הלינק הזה (וגם השני) הם לא חוקיים, וימחקו ברגע שתהיה לי גישה.. כרגע אני מהפלאפון, ולא יכול למחוק, אבל ברגע שאני אעלה על מחשב זה ימחק, לצערי. (למה לא חוקי? כי TRL לא מפרסמים קטעים מהתוכנית באינטרנט, ואם הם כן זה רק באתר הרשמי של MTV)
אתר שאין בו הורדות, ו\או הוא לא מפר זכויות יוצרים כלשהן, ו\או אין בו תכנים פליליים. זה התיאור הרשמי.. בעברית- כל אתר שאין בו הורדות, אף אחד לא גנב משהו ממישהו ושם אותו באתר הזה, והוא לא פרסומת להצטרף לעסקים של משפחת אבוטבול
אין לי מושג אם זה אמור להיות בית או פזמון או חלק מזה וחלק מזה This is the part where the rap breaks down its real intense no one makes a sound Everything looks like its 8 mile now The beat goes like this everybody lose theirselves And snap back to reality Look its B rabbit you signed me up to battle I'm a grown man chugga chuga chuga chuga chuga chuga I know everything I took a white man's soul Tell me tell me tell me fellas (what!) fellas (what! Grab ya left nut and make ya right one jealous
זה! אין לי אפילו מה להגיד עליו הוא, הוא...:X אפילו שזה רק דקה וחצי זה פשוט לא נשמע טוב! וזה ללא ספקקקקקקק הסינגל הכייי פופי שאמינם שיחרר עד עכשיוווווו!! |מקווהלטובששארהאלבוםיפצהעלהסינגלהזה|