Just Lose it בTRL

EaMonster

New member
Just Lose it בTRL

דיברו על הקליפ והראו כמה שניות ממנו למעוניינים תורידו מכאן

Envenom

New member
../images/Emo18.gif

הלינק הזה (וגם השני) הם לא חוקיים, וימחקו ברגע שתהיה לי גישה.. כרגע אני מהפלאפון, ולא יכול למחוק, אבל ברגע שאני אעלה על מחשב זה ימחק, לצערי. (למה לא חוקי? כי TRL לא מפרסמים קטעים מהתוכנית באינטרנט, ואם הם כן זה רק באתר הרשמי של MTV)

lony21

New member
אם למטה מופיעות המילים הבאות

Copyright©1996-2004, תפוז אנשים בע"מ

Envenom

New member
חוקי=

אתר שאין בו הורדות, ו\או הוא לא מפר זכויות יוצרים כלשהן, ו\או אין בו תכנים פליליים. זה התיאור הרשמי.. בעברית- כל אתר שאין בו הורדות, אף אחד לא גנב משהו ממישהו ושם אותו באתר הזה, והוא לא פרסומת להצטרף לעסקים של משפחת אבוטבול

bLAck hALo

New member
ועוד משהו נמנ שאלה..

אם אני מביאה לינק לאתר (אתר רגיל <או פורום שבאתר>) ושםםםם יש את הלינק להורדה של משהו..אז זה כן חוקי??

Envenom

New member
זה ניתן לווכוח ../images/Emo4.gif

כעיקרון זה בסדר היות שאתה צריך יענו לעבור שני שלבים בשביל להוריד ובלה בלה בלה לא אחריות תפוז בלה בלה.. אני אישית אעלים עין, אבל לא להפוך את זה להרגל.

bLAck hALo

New member
פאקקקקקק זה הולך להיות ווידאו

ענקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק מהכמה שניות שהיו זה כבר מצחיק אוההההה למה למחוק?! בעעע :\\\

bLAck hALo

New member
הא השמיעו גם קטע מהשיר

לא ראיתי עד הסוף מקודם נשמע מעולה!! אבל זה קטע ממש קטן..:\ חח וגם שם הוא יורד בקליפ על כמה אומנים

bLAck hALo

New member
ליריקס.. ממה שהשמיעו בכל אופן..

אין לי מושג אם זה אמור להיות בית או פזמון או חלק מזה וחלק מזה This is the part where the rap breaks down its real intense no one makes a sound Everything looks like its 8 mile now The beat goes like this everybody lose theirselves And snap back to reality Look its B rabbit you signed me up to battle I'm a grown man chugga chuga chuga chuga chuga chuga I know everything I took a white man's soul Tell me tell me tell me fellas (what!) fellas (what! Grab ya left nut and make ya right one jealous

Envenom

New member
מחקתי רק את הקישור העובד

היות שנפתח דיון סביב זה. וכן, מחקתי גם את הלינק שהיה בהודעה של תפוז

bLAck hALo

New member
טוב תראו

יש 1:30 מהשיר Just Lose It ואי אפשר לשים לינק :\ אז מי שרוצה אייסי או מסן אני יביא לו את הלינק

bLAck hALo

New member
מקווה ששאר האלבום יצדיק את הסינגל ה

זה! אין לי אפילו מה להגיד עליו הוא, הוא...:X אפילו שזה רק דקה וחצי זה פשוט לא נשמע טוב! וזה ללא ספקקקקקקק הסינגל הכייי פופי שאמינם שיחרר עד עכשיוווווו!! |מקווהלטובששארהאלבוםיפצהעלהסינגלהזה|

k k1

New member
אני רוצהההההההההה

ומה הוא כזה גרוע?!?!?! טוב זה עניין של טעם...

bLAck hALo

New member
נמנ אולי גם בגלל האיכות אנערף

אבל זה..לא יודעת טוב נחכה לשמוע את כל השירררררררר ונראה כבר

k k1

New member
כבר הבהלת אותי!!!

אהבתי!! חחח הפזמון הצחיק אותי! אבללללללללל מה זה הביט הזה?!?!

למעלה