פרסיליה הסקסית
B Bugracer New member 23/6/04 #11 איך היא יצאה עם המכוער הזה , איך ? הוא נראה כמו הצרות שלי , יש לו 5 קילו חסה ערבית על הראש ואני לא יגיד את שמו M**e S***e חבל שאלויס לא חיסל אותו
איך היא יצאה עם המכוער הזה , איך ? הוא נראה כמו הצרות שלי , יש לו 5 קילו חסה ערבית על הראש ואני לא יגיד את שמו M**e S***e חבל שאלויס לא חיסל אותו
B beautifull rose New member 23/6/04 #13 ../images/Emo5.gifmike stone הוא באמת היה מכוער נורא ,לא התאים לה כלל,אבל הגבר איתו היא חיה עכשיו ממנו יש לה עוד בן דווקא חתיך מאוד,ככל הידוע לי הם לא נשואים רשמית אבל מה כבר חתיכת נייר משנה..העיקר שתהיה מאושרת!
../images/Emo5.gifmike stone הוא באמת היה מכוער נורא ,לא התאים לה כלל,אבל הגבר איתו היא חיה עכשיו ממנו יש לה עוד בן דווקא חתיך מאוד,ככל הידוע לי הם לא נשואים רשמית אבל מה כבר חתיכת נייר משנה..העיקר שתהיה מאושרת!
E ElvisAlive New member 24/6/04 #16 תחשוב שנייה גם: על הצד השני תחשוב שאלביס גם בגד בבפריסיליה הוא לא היה בבית היא גידלה את הבת שלהם לבד.
תחשוב שנייה גם: על הצד השני תחשוב שאלביס גם בגד בבפריסיליה הוא לא היה בבית היא גידלה את הבת שלהם לבד.