JUDGMENT DAY 2002

JUDGMENT DAY 2002

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP HULK HOGA VS THE UNDERTAKER HELL IN A CELL TRIPLE H VS CHRIS JERICHO HAIR VS HAIR KURT ANGLE VS EDGE INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP RVD VS EDDIE GUUERRERO HANDICAP MATCH STONE COLD STEVE AUSTIN VS RIC FLAIR AND BIG SHOW

DDN

New member
והרי התוצאות:

* ריק פלייר מתערב בקרב של טייקר והוגאן, טייקר מנצח בקרב אבל לא זוכה בחגורה. * כריס ג´ריקו מנצח את HHH בגיהנום בתא (הוא חייב פוש מחודש) * קורט אנגל מנצח בקרב, ואדג´ מקבל תספורת. אדג´ מרמה, ועושה לאנגל קרחת. * RVD מנצח את אדי גררו בצורה נקייה. (וחבל, כי אני אוהב את אדי) * סטיב אוסטין מנצח את ביג שואו וריק פלייר בעזרה של ריי מיסטיריו ג´וניור. למישהו יש עוד הימורים?

לי יש הימור .....

בקרב טייקר נגד הוגן טריפל אייץ´ לא ישאר בצד הוא חייב לטייקר נקמה אז זה יקרה פחות או יותר ככה : טייקר מכה בהוגן בא טריפל אייץ´ דופק לטייקר כיסא בראש השופט על הריצפה מת אין טריפל אייץ´ מרים את השופט בינתיים שהשופט זז בא כריס ג´ריקו מבואס מההפסד שלו בהל אין סל דופק מכות לטריפל אייץ´ דופק מכות לשופט אחרי זה טייקר וכריס ג´ריקו עובדים על טריפל אייץ´ קם הוגן דופק מכות לטייקר וג´ריקו הוגן עובר לעבוד רק על טייקר בזמן שג´ריקו לוקח כיסא דופק להוגן כיסא בראש טייקר עושה צו´קסלאם על הוגן ג´ריקו מרים את השופט טייקר עושה טומבסטון על הוגן השופט עושה 1 2 3 בחוץ טריפל אייץ´ דופק לג´ריקו מכות טריפל אייץ´ לא מספיק לעזור להוגן , טייקר אלוף החדש , הוגן וטריפל אייץ´ מעיפים את טייקר וג´ריקו מהזירה , טייקר וג´ריקו צוחקים להם בציניות הוגן וטריפל אייץ´ עצבניים THE END

DDN

New member
אני הולך לעצבן פה כמה אנשים.

אבל מה פתאום מגיע לו? זמנו עבר? תראו איזה פידבק הוא מקבל מהקהל היום? (שלילי!) ביטלו לו כבר קרב. הוא לא מתאים יותר להיות אלוף. תנו להוגאן לפרוש - אבל תנו לנו אלוף שיקבל פידבק. תנו לנו את אנגל. כן! כן! את אנגל! תנו לנו את אוסטין! תנו לנו מישהו עם כריזמה. האנדרטייקר איבד מזמן את מה שהיה לו, ולדעתי - הפאשלה שלו כשהוא לא "עזר" להוגאן בפאשלה עם האופנוע מראה שכבר לא כ"כ בזין שלו להיות בWWE, הוא כבר לא יצירתי, ולא מגיע לו להיות האלוף. תנו לי מישהו צעיר. (ולא - לא ברוק לסנר)

Bad Ass IL

New member
טוב, התחזית שלי...

פלייר וביג שואו נגד אוסטין - פלייר וביג שואו מנצחים אחרי התערבות של חבר חדש ב nWo. אדי גררו נגד רבד - אדי מרמה ושומר על התואר. אנגל נגד אדג´ - אדג´ מנצח, אנגל בוכה. גהנום בכלוב, ג´ריקו נגד טריפל הייץ´ - ריו מיסטירו ג´וניור מגיע באמצע הקרב, דופק לג´ריקו הוריקרנה וטריפל הייץ´ מנצח. הוגאן נגד אנדרטייקר - ברור שלא יהיה קרב נקי... טריפל הייץ´ יבוא ויתקוף את טייקר, וג´ריקו יבוא לעזרתו של אנדרטייקר. טריפל הייץ´ מוציא פטיש ובמקום להכות את אנדרטייקר נותן להוגאן על הקרחת, 1-2-3, אנדרטייקר אלוף עולם חדש, קבוצה חדשה בין טריפל הייץ´, ג´ריקו ואנדרטייקר!

