Just in case

רוצה לעשות תחרות מי הכי מסכנה?

כי אני הפעם אקח בגדול אז תיזהרי

רעוּת

New member
היית מתה../images/Emo70.gif

ואין לי זמן, באות אלי חברות, תקנאי, את לא מוזמנת!!!!!!

behappy

New member
שקט שתיכן! אני הכי הכי הכי מסכנה!

אני חולה בשפעת! ומרוב שהרופא ריחם עלי (תודה באמת אחרי שאני מחכה בתור 3 שעות!) הוא נתן לי 3 ימי מחלה!!

יא בנץ מסכן ../images/Emo10.gif

נראה לי שאת לוקחת ממני את תואר החולה של העונה!! מה זה כל השפעות האלו?! ולכי לישון ומחר תעשי לך יום כיף מגיע לך קצת חופש!

noosh

New member
גל לא אוהבת מדגישומטיק

היא ממחנה תפוז פד. אני גם וגם.

כדאי לך לארגן מפגש פורום

כי כשזה יקרה תקבלי עותק של הסרט הזה במתנה ממני
[או שתשלחי לי במסר את הכתובת שלך ואז תקבלי אותו הביתה בתוך מעטפה אבל זה הרבה פחות שווה
]

noosh

New member
../images/Emo99.gif

נו, יאללה!!! ביוני חוגגים שנתיים :)|:|:|) ועושים מפגש פורום. (אבל אני לא מחכה עד אז
) אין לך במקרה את גרסת הבמאי, נכון?

הממ..

בדקתי ומצאתי שהאורך של הגירסה הרגילה הוא 122 דקות והאורך של הסרט שיש אצלי הוא 159 דקות כך שאני מניחה שמה שיש לי זה גירסת הבמאי...?

noosh

New member
הממ, יש שם סצנה

בתחנת רדיו? כשהם די מסוממים כאלה? (ויו, נראה לי שבאמת יש לך את הדיירקטור'ז קאט
את לא מבינה איזו סגידה מטורפת |שולחתמסר|)

I paint pictures to remeber

-לאן הייתם רוצים ללכת? לאף מקום. וזה לא כי יותר מדי מדהים ככה. -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? אפריל הבא אני משערת. -Circus girl without a safety net? אם לא קופצים, לא נופלים (ואם כבר קופצים, מטוב לקפוץ רחוק). -מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| אני חושבת שאתמול. ואם לא אז המון בראשון-שני. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? יש מעט מאוד שאני מוכנה לעשות בשבילם, אבל כשזה הם אז הכל. -נגד מי אתם נלחמים? קצת נגד כל הגועל נפש שמסביב, וגם קצת נגדי. -מי מחכה לכם? אף אחד. -מה ה"אור" שלכם? השקט שלי, משפחה, אנשים קרובים. -הדרך שלכם לברוח היא? לשים דיסק ולשחק באבלס. או סתם מסרים ואחרים
. -מה הזכרון הכי חזק שלכם? יש לי הרבה. מצחיק שהטובים לא בראש הרשימה. -איזה חלומות יש לכם? אין לי בכלל. זה טיפה עצוב. -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) פיזית כמעט ולא, ואם כן זה על חרקים וזוועות אחרות. מטאפורית, אני לא חושבת. -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? אני כבר לא יודעת מה אני מגדירה כסוד. -מה אתם משאירים לעצמכם? מה שמפחיד מדי. -נוהגים לנתק קשרים? מסתבר שכן :/. -אל מי אתם בורחים? לא יודעת. אני לא. אין לי לאן. -איפה הפחד שלכם נמצא? פה ושם. -עם מי אתם חולקים אותו? אני לא רוצה שגם מישהו אחר יפחד. -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? אני לא רוצה לחזור בכלל. וזה איך שהוא תמיד סוחב אותי לשם. -הייתם משנים את השם שלכם? לעיתים קרובות אני חושבת שהוא לא עוצמתי מספיק. -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? לא יודעת. אני בעיקר רוצה להשאיר אור לאחרים.זה יכול להיות סימן להרבה דברים.

Remedy Lane 9

New member
יו! ../images/Emo99.gif.

-לאן הייתם רוצים ללכת?לעבר השקט. הנפשי -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן?שנה שנתיים. ? -Circus girl without a safety net?הו דאמ.
-מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד|אתמול. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים?לפעמים יותר משלעצמי. לפעמים גם לא... [יאללה לרדת על עצמי. מזוכיזם, אמרו לפניי...] -נגד מי אתם נלחמים?בתקופה האחרונה התעקשתי לא להילחם בהרבה דבריפ שרציתי להילחם בהם. אבל באופן כללי- באקספסיביות שלי, בציור ובאמנות שלי בכלל -מי מחכה לכם?יש הרבה. אני לא תמיד מאמינה שהם שם -מה ה"אור" שלכם?אמנות. והתנועה [אני חושבת?] -הדרך שלכם לברוח היא?ציניות. -מה הזכרון הכי חזק שלכם?באופן הזוי איזה ריב שהיה לי עם מישהי בגן, אני ממש זוכרת שהתעצבנתי על חוסר הצדק שהגננת עשתה לי.. חחח..אבל באמת. -איזה חלומות יש לכם?בלילה? או בכלל? -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית)וודאי וודאי. [הו את מחזירה אותי לסמינר שהיה לי אתמול] -למי אתם מספרים את הסודות שלכם?לאנשים מסוימים, לכלבה שלי.
. -מה אתם משאירים לעצמכם?לא תמיד את עצמי.. -נוהגים לנתק קשרים?אמ. כן ולא -אל מי אתם בורחים?אל מי? זה קשה לי לברוח אל מישהו. -איפה הפחד שלכם נמצא?בשרירים התפוסים שבגב. שם הוא נאגר.
-עם מי אתם חולקים אותו?חח. יותר מדי חלוקה פה. אבל אני משתפרת בתחום הזה.של לחלק וזה -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה?בדר"כ זה לדבר עם אנשים -הייתם משנים את השם שלכם?לא -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה?אה..... הודגש באמצעות מדגישומטיק
אע. מזוכיזם.. דפנה
.

למעלה