JUNO 2004

Mr Freeze

New member
../images/Emo2.gif

תודה.

אנשים, הרשת מוצפת באלאניס

לקחו את זה יותר מידי קשה ת'קטע של הפארודיה על ג'נט ג'קסון... CNN.COM יש כתבה רק על זה WALLA.CO.IL רק על זה, אני מקש לא על הג'ונו רק על אלאניס...... בטח העיתונים ישתגעו.. ב- WALLA יש כמה תגובות שאנשים ממש קוטלים את אלאניס וחלק ממש מחזיקים ממנה. מלא אמרו שהיא היחידה עם ביצים שעושה מה שצריך לעשות.......

AlanisJunkie

New member
בהחלט מלכה. הצנזורה שם יותר מדי

מתחסדת ויומרנית והגיע הזמן לעשות משהו בנידון.

אני אומר....

u go girl!! סוף סוף מישהו מגיב בצורה נורמלית לתקרית המגוחחת הזאת~ ניפחו אותה כמו אני לא יודע מה... כאלו האמריקאים לא ראו בחיים פיטמה בקליפים באם טי וי נו באמת...

meinhoney

New member
קישור

הנה קישור לקטע הזה: http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/afp/20040405/wl_canada_afp/us_canada_music_040405184110 ישדרו את זה פה?

Rוית

New member
אתם פשוט חייבים לראות את זה../images/Emo70.gif

לחצו פה. לאחר מכן יש בצד ימין, תחת הכותרת Video: Alanis Morissette's skit in the 'nude' suit 2:10 יפתח לכם חלון בו יוצג הקטע.. זה קורע אתם חייבים לראות את זה

BaBa LiVe

New member
מה היא אמרה שם פחות או יותר?

כי אין לי סאונד במחשב...אבל מצפייה בוידאו נראה שהקנדים שם היו מרוצים...ולא כ"כ נבהלו מזה... אם זה היה בארה"ב היו הורסים אותה! כמה שהאמריקקים צבועים

Rוית

New member
היא אמרה משהו בסגנון

שהיא היתה צריכה לצנזר מילים חדש של שיר שיצא לה ואיזה מזל שהיא בקנדה והיא יכולה להגיד מילים בלי לצנזר מילים כמו *ביפ* *ביפ* ו*ביייייפ* (ה*ביפים" הם במקור, לא באמת שמעו אותה אומרת משהו) ואז היא צחקה ואמרה שכנראה היא לא יכולה להגיד את זה.. ואז היא אמרה שטוב אבל שאין צנזורה על לבוש ועירום או משהו כזה ואז היא פתחה את החלוק ורואים אותה כביכול ערומה ואז שומעים את הקרין אומר שיהא לא יכולה להראות פיטמות בשידור חי בטלוויה אז היא כזה תלשה אותן והוציא מן צעקות כאב שכאלו חמודות. ואז הוא אמר לה שגם שיער ערווה היא לא יכולה להראות אז היא תלשה גם אותו
משעשע אין ספק
..

BaBa LiVe

New member
היה עכשיו ב"ניוז" של אם טי וי

על הג'ונו! והראו את אלאניס "עירומה" ומורידה את הפטמות לכל תשואות הקהל! והיה ברקע את אבריטינג! אם טי וי מכיר באבריטינג כסינגל הבא של אלאניס!

BaBa LiVe

New member
יש לאם טי וי נטייה להתעלם מאלאניס..

עכשיו..אבל שיצא הקליפ הוא בטח יהיה בריפיט...כמו כל שיר... אבל הם עכשיו נוטים לכיוון של ראפ ומוזיקה שחורה ..בעעע!! איכס...

למעלה