just a feeling...

• פותח הנושא Moo2
  • פורסם בתאריך

Moo2

New member
just a feeling...../images/Emo4.gif

קורה לכם שיש לכם מן הרדשה כזו? הרגשה של "בההההה!!!"? הרגשה של: יש לך מה לעשות עם החיים שלך אבל אני לא עושה כלום לגבי זה!!! כי ככה אני מרגישה כבר כמה ימים! baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!
can´t play the guitar! can´t smoke... can not do anything right! yep! that´s the feeling! you look so happy from the outside... but from the inside... baaah!

Vsilver NJ

New member
למה לא סיפרת לי מותק?....

כל פעם שדיברנו שאלתי אם את בסדר ואמרת כן...

suicidal sheep

New member
כל כך מוכר

זה מין הרגשה שהכל מבאס כזה.. מין עצבות כללית.. אבל זה יעבור, שנאמר could you believe in heaven, if heaven was all you had.. או במילים אחרות אם לא היו זמנים קשים, גם טובים לא היו, עד כמה אכזרי שזה נשמע.. ועוד פתגם, שאותו אני דווקא מתעב, מה שלא הורג מחשל.. תרגישי טוב, אילן.

Moo2

New member
תודה רבה! לשניכם!../images/Emo140.gif

גם לאילן וגם לג´ודית!!! אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב!!! אני אמרתי לך שאני בסדר כי אני באמת בסדר אבל סתם הרגשה חרא... אבל זה עבר! קיבלתי עבודה!!!! אני עובדת בשאנטי! אנשים... בואו לשאנטי בר!!! תבקשו שאני אהיה המלצרית שלכם!!!
ושוב תודה לאילן וג´ודית!

suicidal sheep

New member
סאמק

כל התלאביבים האלה... אי אפשר פשוט לגור בירושלים?? ודרך אגב, על לא דבר.. :) אילן.

Moo2

New member
ליד אגדת גן... בהוד השרון...

תבואו היום!!! אני אמלצר אותכם!!!! כן כן!!! שיראו שאני טובה ושלא יפטרו אותי!!! תבואו תבואו תבואו!!!! (ותגידו מוו בכניסה...)

j i m m y

New member
הוד השרון זה רחוקקקקקקקק....

מה קורה איתכם אנשים ?!?? כולם כאן מהשרון ?!?

אני מכיר את זה.....

כל פע שיש מבחן..חחח סתם סתם לסתם אני עכשיו אמור ללמוד אבל אין לי כוח אני לא בטוח שהבנתי אותך.....

למעלה