Just Listen to the Sound of Nature

FreeFeeling

New member
Just Listen to the Sound of Nature

קולקציה הפרחים שלי

קולקציית הפרחים../images/Emo39.gif

איכות הצילומים שלך ברמה גבוהה, והם אסטטים מאוד. תחשבי על קומפוזיציה. ביי. שרון

שלום שרון וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

איזה יופי שהצטרפת! נחמד לנו. אגב אם כבר הזכרת קומפוזיציה אולי תתני כמה מילים להרחבת העניין? אם תכתבי מאמר אני מבטיחה להכניס למאמרי הפורום. אפרת

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

בשבת הצטרפתי לטיול בגליל של פורום מתכונים וראיתי את פלאי הטבע האלה שוב במו עיניי. פשוט מדהים

FreeFeeling

New member
היי "שרון הציירת"

תודה על תגובתך..
(מזל שמשהיא הגיבה)
"תחשבי על קומפוזיציה." אני עוד נחשב לבחור\גברבר. והקומפוזיציה שכי טובה שמצאתי בשטח זה מה שצילמתי אם יש ראיונות או הצעות לשיפור אשמח לשמועה. ושוב תודה רבה לך על התגובה... שולי: "בשבת הצטרפתי לטיול בגליל של פורום מתכונים" מה זאת אומרת? פרום של תפוז? מה היה? למזלי "פלאי הטבע" הללו ממש ליד ביתי. איזה סבבה לי....... בן

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

כן יש בתפוז, פורום מתכונים פעיל מאוד ויש שם חבורה די גדולה של אנשים סופר נחמדים והם ארגנו טיול לגליל. היינו בחוות צאן, הראו איך מכינים גבינות עזים, טעמנו קנינו...צחקנו היה כיף. הגליל, בכלל צפון הארץ הכל ירוק ופורח בסגול אדום צהוב.....והראש שלי חושב וואי אם הייתי עם הכן ציור שלי עכשיו אז הייתי עושה ככה וככה..... המח הוזה מאוד לנוכח המראות הללו. אני ממש מקנא בך שפלאי הטבע האלו ליד הבית שלך. אצלי זה כמו לקחת אויר מהמחנק העירוני השנוא עליי. נהנתי מאוד !

FreeFeeling

New member
היה פיצוץ! הה

אוח אני מקווה מאוד שאפסיק להיות כול כך בישן והצטרף לטיולים תמימים מהסוג החווייתי ואכפי הללו. ממ לצייר מה? זה הזמן לכנות מצלמה ,לא! "מהמחנק העירוני השנוא עליי"
מעניין.. חשבתי שיש אנשים שאוהבים את הנגישות ואת כול הבלגנים הללו!? אני מאוד מרוצה מהחיים השלבים והשקטים שלי בחיק הטבע החמוד והשקת שליד מעוני הדל והשקט. (הבעיה שמרוב השקת הזה אני הופך להיות אוד יותר בישן)

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

באופן טבעי כל אחד מחפש מה שחסר לו...למרות שאני נהנה מיתרונותיה הרבים של הנגישות העירונית הייתי רוצה יותר לחיות במעון דל ושקט בחיק הטבע ושסוף סוף יהיה לי קצת שקט.

אריL

New member
במקום כן ציור

אנו מרבים לטייל, טיולי שטח בעיקר ואכן המראות והריחות מציפים. וכדי לשמר את "ההזיה" אני לוקחת איתי תמיד ספר קטן יחסית וכמה צבעי שעווה ניתן לעשות זאת גם בזמן נסיעה כי הספר קטן וממנו ממשיכים בבית. כעת אני מתגוררת באזור "טבעי" יחסית, וכדי להנות ממנו עד תום, אני לוקחת אויר דווקא כאשר אני חוזרת לאויר העירוני המחניק של ילדותי בתל-אביב.

למעלה