספיק שהן לא הגיוניות, היא גם לא שרה אותן בכלל, היא כל הזמן גונחת. מה זה, למה היא כזאת פסיכדלית :mad: אלך לשמוע רמיקס של עופר ניסים ל'אינתא עומרי' :mad:" [הציטוט אינו מדוייק, אך בהחלט נאמן למקור]. וזהו. יכול להיות שהיא מסוממת מהתחת ויכול להיות שלא, אני לא אתפלא אם כן, אבל בכל אופן - המילים שלה תמיד לא-הכי-מציאותיות. יש שיקראו לזה 'דמיון מרשים', אני קורא לזה 'הרחבת אופקים' :mad:

noosh

New member
טוב, אז היא שתתה יין ממש גרוע

(כי זה לא היה היין של אל סטיוארט
). ואז היא ראתה ילד קטן כזה, שהוביל אותה למכונית קונברטבל כזאת מהפיפטיז או משהו כזה, והם נסעו ונסעו, וכל פעם האם אחרו (כן, זה קרה הרבה פעמים, והיא לא יודעת בכלל לאן הם נסעו), עד שהם הגיעו לאיזה מקום ריק מאנשים ובנו מדורה מדורה והוא רקד ליד האש וליטף אותה על הראש ואמר לה "זה בסדר, איייי, איייי" אינ יודעת שזה נשמע כאילו המצאתי את זה, אבל בחיי שזה מה שהיא אמרה. אפשר לראו תאת זה פה: http://www.hereinmyhead.com/collect/choir/choir5.html#quote בהערה השניה, והנה מבחר ציטוטים:
And uh, the wine really wasn't that good, you know what I mean. It was like being in, i don't know, a bad Dustin Hoffman killer virus movie. And he would tell me to build a campfire..um and I'm an arsonist though, I really like that bit.​

janejungle

New member
תראו חברה בסופו של דבר איזבל

מחזיקה מה שנדמה להיות ג'ויינט טוב ועסיסי...

Mr Green Genes

New member
הסיפור של iiieee

היא מדברת עליו בstorytellers (הופעה מצוינת) ושמה היא מספרת את הסיפור הזה על הילד והנסיעות ההזויות שלה

shagook

New member
iieee - נקודות למחשבה

אם זכור לי נכון, טורי תיארה פעם איך אחרי שעברה את ההריון הכושל היא היתה שומעת את התינוק קורא לה וזה היה נשמע כמו iieee. ובכלל, השיר הזה יושב מאוד חזק על אובדן ההריון ("יודעת שאחנו נופלים ואין סימן למצנח, צועקים בהיכלים.... למה חייב להיות קורבן" והיא גם מכנה את העובר sweet sliva). ועוד נקודה מעניינת - קיימת הקבלה מוזיקלית בין iieee לבין נעימת הנושא של ג'יימס בונד. צירוף מקרים? אולי. בקיצור - לא נראה לי שסמים קשורים לאובדן השיער או לשיר הזה.

ראיון עם טורי בCNN בנושא

http://www.youtube.com/watch?v=LKTMOiYUUTU לא כול הראיון על הנושא אבל המראיין שואל אותה מה היא חושבת "תרבות הסמים"

למעלה