R a v e n

New member
DDN אני מסכים איתך..

בחלק מהדברים שאמרת. ובקשר לטייקר אני מסכים שזמנו כמעט עבר ובגלל זה לדעתי חובה לתת לו להיות אלוף לפחות עוד פעם, כי לדעתי הוא ICON הכי גדול בWWE

DDN....

נעזוב את הבולשיט הזה מתאים או לא מתאים להיות אלוף , אתה אמרת שהוא מקבל תגובה שלילית מהקהל ? שלילית ? כנראה שאתה לא שומע טוב את הקהל כשטייקר נכנס לאולם , רק המןסיקה שלו מתחילה לנגן הקהל משתולל וכשהוא נכנס משתולל עוד יותר. וזה לא קשור בכלל לא יצירתי בתסריט רשום הוגן צריך להתניע את האופנוע וטייקר חייב לעמוד שם ולהגיד "לא לא לא" , זאת הבעיה של טייקר שהוגן לא יודע להתניע אופנוע ? לא , זה התסריט אתה לא יכול להאשים אף אחד חוץ מהתסריט והוגן שאין לו שום קשר לאופנוע בחיים. מה הבעיה שלי ? הבעיה שלי היא שאני לא שומע את הקהל כשDDP נכנס לאולם צריך מכשיר שמיע כדי לשמוע מישהו צועק שם ואתה יודע איזו עוד בעיה יש לי ? ש DDP לעולם לא יהיה אלוף ה WWF (תודה לאל) ויש לי עוד בעיה אחת עם מה שיה הכתוב באתר של WWF ש DDP רוצה לפרוש מהאבקות בגלל בעיות צוואר (תודה לאל לא נראה את הבולשיט הזה)

ווווווווואההההההה וווווווואה!!!!!!

יןוווווווווווווווווווהווווווווווווווווווו יהההההההההההההיייייייייייהההההההההההההההההההה ווווווווווווווווווווווווווווווווואהההההה ואאאאאאאאה הוווווווווווווווווווווווווווווווווויייייייייייייייההההההההההההההה סתם הדגמות איך הקהל משתולל.

כמה פעמים אנדרטייקר אלוף העולם? 3?

אנדרטייקר היה אלוף העולם 3 פעמים נכון? אז מגיע לו עוד פעם פעמיים לא יותר להיות אלוף עולם

DDN

New member
מה הקשר לDDP עכשיו?

מה אתה מערב בן אדם מסכן שכמעט נכה? מה הוא קשור לעניין? בכל פעם שתוקפים את האנדרטייקר אתה לוקח את זה אישית, מתעצבן ותוקף מתאבקים שהבן אדם שעצבן אותך אוהב? אז בבקשה, לרשימה שלך: DDP, כריס בנואה, שון מייקלס, ברט הארט, מיק פולי, האלק הוגאן, קווין נאש, גולדברג, ריי ג´וניור, קידמן, רייבן, קורט אנגל, ROCK, כריס ג´ריקו. הנה, יש לך מספיק חומר. תקוף חזרה כמה שאתה רוצה. אני מודע לזה שבWWF פייג´ לא מקבל פידבק, ובגלל זה באמת לא מגיע לו להיות אלוף הWWF. אבל, בזמן האחרון לטייקר פידבק לא משהו. בתור היל לא מגיע לו לזכות כאליפות. תחזיר אותו לפייס, תגרום לקהל לרצות אותו - הוא יהיה אלוף - סבבה. במצב הנוכחי? עדיף להוגאן להישאר (השם ירחם עלי שאני אומר דברים כאלה) כתוב בתסריט, אבל טייקר של פעם היה מאלתר. אם היה אכפת לו ממה שהוא עושה, הוא היה מוצא דרכים להעביר להוגאן את המסר (רץ אליו, מכה אותו, בדרך לוחש לו באוזן מה שצריך, ואז בורח. הוגאן עולה על האופנוע ורודף אחריו)

פחחח

אז עכשיו DDN כל מי שהיל לא מגיע לו להיות אלוף... כמה הילי שאני זוכר היו אלופים (לא לפי הסדר) : יוקוזונה, טריפל אייץ´, שון מייקלס, אנדרטייקר, אוסטין, רוק, בוב בקלנד, בראט הארט, ג´ריקו, סיד, קיין, קורט אנגל, ריק פלייר אפילו וינס מקמהון ועוד.... לא DDN דווקא מהרשימה שלך אני מחבב את שון מייקלס, כריס בנואה (אני חושב שמגיע לו להיות אלוף) הולק הוגן, קוין נאש, ג´ריקו, גולדברג, קורט אנגל. למה לא , דווקא מתאים ל DDP להיות אלוף של WWF (אבל לא בגלגול הזה)

DDN

New member
אתה שוב מכניס מילים לפיות של אחרים.

