just 4 the record

lighter

New member
just 4 the record

יש שיר אחד טוב של לינקין פארק שהוא runaway וגם ההתחלה של crawling יפה אבל זהו אני לא מבינה למה צריך לפתוח פורום ללהקה כזאת??? מה השלב הבא??? פורום לכל להקת נו-מטאל מתלהבת??? זה לא שאני שונאת אותם עד כדי כך אבל לדעתי זה ממש עובר את הגבול!!! אני לא באה לשפוט אתכם אבל לדעתי זו כבר ממש הגזמה כי הם להקה שלא חידשה כלום להקה שלא שינתה כלום סתם עוד להקה שיש עוד מיליון כמוה ובדיוק מאותה סיבה גם לא צריך לפתוח םורום ללימפ ביזקיט ולא לפאדדל אוף מאד ולא לכלום! אם כבר אז תפתחו פורום נו-מטאל (ד.א. תבקרו בפורום נו מטאל בהייד פארק בהנהלתי)... חוצמזה אם אתם אוהבים אותם עד כדי כך אז תצטרפו לפורום בקסטריט כי אתם מתנהגים ממש כמו מעריצות בנות 12 שלהם בלי להעליב אבל אתם ממש ככה.... אורית נ.ב. תגובות,טענות,קללות על אימא שלי ושאר ירקות יתקבלו בברכה באיסיקיו מספר 141444191

lp2002

New member
../images/Emo123.gif

אין לי כוח להגיב להודעה של ילדה קטנה וטיפשה כמוך שחושבת שהיא מבינה במוזיקה עזבי אל תכנסי לפורום הזה אם את לא אוהבת את לינקין פארק נמאס לי מילדים כמוך שחושבים שהם יודעים הכול מי את חושבת שאת! זה מעצבן באמת!

™chester

New member
עזוב lp2000 אל תתעצבן

אני אישית שלחתי לילדה הקטנה (עם ההבנה הרדודה במוזיקה) הזאת הודעה לאייסיקיו מכיוון שאין מקום להגיב לכאלה אנשים ולזהם את הפורום, אני ממליץ לך לעשות כמוני. ™Chester

roadkiller

New member
שכחת

אם פותחים כבר ללינקין פארק למה שלא יפתחו גם פורום ל papa roach and sum41

lighter

New member
תראו אני לא באה לרדת עליכם

אבל לדעתי המקום הזה מיותר בדיוק כמו פורום על כל להקת בנים ממוצעת וחוצמזה שיעמם לי אתמול ואני לא כזאת קטנה אורית

IC4

New member
היי היי היי

אופספרינג היו ויהיו לפני ואחרי לינקין פארק
איני שליו עם ההחלטה לרדת עליהם ומה פתאום כל ילד לומד בגן את הביטוי נו-מטאל איני מנסה לרדת על גילאים של אנשים זה לא מה שהתכוונתי פשוט כל הזמן שומעים את הביטוי הזה שכל אחד מגדיר אחרת וזה מטריד
אל תתיחסו אני סתם עייף

™chester

New member
כן באמת עדיף שאני לא אתייחס..

אתה מוזמן לחשוב שאופספרינג יישארו אחרי לינקין פארק אל תשכח שיש הבדל בסוג המוזיקה

lighter

New member
טוף

קודם כל נו מטאל זה השם המדוייק של זה זה קיצור של רוק-פופ-ראפ-אלקטרוני או משהו בסגנון אחר כך אופספרינג היו לפני ויהיו אחרי וחוצמזה מה הקשר לזה שאני שומעת (בין השאר) אופספרינג???????? ובאמת אין קשר לגיל... אורית

™chester

New member
מה..... הקשר?

מה הקשר עכשיו למשמעות של ניו מטאל ? והסברתי לך כבר שלינקין ואופספרינג זה לא אותו סגנון מוזיקה אז אני לא אתפלא אם אופספרינג יהיו קיימים עוד הרבה זמן, גםבריטני ספירס יכולה להשאר הרבה זמן.. ואיך הגעת לנושא של גיל, את זה - תהרגי אותי - אבל אני לא מבין.

Nightwish-boy

New member
הגדרה מדויקת יותר לנו-מטאל...

מוזיקת המשלבת מטאל עם פופ, אלמנטים מעולם הראפ וההיפ-הופ והעולם האלקטרוני. ולינקין פארק רחוקים מלהיות להקת נו מטאל. נו מטאל זה פפא רוץ´, לימפ ביזקיט (ראפ מטאל, רק חבל שכל שיר זהה לקודמו במדויק), סיסטם אוף א דאון (שילוב בין ראפ קור לניו מטאל, להקה מצוינת) משין הד החדשים, דראונינג פול, דיסטרבד (להקה טובה דווקא), PUYA ועוד. שלך דור

™chester

New member
אני לא יודע מאיפה הבאת מטאל עם פופ

אבל בכל מקרה.. לינקין פארק ועוד איך נחשבים לניו מטאל. לא שלך. חן.

Nightwish-boy

New member
אולי אתה מחשיב אותם לניו מטאל

אני מחשיב אותם לפופ ממוסחר במסווה של נו מטאל. שלך (זה סימן ההיכר שלי, לא מוצא חן בעיניך? תלך להיות עבד של דני פילת´) דור

lp2002

New member
Nightwish-boy

עשה לי טובה אחי לינקין פארק ניו מאטל ברור! תשימע את האלבום שלהם מי שלא מבין את זה הוא חירש באמת!

lp2002

New member
lighter

פחחחח לינקין פארק להקת בנים את מבינה במוזיקה אה

LP Girl

New member
אני לא מבינה למה אתם נכנסים לזה

לינקין הם פשוט הלהקה השולטת בעולם ומי שחושב אחרת- מוזמן לצאת. בנים אני איתכם במלחמה! חן.

Charlotte

New member
יש בזה משהו

לפני שתתחילו לזרוק עלי אבנים, תנו לי להבהיר את הנקודה. אני חושבת שבאמת צריך לפתוח פורום של נו מטאל, עקב ריבוי הלהקות בסגנון. באמת, אתם חושבים שלתפוז יש כח לפתוח פורום לכל להקת נו מטאל בשטח? הרי הן צצות כמו פטריות אחרי הגשם! רק הצעה שלי, שמישהו יציע פורום נו מטאל. זהו.

למעלה