Just say not to Maskilon!

ASAKIM

New member
Just say not to Maskilon!

אנו מודעים לכך שקיבלתם החודש אימייל המציע לכם להנחות חוגי מבוכים ודרקונים בחברת משכילון. העצה שלנו היא אמרו לא! אנו מודעים להצעה הטובה ולשכר המפתה שמוצע לכם עבור העיסוק בתחום שאתם אוהבים וטובים בו אבל חישבו "האם זה שווה את השפיות והעצבים שלכם?" החברה מנוהלת על ידי אדם חסר כל מושג ביחסי אנוש וידע מקצועי לחלוטין. הוא ישנה את החוזה שלכם כדי שהוא ירוויח עליכם יותר, הוא עשה זאת בעבר והוא יעשה זאת בהמשך. הוא ישבע (חושב כיפה) שיהיו לא יותר מ15 ילדים בקבוצה ואתם תגיעו לכיתה הומה ב20+ ילדים. הוא יחתים אתכם על חוזה בו יהיה כתוב שהוא משלם לכם החזר נסיעות מלא ואז פתאום הוא יזכר שזה רק 40 אג' לליטר, שאומר שאת רוב המשכורת מבזבזים על דלק. אם תאבדו קובייה הוא יכריח אתכם לשלם לו על סט שלם (בסכום גבוה מזה שהוא גובה מילדי החוג) ולא הוא לא יתן לכם ללכת לחנות ולקנות קוביה בודדת כדי להחליף את החסרה והוא ינדנד לכם בטלפון והמזכירה שלו תנדנד לכם בטלפון שבועות עד שתתיאשו ותרגישו חסרי אונים ושאין מוצא אחר מלבד שהוא ירוויח עליכם עוד כסף (כי יש לו ארגזים על גבי ארגזים של קוביות בודדות. העבודה אצלו מותנית בהפקדת צ'ק ביטחון של 1500 ש"ח אצלו שזה לא חוקי בעליל והוא ישתמש בו כדי להוציא מכם את טיפת הדם האחרונה. אז בתור אלו שעברו את זה אנו מייעצים לכם, אל תסכימו לעבוד אצלו, עד כמה שזה נשמע מפתה. התקפי עצבים תכופים והרגשה כללית של עסקים עם אידיוט פרמיטיבי לא עושים טוב לבריאות. אנא, אל תתעלמו מההודעה ואל תחשבו שלכם זה לא יקרה ואנו יודעים שאנשים לא נוטים ללמוד מטעויות של אחרים אבל אנחנו ננסה בכל זאת...

DDN

New member
שכר מפתה? הצעה טובה? פחחח

הסיפורים על הארגונים האלה: הארה, משכילון ידועים כבר הרבה זמן. סתם קוראים להם בשמות החיבה מארה וכסילון? כל מה שכתבת נשמע מוכר כי לידידה שלי קרה בדיוק אותו הדבר (גם הסיפור של הקוביה, גם הסיפור של הנסיעות), אני לא זוכר אם היא עבדה בהארה או משכילון. .. . בכל מקרה, גם עצתי היא להתרחק מהארגונים הללו שהופכים משחקי תפקידים למשהו ממוסחר ומכוער.

מירטל

New member
תראה, בעיקרון...

אני האדם השני שיצא בעד שני הגופים האלו גם אם הם היו מציעים באמת שכר הולם ותנאים טובים, פשוט בגלל התפיסה שלי שמ"ת זה משהו שעושים עם חברים ולא תמורת כסף, ובדרך כלל הייתי מאמינה למה שכתוב כאן, אבל.... אם זה באמת נכון, למה לכתוב את זה תחת שם משתמש שצועק " ספאמר"?

ogmios

New member
צעד קדימה

עם שם כמו "asakim", אני תוהה האם ההודעה הבאה תהיה פרסומת למתחרים

ogmios

New member
אין לי שמץ

אבל אם הפאראנויה שלי בכיוון הנכון, עוד שבועיים תראי הודעה כאן בפורום על חברת חוגים חדשה ורעננה, שאינה דומה במאום למארה ומכסילון. או ככה לפחות הם יטענו.

ננסק

New member
ביסוס לטענה...

בהודעה כאן שנכתבה בידי חברה חדשה ואנונימית. אגב, "asakim" שלנו כאן נרשם לתפוז רק החודש, וזאת ככל הנראה ההודעה היחידה שלו עד כה. מעניין.

ASAKIM

New member
אתם באמת חבורת פראנואידים....

מה זה משנה מתי נרשמנו, אולי גם תעשו עלינו בדיקת רקע? ככה ת.ז., חשבון בנק בלאגנים?! בסך הכל הצטרפנו לתפוז כי יש כמה תחומים מעניינים בפורומים שרצינו לחקור לעומק וראינו את הפורום הזה אז החלטנו להוסיף משהו שחשבנו שיעזור לכולכם והוא אכן רלוונטי. לא, אנחנו לא הולכים להקים שום דבר משלנו וזה מגעיל מצדכם ישר לשפוט לחומרה במקום פשוט להודות, או להנהן ולהמשיך הלאה. אנו מבינים שאתם לא קהל אוהד או סימפטי אז לא נטריד אתכם יותר בהודעות, באמת סליחה...

