Just another 'nother 'nother 'nother Kill

MxIxAx

New member
מה נהיה מה זה

ד"ש בלי ד"ש מטלולה חדרה פאנק גם ממני.

The Dim Locator

New member
לא יאומן

איך בן אדם שקורא לעצמו אנרכיסט יכול להיות חלק מארגון של אירוע כזה, ביחד עם מפלגות ועם שלום עכשיו.... האנשים האלה יסגירו אתכם למשטרה ברגע שתפריעו לתוכנית שלהם. ודרך אגב, גם המפלגה הקומוניסטית הישראלית לקחה חלק בנכבה. לידיעת "האנרכיסטים" מצביעי חד"ש למיניהם.

Alles Ist Gut

New member
מאה אחוז

אתה מוזמן לגייס את תנועת ההמונים שלך ולהכריז על חרם של כל הפגנת שמאל (בשם הגוש האנטי-סקסיסטי הזב"חי) למען האנרכו-סוציאליזם הפרטי והטהור שלכם. הכי חשוב זה שאתה צודק וכולם טועים, ויש לך אפילו חיבור לאינטרנט ומקלדת בשביל להוכיח את זה. לחילופין, אתה מוזמן לפתוח מילון ולחפש "אד-הוק".

ר י י ך

New member
או או או

או שאתה יכול, טל רחמן, ובוא תן לי להסביר לך איך דברים עובדים חביבי, להקשיב פה לחבר'ה, ולהשליך לזבל את כל הניסיון העלוב שלך פה להרים איזה באנר שהוא איזשהו זרם שאמור לחלחל בין המיקשה האחידה של כל מה שנהיה פה אי פעם, שציפוי הלקה המבריקים שלה הם הפריחות היפהפיות מתוך שורשים של התפיסות העשירות של כל מה שאנחנו יודעים היום כבר על אנרכיזם, הווה ועתיד שקברו תחתיהם את השאריות העלובות של האמירות העבשות שלך, לטובת הורסטיליות (חהחהחה! ורסטיליות! כל מישהו שמזדיין לכל הכיוונים!) הענפה שלנו, האפיקים אין ספור שנמנעים מהטוטאליטריות הצפונה בעשיה, בלא עשיה, בהקמה של תנועה שמקבילותיה ההסטוריות הובילו רק לכאב, לשדה ההתרחשות בוא אנחנו עדיין רוחשים בשם צו הלב, מתגבשים ונפרמים, יישות אנרכית, אלוהים ישמור, אני יכול להמשיך כל הלילה. בוא אני אגיד לך, אין תנועה אנרכיסטית, והגיבובים שלך בוודאי שלא מיטיבים עם עושרה הלא מטפני של דרכנו שלנו, השמלאנית המפגרת והעלובה, שמחליא רק להתסכל עליה ועל הנקודות ממנה היא מגיעה ויהידעים הלא ידועים שלה. תקשיב לי טוב, יש לך פה רשת עדינה של קיום סביל ואקטיבי גם יחד, הכל שזור פה במודעות אין קץ, ואנחנו מרחפים מעל הכוחניות גם, מחופים בגישות החדשניות ביותר ע"י האסתטיקה שנעוצה בפעולה, ממנה אנחנו זולגים, אם אתה לא איזה מופרע שמשפריץ משטים חסרי כיסוי על "אתטיקה מעל הכל" או סתם איזה חובב מדעי הרוח בשעת הפנאי או בתוקף תפקידך כסטודנט שקדן לאלוהים יודע איפה לומדים משהו שאפשר לנבוע מנו לשטויות הריקות האלה, בטח סוג כלשהו של אומנות, אז אם אתה לא כזה, אז אתה מוזמן להצטרף לזליגה הזאת שאני מדבר עליה לרמה יותר מתונה של פעולה תחת משטרו התמידי של המוח השכול, כשאר אנחנו נשבעים ומתחרטים על נשמתינו של להקבר תחת יסודות המכונה המתנגדת שהיא חיינו, מתנגדים ומפקפקים, אנחנו גם שונאים שהחיים שלנו באינטרנט, אבל אלוהים, לכתוב את זה לפחות מציל משהו, גם לגבי זה אנחנו דואליים, ואתה סתם איזה פלוץ ארכאי ונלהב הרי. זה לא כאילו כולנו לא שרטטי סוציאליזם בעצמנו, כל אחד במקום שבו הוא נמצא. החיים ממשיכים, הפאנק נשאר תמיד, הוא רק מתעצב מחדש לפינו. העולם הוא משורר, החיים פנקס רשימותיו, דמנו הוא הדיו, שלא יישפך. כ"כ אבסורדי! חחח! בא לי להקיא. טל אולי כותב בצורה תמימה, והוא לא מכיר אף אחד, אבל כל הפוציות הזאת, מרשימה בערך כמו השכלתנות השקולה מכל האגפים שאתם נזהרים לא להשתייך אליהם, ובחוסר הצלחה מאיפה שאני עומד. כי וואלה, אפשר לחשוב כבר. להגיד פה "חתיכת חרא מנותק היסטורית", או "בולשביק", "צר אופקים" , זה לא אוכל. "אולי הם יתקעו לו סכין בגב"? אולי באמת. למה שהם יעשו את זה? אתה רוצה שהם יעשו את זה? תגיד מה אתה חושב, אל תגיד "אתה טמבל", תסביר לו למה כל מה שהוא עושה לא משנה צעד אחרי צעד, אם כבר זה מפסיק חשוב לך לענות כאן, ואם זה באמת כ"כ לא משנה לך, אז פשוט אל תענה, כמו שאני עושה! היי "יחיא עייש", אנחנו תיקו עכשיו? אתה סופר? רגע רגע אל תגיד לי! אני לא מובן! לכו תזדיינו סנובים מסריחים. ואל תשחקו אותה, טל יודע כבר את כל האג'נדות שמניעות אותכם, תתנו לפחות איזה טיעון שהוא לא זבל מתחמק זה תוכן ההודעה.

