Jump prices in Russia

danmordechay

New member
Jump prices in Russia

Jacki & Adi pay attention: That´s for u guys Lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww jump prices :) Blue Skies and Cheap Jumps Dan Mordechay

זיידוש

New member
טיסה לסמרה

עוד קצת מידע למעוניינים: 1)טיסה למוסקווה, שלוש שעות טרנזיט והמשך לסמרה : בערך 620$ יציאות בימי שני. וחזרות בשלישי עם קונקשינים דפוקים לגמרי. 2)טיסה למוסקווה דרך איסטנבול, שעה טרנזיט באיסטנבול והמשך ישיר ממוסקווה : 690$ יציאה כל יום וחזרה כל יום (למעט שישי), אבל בחזור הטיסה הרבה יותר נורמלית (קונקשינים ישירים). אז אם מישהו טס, שיגיד איך היה

a d i o s

New member
זיידוש???

אלה המחירים של טיסה למוסקווה???? אם אני לא טועה ראיתי מחירי טיסות בסביבות 400 דולר.

זיידוש

New member
אלו המחירים לתקופה הקרובה עד סמרה!

למוסקווה זה בסביבות 450 כולל כל המיסי נמל+ הטל ביטחון וכו

Ron Miasnikov

New member
DZ בסמרה

הסתובבתי קצת באתר שדן שלח אליו לינק, (הראשון מבינהם). מאד מעניין... תחת NEWS, שם הייתי מצפה למצוא מה לאחרונה קרה ב DZ, רשימת ההשגים מונה: 03.06.01 - 1000th visitor is registered on our site by SpyLog. 23.04.01 - We have a new Flash-movie. Enjoy! 10.04.2001 - A funny video for your pleasure (full version 32223 kb, min - 428 kb)
Have a good time! 23.02.2001 - A new video about crazy people! 20.02.2001 - A famous russian actor A.Buldakov visited us in Georgievka. 12.02.2001 - some structure changes in our galleries. ועוד מעניין - צעירים בגילאים 14-18 צונחים שם חינם (בשבילך אור..) המועדון אינו חבר ב USPA. המועדון אינו מציע הדרכה למתקדמים (RW או FF ) בכל אופן לא מצאתי באתר. לא הצלחתי להתרשם מאד מהאתר ואני מקוה שהוא לא משקף לחלוטין מה שקורה שם. אז נגיד ונסעתי עד לשם כדי לקפוץ ב 9 דולר. יופי. קפצתי בזול. יש ערך מוסף לקפיצות שם? מקצוענות? צנחן אינו נמדד במספר הקפיצות שלו. אז אם לא מצאתי מדריך צמוד שיסע איתי, נראה לי שחבל על הזמן. תחשבו על זה, ועל תמהרו לנסוע לכל מקום שמבטיח קפיצה בזול. וכדי שלא תגידו שאני רק קוטלת - אפשר לקפוץ מהליקופטרים - נראה מגניב. רון

למעלה