just read it

• פותח הנושא gaily
  • פורסם בתאריך

gaily

New member
just read it../images/Emo70.gif

ok... some of you may not like the next thing i´m gonna write (some maybe will) but i´m gonna write it any way... i´m staying in the US... as much as i love you guys the american boys are much better looking... (kidding) i really hope i will get the chance to see you again. i really miss you all and i hope the noar will get on his feet soon... have a great life and don´t forget to e-mail me and tell me every little thing that happends in israel and in your lives... my e-mail is: [email protected] adress and phone number will be given to the ones who will ask for them, (i´m not gonna publish on the internet from sanity reosens...) i will come back for visits don´t worry

girlcott

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

גיאלי! שואה. איזו אכזבה. בכל מקרה, have fun ve shana tova! רוני.

tali_le

New member
גיאלי אל תלכי!!!

כולנו כאן כואבים בייסורים רבים ויכלת לראות כמה פעמים ניחשו שההפתעה היא שאת חוזרת אז א-ל ת-ל-כ-י-!-!-! טלי מייבבת

גיאלי, חזרי אלינו!

אוף, למה אתם נשארים שם? את ממש ממש חסרה כאן, וכולנו נורא נורא מתגעגעים אלייך. גיאלי תחזרי!!!!

לטוען הרב שקיבל זאת גם במסר

עקב הודעות תקיפה - נושא : הרשה לי פעם אחת לרדת לכתיבתך הודעה: הדלות של ההודעות החסרות כל טעם בשירשור פרידה מנערה בת 16 שמאולצת לגור -בשליחות של שנתיים-בארה"ב מרצון- ההורים שלה- שאני בטוח שלא דיברת איתם על הקשר שלהם למרצ מראים על האדם שעומד מאחוריהם . אותה נערה בוגדת אנטי ציונית היא נערה שבמשך שנתיים- הובילה- באזור מגוריה את הפעילות לקייטנות בשכונות מצוקה, את ההתרמות למשפחות נזקקות ועוד ועוד ! אני מקבל שאינך מסכים עם הדיעה אבל זו איננה סיבה להתערב בשירשור פרידה ממשהיא שיקרה לליבינו והגדישה זמן רב מחייה למען המדינה (לפי דעתה) ולקרוא לה בוגדת ויורדת ! אפילו לא עניין אותך אם המשפחה שלה בשליחות מטעם המדינה ויורדים (זמנית-שליחות אתה יודע)מהארץ בלב קשה אך בהרגשה של תרומה לארץ! זה היה על גבול החסימה וכל כותב אחר הייתי חוסם אבל מכיוון שאתה משתתף בפורום זה קיבלת הזהרה ! תתביש , כי היא לא מהאנשים שאין להם מקום בחברתינו ! עמרי שעצר את עצמו בכל משפט !

gaily

New member
../images/Emo25.gifyou´re so cute

that´s the nicest thing a person has ever said about me... thank you so much by the way my parents connection to meretz doesn´t really exists- my mom would have voted KAH if it was possible and my dad is in the AVODA

tali_le

New member
ההודעה הזאת פורסמה פעם שנייה?

כי למיטב זכרוני כבר מחקתי אותה פעם אחת

gaily

New member
important request../images/Emo92.gif

please publish it again... i really wanna read it... or if you can just e-mail it to me or give it as a private message... i wanna beable to protect myself with out the help of my frriends, though i really appreciate it (really thank you for being so supportive although i know it´s hard for you as much as it hard for me...)

טוען הרב ואחרים !

זהו שירשור פרידה ! פרידה!! מחברה שמאוד רוצה להשאר בארץ ! דרך כתיבת ההודעה אינו נוגע לך וזוהי פעם אחרונה שאני מזהיר אותך -אם אתה מעונין לכתוב בנושא בצורה נעימה לכל קורא בלי קשר אישי לאחד מחברי הפורום אתה יותר ממוזמן לפתוח שירשור חדש, אם אתה מתכוון להמשיך בדרכך מקומך לא בפורום זה ! כל דעה מתקבלת בפורום זה לא כל צורת כתיבה . עמרי שמתגעגע

למעלה