אם תרשה לי לצטט מהסרט "הנסיכה הקסומה" לגבי ה"פחחחח" שלך, בו אתה מאוד אוהב להשתמש: you keep using that word. I don´t think it means what you think it means. לא אמרתי שלמי שהיל לא מגיע להיות אלוף. אני יכול למנות הילים שהיו אחלה אלופים - שון מייקלס, רוק, HHH, בראט הארט, ג´ריקו (לזה קוראים היל? GIVE ME A BREAK), סיד (כזכור לי היה פייס באליפות שלו), קורט אנגל, ריק פלייר (הגדול מכולם) אבל, בגלגולו הנוכחי האנדרטייקר הוא היל פטאתי. כל התדמית החדשה שלו פתאטית (וזו דעתי בלבד) וממש ממש לא מתאימה. אם הוא הפך למתאבק מין המניין, שיקרא לעצמו בשם שלו ויאללה. אבל אם הוא אנדרטייקר - שיתנהג כמו אחד. כשהיה היל בתקופת המיניסטרי - היה מגיע לו, כשהוא היל עם משהו מאחוריו - בבקשה. אבל מה יש לו עכשיו? מה מעניין בו עכשיו? הוא עוד אחד כמו נאש, הול, ביג שואו. . . . בלי שום דבר מאחוריו. אז הוא האמריקאי הרשע. ואוו ביג דיל. כרגע (איך שאני רואה את זה) הטייקר לוקה במחלה של שאר הWWE שהיא חוסר זהות, אישיות וכריזמה. אני לא יכול להאשים אותו (כולם בWWF אשמים), אבל הוא לא מי שיוציא את הWWE מהבוץ. אני לא אומר שהוגאן יעשה את זה. אני עדיין אומר למצוא מישהו צעיר ונמרץ (כמו אנגל) ולהשקיע בו. ותקרא אותי טוב דד מן: אני אומר שלטייקר לא מגיע, בדיוק כמו שלא מגיע לאף אחד מאלה למדנו להכיר ולאהוב. הWWE צריכים להשקיע בצעירים ובמעניינים, אבל דבר ראשון - הם צריכים לצאת מהשעמום, ולמצוא לעצמם כותבים חדשים. הם צריכים להתחדש. וזה מבחינת הניהול של הWWE. ואחרי שבפיסקה הקודמת דיברתי על מה שיהיה טוב לWWE אני יכול לומר לך שלמארק קאלאווי (אייתתי נכון?) כן מגיע לזכות עוד פעם באליפות לפני שהוא יעזוב (ונראה לי שהיום לא רחוק, כי לדעתי הוא מפגין חוסר חשק במשחק שלו) ומגיע לו להפוך לפייס. וזה היה במישור האישי. אני לא אוהב אותו, ואני לא אוהב את הגימיק שלו, אבל קרדיט מגיע, וגם כבוד. ומבחינת DDP? אולי לפני 5 שנים הוא היה מצליח, היום אין לו סיכוי להיות אלוף הWWF, אבל הוא יפרוש, כי הוא כבר לא יכול להתאבק. מגיע לו להיות, בגלל מה שהוא היה, אבל הוא לא יהיה בחיים כי זה יהיה ירייה ברגל של הWWE. בכל מקרה, שאלה, סתם מסקרנות - לאנדרטייקר היו פציעות בקריירה? משהו שהשבית אותו לתקופת זמן?

צעירים ?