Peter MFM

New member
בקיצור

"אני אוראל המלך. טל רחמן פחות חכם ממני וגיורא חתיך הורס!" בקיצור

ר י י ך

New member
יצא MFM חדש.

הוא בתכלס לא משהו והאמת שהבנתי שמלא דברים שחשבתי פעם על כל הפנזין הזה ועל עמית בכלל לא נכונים! איזה טיפש הייתי. ביי.

Peter MFM

New member
ירדת לשפל חדש

כל ה"חשבתי פעם ככה וככה אבל היום אני חושב ככה וככה כי היום אני מלך" הזה שלך, השטיק הלעוס הזה הזה של פעם האמנתי בתום לב אבל היום אני גבר תרוד, מורכב וחושני. פעם אכלתי טופו כי הייתי טמבל היום אני אוכל פיצה מגעילה כי אני גבר. פעם חשבתי שלהקה איקס זה חרא היום הטעם שלי חרא. אפילו כשזה יוצא מהפה שלך ולא מהפה של אבי פיטשון זה "לא אוכל". נראה לי שאתה מכיר אותי יותר מדי טוב כדי לחפף אותי למשוואה הבנאלית הזאת שלך. או כמו שג'ניה אמר: "מה שז'ניה אמר, אתה זוכר מה הוא אמר". אבל תחלס, אם אתה באמת רוצה להחזיר עטרה ליושה, או לפחות לצמצם נזקים (ואני בספק אם תעדיף את זה על לקטר), אתה צריך להזיז את התחת השנקינאי שלך ולתרום חומרים ולעזור בעריכה. כי אחרת אתה סתם נודניק.

Peter MFM

New member
לאוראל

נטע - חברה של עמית: עמית מזהיר אותי שלא לכתוב בפורום הזה כי הוא מלא באקטיביסטים וזבל של אנשים. אז אני אנסה לבחור את המילים שלי בזהירות ולא אציין דברים כמו שאתם חיים בבועה לא פחות משאר שוכני שנקין ושאתם חיים לפי קודים לא פחות נורמטיבים משאר שוכני עיר הקקי (תל אביב). אז הנה אני נזהרת: אוראל... זה מוקדש לך... (לפני כן זאת היתה הקדמה לאחרים) בטח תאמר שאני לא צריכה להתערב... אבל כשאתה מדבר על עמית ועל MFM ככה... זה קצת מאבד מהטעם. הדעות שלך על העיתון לא ממש ישנו... רק שלכתוב את ככה זה קצת כמו לירות לעצמך ברגל. את השעות שבילית פה בסלון וציירת מעט זוכרים... אולי אתה שכחת... ואם העיתון הזה לא משהו...אז אתה מוזמן להיכנס סופית לבועת הרפש בה אתה מסתובב. ותבוא להופעה הבאה שלנו! היה ממש טוב!

ר י י ך

New member
אויש נטע את לא מבינה כלום לגבי כלום. באמת.

יש מצב שאני אבוא. נראה וזה.

The Dim Locator

New member
אחת ההודעות הפחות מובנות

המשפטים היחידים שהבנתי לגמרי הם המודגשים.

למעלה