JUST FOR THE RECORD

omris

New member
JUST FOR THE RECORD

JUST FOR THE RECORD... יש לכם פה כמה טעויות בנוגע לכמה שירים של מריה .. למשל כתבתם Sleeping Away וקוראים לשיר Slipping Away וזה B-SIDE מהסינגל של Always Be My Baby .. Do You Think Of Me לקוח מהסינגל של Hero גם כן כ B-SIDE .. לרשימה ענקית של שירי מריה ועוד המון אחרים צרו איתי קשר או כנסו לאתר שלי ותראו רשימה (שאמנם לא ניתנת להורדה) אלא רק רשימת שירים שיש לי במחשב .. אבל לא עידכנתי אותה כמה זמן ויש לי המון חדשים נוספים ..

MCRulz Liron

New member
מה נשמע עומרי?????

טוב לראות אותך פה! ד"א DO YOU THINK OF ME הוא מהסינגל של DREAMLOVER לא של HERO :) !

omris

New member
שלום גם לך!!

HEY STRANGER..... IT´S BEEN AWHILE.. לא שמעתי ממך המון זמן .. הכל בסיידר.. לחוצים קצת.. את יודעת.. טסטים.. בגרויות.. הכנות לפולין ועוד כל מיני .... מה איתך??

MCRulz Liron

New member
:)

יאאאא אתה נוסע לפולין?? עם משלחת?? מתי?? בהצלחה בבגרויות! באיזה כיתה אתה? יא?

omris

New member
כן

מסיים י"א.. נוסע עם כל השכבה ב 27.8 עד ה 4.9 לפולין.. ויש לי בגרות אחת השנה.. בהיסטוריה.. מסה ענקית של חומר.. את יודעת.. החלק השני והגדול של היסטוריה.. רפובליקת וויימאר ומלחמת העולם השנייה ועוד ועוד.. מתכונת עוד פחות מחודש, בגרות ב21 ליוני..

MCRulz Liron

New member
אהה רק היסטוריה זה לא נורא!

תאמין לי, זה הרבה יותר קל מהיחידה של תע"י לפי דעתי. גם אני עשיתי את היחידה הזו בי"א, ומחזור אחד אחרי כבר עשו אותה ב- י´. אז אל תדאג, יהיה טוב!

omris

New member
אני לא דואג

אני לא דואג .. כבר התנסתי בהיסטוריה.. שנה שעברה.... חפיף.. חוצמזה, שנה הבאה הכל נגמר.. אחריי המבול .. הרחבתי ערבית.. 5 יח"ל .. כיף לא נורמלי !!!! כן כן .. נשמע מטורף .. במיוחד בימים אלו אבל זה כיף לא נורמלי ....

omris

New member
תודה על העידוד ..../images/Emo13.gif

תודה על העידוד ....... ואפרופו היסטוריה .. אני עף לישון אני שפוך מת אחרי יום מטורף ואני צריך לקום מחר לבוקר של סיכומים בהיסטוריה...... אז תודה תודה .. ואם בא לך צרי קשר דרך האי מייל או מה שלא יהיה .. נשתמע .. ואיך מריה אומרת..? I love ya, I enjoy ya and I appreaciate ya הכוונה במקרה שלי היא שני המשפטים האחרונים...
Take care.. CIAO

omris

New member
DANG! ../images/Emo8.gif

DANG! I hate it when it happens.. APPRECIATE זהווו..... מע´ סלאמה ו´אילה ליקא ..

MCRulz Liron

New member
אין בעד מה

אין לי אפילו את האימייל שלך, נמחק לי הכל מהמחשב, אבל אם בא לך תשלח מייל מתי שבא לך! ואל תפסיק לבקר פה :)

omris

New member
וודאי..

שנה הבאה מתווסף לי גם אזרחות .. כמובן.. כשיהיה זמן אני אמשיך לבקר פה .. אני רוצה כבר לשמוע משהו חדש ממריה ..

eranmc

New member
איזה כייף לך פולין..

שמעתי שאולי בקרוב יבטלו את הטיולים האלה לגילאי התיכון ויתנו את זה לחיילי הצבא. מענין... בקשר לבגריות אממ בצלחה לי חודש הבא יש 3 והחודש 3 מתוכנות שבכימיה ובלשון אני לא יודע כלום ובכימיה ממש כלום.

omris

New member
בפולין לא אמורים לכייף

בפולין לא אמורים לכייף.. מה זה איזה כייף לך?? נוסעים לפולין כדי לראות מקרוב ולהבין יותר את מה שקרה שם .. לא נוסעים כדי לחגוג

eranmc

New member
זה לא נשמע ככה מהאירועים האחרונים

לא ראית מה עשו שמה נערים מהמשלחות האחרונות?

למעלה