JUNO 2004

BaBa LiVe

New member
JUNO 2004

אז כידוע לכם אלאניס הנחתה את הטקס ולא זכתה בפרס על הדי וי די. אבל היא שרה את אבריטינג בסוף הטקס (אתם יודעים איפה למצוא אותו) ובאתר הרשמי של הג'ונוס יש קטע שהיא עם ריאן על השטיח (הם כאלה חמודים) ומראיינים אותה (אין לי סאונד במחשב) אבל שווה לראות...

Mr Freeze

New member
הסקירה הקצרצרה

על פועלה המוסיקלי ממש מגניבה. קצרה, כאמור, אבל מגניבה. תורידו.

תודה על הסקירה!

ד"א אלאניס עשתה מין מחווה ל"תקרית הפיטמה" של ג'נט ג'קסון בג'ונו והביצוע של everything פשוט מדהים! הנה תמונות _____

scoutlavie

New member
חג פסח כשר ושמח!

לכל חברי הפורום... ויש לי שאלה - ריאן הזה - הוא מפורסם?כאילו, ראינו אותו בשטיח האדום אבל לא ברור לי אם זה כי הוא חבר של ..או לא. מישהו יודע?

הוא שחקן

ואפשר להסביר את המשפט :" ראינו אותו בשטיח האדום?"

BaBa LiVe

New member
אלוהים...מפחיד הקטע שהיא "עירומה"

זה בטח היה טקס שווה! וכמובן לא ישדרו אותו בארץ... וגיא פינס באיזו חופשה...אז אולי לא נראה את זה אף פעם.. אבל זה נראה ערב נחמד...אתם זוכרים מתי אלאניס החליפה כ"כ הרבה תלבושות בפעם האחרונה? היא נראית מאושרת!! היא וריאן כאלו חמודים ועכשיו שהמשפחה גדלה (הכלבלב שלהם...)

Lotzifer

New member
טחחחחחחח.... זה קצת מפחיד.....

הקטע עם העירום.... אבל זה ממש מצחיק!!!!! והיא נראית ממש טוב!!! היא וריאן כ"כ חמודים ביחד.....

Rוית

New member
באמת מפחיד

אבל קורע מצחוק
מעניין אותי לדעת מה היא אמרה שם! אין ספק שיש לה ביצים

meinhoney

New member
ראיין ואלאניס

כמה זמן הם ביחד? הוא שיחק בסדרה " 2guys a girl and a pizza place " אני לא בטוחה אם היא שודרה בארץ אבל הוא שיחק בעוד כמה סרטים זניחים.

הם כבר די הרבה זמן ביחד

שנה בערך... הם הכירו דרך האקס של אלאניס, דאש, שהוא חבר טוב של ריאן

j u n k

New member
דאש הוא גם החבר המיתולוגי

שלה...בל נשכח, אהבתי את התקופה שלה עם דאש.
ואכן two guys a girl and a pizza place שודר בארץ בערוץ שתיים בזמנו, כיום ניתן לראות את הסדרה בסטאר וורלד. ולאחרונה ראינו את רייאן משחק בסרט "יחצ"ן המסיבות" לצידה של טרה ריד מאמריקן פאי

meinhoney

New member
אני יודעת

בזמן שוטטות באינטרנט עניתי לעצמי על השאלה. הוא הבחור מ"סו פיור" ומ"רומיאו אנד ג'ולייט)

דווקא אותו לא אהבתי...

אהבתי יותר את אריק הבסיסט שלה~ אבל הכי חשוב שטוב לה עכשיו עם ריאן שהם בהחלט נראים מעולה ביחד!

Rוית

New member
ספקינג אוף וויצ'-

רק לי נראה כאילו הם בדרך הנכונה? כלומר באמת נראה לי שהשלב הבא של שניהם יחד זה חתונה וילד.... מה שקצת עצוב, כי הוא גונב לנו את אלאניס, אבל לא נורא, ניתן לו

למעלה