Jurassic 5 is No More

dune d

New member
Jurassic 5 is No More

אז גם זה קורה מידיי פעם לצערנו, והפעם זה קרה לחבר'ה המעולים הללו, הם החליטו ללכת כל אחד לדרכם וכאן בעצם מסתיימת השותפות רבת השנים.
According to J5's manager, the announcement in Australia (referenced above) was that Charlie 2 Na wouldn’t be involved in the next project and not that J5 would be splitting. The group's breakup was officially announced on BBC 1Xtra.​
כמה חבל לעולם ההיפ-הופ.

Funky Giraffe

New member
עצוב.

אלבומים מצוינים וחדשניים. חבל. נקווה שימשיכו לפעול לפחות, גם אם זה באינדיבידואל.

volatile

New member
לא רק שזה ידוע

רק מלהקשיב לאלבום האחרון הייתי יכול להגיד לכם את זה.

StasikD

New member
בדיוק.

חוץ מGet it Together לא היה שם משהו שמתחשק להאזין לו שוב אחרי שעברת לאלבומים אחרים.

Da Judge

New member
../images/Emo7.gif

אחד ההרכבים הגדולים.. כ"כ הרבה שירים קלאסיים..

hcsneB

New member
בוא אני אצא איתך לארג'

A Day at the Races Whats Golden I Am Somebody Jayou Concrete Schoolyard Action Satisfaction

מה זה קלאסיקות. אחד אחד.

תפסיקו לעשות צחוק. שמתי לב שבפורום הזה כל דבר נהפך פתאום לקלאסיקה. חברים שיר טוב לא הופך אותו לקלאסי. Paid in Full זה קלאסיקה. Straight Outta Compton זה קלאסיקה. Juicy זה קלאסיקה. California Love זה קלאסיקת מועדונים. והכי הפתיע אותי שמילא היית כותב שיר אחד של הרכב כה שולי בהיסטוריית ההיפ הופ אבל כתבת לי פה רשימה שלמה שאפילו ל-Run DMC או לביסטי בויז אין רשימה כזאת ארוכה של קלאסיקות. שכתבת ברגע זה את ספרי ההיסטוריה. J5 בעצמם לא האמינו שיש להם קלאסיקות. ועוד 6-7 חחחחחחח

חולוני

New member
תכלס צודק.

JR5 הם הרכב חביב אבל אין להם קלאסיקות. קלאסי = ראוי לחיקוי. אני לא שמעתי על מישהו שרוצה לחקות אותם, הם בעצמם כל הקריירה ניסו לחקות (לפעמים בהצלחה לפעמים לא) את האולדסקול היפ-הופ.

Da Judge

New member
לא, הלהבה שבנר.

אתה יכול בבקשה להראות לי את ספר ההיסטוריה הזה שאתה מדבר עליו? או בעצם לומר לי מי לעזאזל קובע את הדברים האלה? השירים שהוא רשם הם קלאסיקות. למה? כי אני החלטתי. אתה יכול להחליט שלא וזה יהיה לגיטימי באותה מידה. Eye of the beholder וכל זה.

בנאדם אחד לא קובע מה קלאסיקה ומה לא

קלאסיקה זה משהו שאנשים גודלים עליו, משהו שגורם לסגנון להתפתח לכיוון מסוים ומשפיע על אומנים בז'אנר. כמה שאני אוהב את J5 אין להם שוםםםםם השפעה על שום דבר שקרה בהתפתחות ההיפ הופ ושום שיר שמזוהה עם שום סימן דרך בשנים שההיפ הופ קיים.

למעלה