Just Drop Dead

Just Drop Dead

למי שעדיין נכנס לאתר של לימפ מדי פעם, פרד העלה לפני כמה ימים עדכון שאפשר להוריד ממנו את Just Drop Dead שזה שיר מהדיסק החדש (שדרך אגב יקראו לו BIPOLAR ולא LESS IS MORE). זה שיר ישר מהסטודיו שעוד לא עשו לו רמיקס. אתם חייבים להוריד זה כזה גדוללללל!!!!!!!!! כשהורדתי אותו הייתי בשוק, זה ממש לא לימפ ביזקיט!!! אני לא יודע אם זה לטובה או לרעה אבל זה ממש שונה. זה הרבה יותר אפל מהקודמים והקול של פרד יותר בוגר כזה, לא יודע איך להגדיר. לצערי פרד עדיין חושב שאם בשיר יהיה עודף של fucks זה יעשה אותו יותר טוב. אבל בלי קשר לליריקס השיר מצויין!!! להוריד להוריד להוריד

Durst

New member
שיר פצצה!

מזכיר ממש טיפה שיר אחר שלהם, ודווקא ב- hot dog הלך יפה עם הקללות אי אפשר להגיד שלא

יש שמועות שזה מדבר על בריטני

פרד מכחיש את זה באתר כמו שבטח ראית, אני לא יודע. אני לא ממש מעודכן אז אין לי מושג מה באמת קרה ביניהם אבל היא באמת בגדה בו אז אני כמעט בטוח שזה מדבר עליה. כי הוא אומר באתר שהשיר הזה מדבר על מקרה מאוד כואב שקרה לו, ולפי מה שאני יודע בריטני היא החברה היחידה שהייתה לו בשנים האחרונות.

tomgavish

New member
שנים לא הייתי בפורום ופתאום אני רוא

שיר חדש והולך ומוריד, שיר ענק!!! מזכיר מאוד את הסיגנון שלהם מהדיסק הראשון Three dollar bill y'll ומי שאין אותו, שיקנה מומלץ! אני אוהב אותו הכי, היה להם סגנון ממש דומה לקורן ועוד כל מיני, בגלל שהם היו בהתחלה ומאוד אהבו את קורן, מצחיק לראות באתר שלהם שפרד כתב שזה הסניגל "smell like teen spirit" רק מוכיח את אהבתו לנירוונה

Yoda Killer

New member
אתה מדבר המון שטויות...

בריטני ספירס לא הייתה חברה של פרד, סתם שמועה מפגרת. 100% שהשיר לא עליה, הם לא היו חברים אז למה שהוא יכתוב שיר עליה ?

Durst

New member
בוא'נה למה סתם להפיץ שמועות?!

הוא דיבר איתה קצת ואמר שמחבב אותה זהו..הם אפילו לא היו חברים! וגם זה קרה רק לפני שבועיים ומשהו אם אני לא טועה,ותאמין לי לוקח יותר זמן מזה לחבר מילים מנגינה ולעשות הקלטות אז בלי לדבר שטויות טוב?

Durst

New member
....

ok,עכשיו אני שמח שפרד גילה מי היא בריטני הזונה! ואני מקווה שיתארגן עם עוד כמה אנשים ויעשה עליה עוד שיר.. יש לו גם אחד עם אמינם שהשם שם השיר britny you suck ועכשיו הוא באמת גילה את זה.... וזה באמת מוזר שהוא עשה את השיר כל כך מהר,זה מראה איזה טוב הוא:)

Yoda Killer

New member
ייבוש ?

לקרוא את הכתבה בוואלה זה בדיוק כמו לקרוא כתבה של צהובון, הם מתרגמים את זה מצהובונים ומעיתונים אחרים. פרד אמר שהוא מאוהב בה, אך הם לא היו חברים, כך שהיא לא זרקה אותו וגם לא בגדה בו.

Durst

New member
וואלה אתה צודק!

באמת הוא רק אמר שהוא מחבב אותה הם דיברו והכל,אבל הוא לא "אהב" אותה.. תהיו רציניים..אי אפשר להתאהבב בכמה ימים..וגם אם היא בגדה בו לא ניראה לי הוא היה כזה עצבני בגלל ידידה..או "חברה" שהוא מדבר אתה או יוצא אתה רק שבוע-שבועיים גג... בטח זה ממקרה אחר שלו.. נ.ב לא להאמין לצהובונים אף פעם,הכל בשביל רייטינג ושום דבר לא נכון!

The Sandman

New member
מממ נכון אולי אתה צודק

למרות שאני נוהג להאמין למה שוואלה רושמים

Durst

New member
וגם אם...

זה באמת עלייה..אני לא קולט מה נורא כל כך? זה מראה לא לבגוד בלימפ ושעם פרד לא מתעסקים ואם זה עלייה אני שמח כי אני יודע שאין להם עתיד במוזיקה ביחד

The Sandman

New member
צודק...

גם אם עלייה אז לפחות מבטא את הרגשות שלו
יש לי חבר שיש לו תיאוריה שווס עזב בגלל שהוא ראה איך פרד מתחיל להיות כזה מיינסטריים ובכלל סיפורי בריטני...

Durst

New member
אבל בכל מקרה אני בטוח שהם..

אני בטוח שהם עדיין חברים ממש ממש טובים,אחרי הכל הם 7 שנים ביחד.. אז אני בטוח שהם עדיין חברים..וגם מנהל ההפקה או משהו אמר שהיחסים ביניהם נשארו טובים.. נ.ב שמעתי שהם גם בקשר ולא הולכים לשבור אותו

הוא אמר פעם בריאיון לאמ טי וי

שהוא עזב בגלל שהוא מצא את עצמו משועמם מבחינה מוזיקלית. הוא אומר שהוא מאוד אוהב את לימפ ביזקיט ושהם עשו שם משהו ממש ממש טוב, אבל בשלב מסויים הוא הבין שזה לא מה שהוא רוצה לעשות, ושאת מה שהוא כן רוצה לעשות הוא לא יכול לעשות עם לימפ כי זה לא הסגנון שלהם. אז את זה הוא הולך לעשות ב Eat the day שזה אם אני זוכר נכון, מין סוג של רוק כבד או משו כזה

למעלה