0Pandemonium0

New member
עקרונית אני די מסכים. מה אכפת לכם

מי זה ואם עוד יומיים פתאום תופיע כאן הודעה על חברה חדשה? הזהירו אתכם, אז תגידו תודה וזהו. יש כאן אנשים שלא ידעו את כל מה שהוא אמר, כמוני. אבל מצד שני, הניק הזה מוזר והעובדה שאתה מדבר על עצמך בלשון רבים מעמידה בפנינו שתי הנחות: או שאתה מופרע, או שאתה באמת איזו חברה, ובהתייחס לניק שלך, זה אכן נראה כך. כמו שאמרתי, תודה לך על האזהרה, וסלח להם על החשדנות, כי אתה באמת נשמע ככה.

BluePrint

New member
".My name's Nick"

"Nick? What does that mean?" "Oh, nothing. My dad thought of it while he was shaving."​

Serpent Axis

New member
אפשרות שלישית

קודם כל, אחרי מה ששמעתי והייתי עד לו מידידים וחברתי לשעבר - לי לפחות (ולאף אחד ממי שאני מכיר בתחביב) אין שום כוונה ללכת לעבוד בתור שה"מ בשביל כסילון, מארה או כל חברה אחרת שעוסקת בחוגי מו"ד. דבר שני - למה אתה קופץ לקרוא למישהו "מופרע"? ולמה זה חייב להיות "או מופרע או איזו חברה"? מי שעומד מאחורי הכינוי של ASAKIM יכולים להיות גם שניים-שלושה חבר'ה שבאמת עבדו בשביל משכילון. אז כן, זה אפשרי שמדובר במישהו שהולך לפרסם חברה מתחרה. למי אכפת? אני עד שכל שנכתב בהודעה המקורית קרה לאנשים שאני הכרתי שעבדו בשביל כסילון. זה לא אומר שאני ארוץ לעבוד בשביל חברה מתחרה. נ.ב אתה מדבר על כינויים מוזרים?! http://www.google.com/search?hl=en&lr=&rls=SUNA,SUNA:2006-28,SUNA:en&defl=en&q=define:pandemonium&sa=X&oi=glossary_definition&ct=title

0Pandemonium0

New member
../images/Emo6.gif

ב"מופרע" הכוונה הייתה יענו ל-psycho, כמו כאלה שמדברים על עצמם בלשון רבים וכו'. סתם בדיחה
בקשר לניק שלי, לא הסברתי אותו? שים-לב לתוצאה הראשונה בדף שנתת: "chaos: a state of extreme confusion and disorder". זו המשמעות האמיתית, ולא כל מיני משחקים או סרטים שנקראו כך, על-שם המילה האנגלית. אגב, עוד פרט: הניק הוא מילה יוונית שעברה "לטיניזציה", ובה pandaimonius הפך ל-pandaemonium, ולבסוף ל-pandemonium. pan- היא תחילית שפירושה "כול", demonium הוא, כמובן, "שד". pandemonium-כל השדים. השם הומצא על-ידי ג'ון מילטון בפואמה שלו "גן-העדן האבוד" מהמאה-17, וזה היה היכל השדים שבנה לוציפר, שם הם ישבו ודנו בנושאים שונים, ולכן בעצם המקום נקרא כך: זה היה המקום בו נמצאו כל השדים. האפסים בהתחלה ובסוף זה כי הניק כבר היה תפוס. ואני שואל אותך: מי האידיוט שייקרא לעצמו pandemonium?

ננסק

New member
לא היתה כוונה לפגוע

אנחנו פשוט חשדניים. קרו כבר כל מני מקרים מוזרים בעבר של הפורום הזה. נשמח לראות אותך משתתף כאן באופן פעיל - תמיד טוב לראות שחקני תפקידים נוספים. אז מי זה "אנחנו" שאתה מדבר עליו? מי עומד מאחורי שם המשתמש הזה?

מירטל

New member
הקישור שלך לא עובד../images/Emo10.gif

ואפשר לחסום הודעות אחרונות.

ogmios

New member
הקישור עובד

לשרת של הפונדק אליו ננסק מקשר היו כל מיני בעיות הזויות בימים האחרונים, יכול להיות שזה קשור.

Serpent Axis

New member
אני עד שזה נכון

אני מכיר כמה אנשים (ביניהם החברה שלי לשעבר ומספר חברים) שעבדו בשביל כסילון וחוו סיוט זהה. יש לציין שכל מי שיצא לי לדבר איתו שבמקרה עובד עם משכילון מעיד על מנכ"ל משכילון (קוראים לו גיל משהו אם אני לא טועה) שהוא עונה לכל הקריטריונים המוצגים כאן.

למעלה