just lose it

angela12

New member
just lose it

הולך להיות להיט ענקי!!ראיתי אותו אתמולל ב-Mtv hits פעמיים בחצי שעה!!!

אהההההההההההה ראיתי היוםםםם

באיזה 7 בבוקר הבייס היה פתוח והתעוררתי מהשיר בבוקר חח איזה בוקר טוב.. נ.ב- כמה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא הייתי פה.. כבר עברו פה איזה 3 עמודים! אז הנה הקאמבק שלי כרגילללל..! im backkk חיחיחי מוסקההה

eMiFrEaK

New member
../images/Emo25.gif

אגבבבבב.... ראיתי היום את המייקינג!!!!! חחחח קורע כמו תמידדדדדד....=)))))) מראים את זה ממש הרבה.. וגם את הקליפ.. קיצר, אמ חזר כמו גדול !! חח

ראיתי גם את המייקינג

ואת הקליפ... מליון פעם... קליפ טוב. ראיתי גם תוכנית שהמעריצים דיברו עליו. הם עצבנו אותי. אני במקומםה ייתי ואמרת שזה דפוק ושאני לא מתכוונת להיות אחת מהילדיםהדפוקים שמדבריםע ליו כאילו הוא מת וזאת תוכנית הספד. הם MTV שילכו אליוה ביתה וידברו איתו. יש לו פה הוא יכול לדבר. וזהו. גם עצבן אותי שהם עשו ראפ. עלוב. הכי נורמאלית הייתה זאת עםה כובע מצחייה. חע. נכון? מי עוד ראה את זה?

bLAck hALo

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

את כאן! את כאן!! בבקשה שאת עוד כאןןןןןןןןן המסרים לא עובדים לי=\\\\\\\\ גם לא בהייד! בלע. יש לי כמה דברים לשלוח לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך..!!!

k k1

New member
הילההההההההההההההההההההההההההההההה

<עניתי לך למסר שלך אבל את לא עונה ואין לי דרך להודיע לך> בובה המחשב שלי מתתתתתת!! אני אצל חברה עכשיו.. אני מקווה שנסדר אותו מהר.. אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!! קואליטה שליייי!! אני הולכת עכשיו..אני יבוא לבדוק (אם אני יוכל) אם ענית לי..ביי בובה ועדי בובה אני אוהבתותך! וברוכה השבהההה!

bLAck hALo

New member
הא! פאק. המסרים לא מראים שיש לי

מסר.. יווו נסיכה! אין לך מושג כמה דאגתי! תחזרי מהררררררררררררררררררררר!!!

bLAck hALo

New member
אני היחידה שלא ראתה את הקליפ בשום

MTV?! לא בייס לא הרגיל לא היטס לא כלום. וזה יהיה חרוש בכל חוררררררררררר..כמו כל סינגל ראשון שלו יחרשו עליו בלי גבולות

Swid666

New member
לדעתי עדיף לך לא לראות

אני לא יודעת למה, אבל הקליפ ממש איכזב אותי... ציפיתי ליותר מאמינם.

bLAck hALo

New member
ראיתי את הקליפ בנט..

דווקא קליפ מעולה לדעתי השיר פחות..אבל קליפ ענקקק

Envenom

New member
כן, הקליפ בכלל לא רע

הוא בפרש עכשיו באמטיוי.. ככה שתדליקו כל שעה עגולה ותראו אותו
אני אישית אהבתי. דומה קצת לwithout me אבל מי אמר שהקליפ של זה לא היה טוב?

2pacgirl4life

New member
השיר רץ בבייס!

חולה עליו! מטורף כזה. היה גם את המייקינג אתמול ב1 בצהריים. איזה מצחיק הוא.

למעלה