מי לדוגמא ? מי ? RVD ? בחיים לא אולי בעתיד הרחוק כשהוא יהיה זקן יותר, קידמן? בחיים לא, אולי אדג´? לא לא עכשיו אולי בעתיד הוא יהיה אלוף עם המבטא הקנדי המטומטם הזה, זאת הטעות שלך DDN שהקהל לא מעוניין בצעירים האלה הקהל רוצה את אוסטין, טייקר, רוק, טריפל אייץ´, קיין, ביג שואו, הוגן, ג´ריקו, קורט אנגל, קוין נאש ועוד...... הקהל רוצה מתאבקים עם נסיון רב בהאבקות, כנראה שאתה לא רואה טוב או שאתה לא רוצה לראות איך הקהל מגיב כשנכנסים סופרסטארים כמו שכתבתי עכשיו, בקרב בבקלאש רעד האולם מהצעקות כשהוגן נכנס, הוגן, כן כן הוגן שהוא בן 48 הואיותר מעניין מכל הצעירים שלך פי 10 (לפי דעתי ולפי תגובת הקהל) את הקהל לא מעניין הצעירים שלך , עם לכל אלה לא הייתה שום כריזמה כמו טייקר אוסטין רוק וכל האלה שבטופ ה WWF הם לא היו מי שהם עכשיו הטובים של WWF כך שתפסיק לזבל את השכל עוד דבר אוסטין אוסטין הוא כל החיים שלו משחק טוב , רע ,רע טוב חוץ מהקטע של WCW WWF בשנים הקודמות כשהוא היה היל , מישהו עמד מאחוריו לפני זה ? היה משהו מאחוריו ? לא , אז למה אתה מזבל את השכל שכדי שמישהו יהיה היל צריך שמישהו יעמוד מאחוריו איזה בולשיט , אוסטין היה היל ובאותו זמן שהיה היל הוא היה גם אלוף ושום דבר לא עמד מאחוריו הוא היה לבד כך שתפסיק לזבל את השכל בשטויות , לא צריך שמישהו יעמוד מאחוריו כדי שיהיה היל , קיין היה היל וגם אלוף ואף אחד לא עמד מאחוריו חוץ מפול בריר שאנחנו יודעים טוב מאוד שהוא ממש לא עזרה טובה , רוצה עוד דוגמאות אולי ? הקהל אוהב את טייקר האמריקאי הרשע אופנוען הקול עם הבנדנה או כובע רגיל על הראש, אין מה לעשות DDN אתה לא הקהל ובטח כשתהיה בקהל שם בטח 100% לא ישמעו אותך צועק בוז לטייקר בזמן שכל האולם צועק יאאאאאאאאאאא, שים לב ב NWO בקרב בין רוק פייס לטייקר היל , לשניהם הייתה... בוא נאמר ככה - קבלת פנים יפה מאוד עד כדי כך שכל האולם רעד מהצעקות , היל או פייס בולשיט, הקהל משחק את התפקיד הראשי פה, הקהל קובע מה טוב ומה לא טוב לפי הצעקות שאנחנו שומעים כן טייקר נפצע ברגל בקרב עם ביג שואו בסמקדאון נראה לי, טייקר לא השתתף ברו וסמקדאון , זה נחשב ? אני לא יודע למה התכוונת ל GIVE ME A BREAK על זה שג´ריקו היה היל, אבל תרצה או לא ג´ריקו היה היל ונשאר עד עכשיו

DDN

New member
שוב אתה לא מבין אותי.

קודם כל, לא התכוונתי שמישהו צריך להיות מאחורי האלוף, אלא משהו. איזה מניע מיוחד. כמו ששון מייקלס היה המנהיג של DX או שHHH שלט באיחוד עם מקמהון וכו´ כמו האנדרטייקר בתקופת המיניסטרי. קודם כל - אני לא אצעק בוז לאף אחד. אתה לא מבין, שאני פשוט מעדיף את הצעירים. אני לא שונא אף אחד (חוץ מריצ´ארד מבית הספר) ואת הבריטיש בולדוג (כי יש לי קצת בעיה עם גברים חזקים שמכים מסכנים בדיסקוטק, או את הנשים שלהם) ונכון שהזקנים מעוררים יותר תגובה מהקהל. אבל מבחינה שיווקית, ואך ורק מהבחינה הזאת הם (WWE) חייבים לקדם צעירים! הוגאן כבר לא צעיר, טייקר לא צעיר. חס וחלילה יש להם פציעה רצינית והלכה הקריירה. הם לא בגיל שהם יוכלו להתואשש מזה כמו שהם היו מתאוששים מזה, נגיד, לפני 10 שנים. מסכים איתי על זה מבחינה רפואית? נכון שטייקר, והוגאן מפיקים יותר רעש מהצעירים, אבל, כמו שאמרתי, יקרה משהו (כמו לברט הארט לדוגמא) ונפל כוכב גדול, בלי אף אחד לתפוס את מקומו. בכל מקרה, אל תגיד על קידמן בחיים לא. יש לו עוד בערך 20 שנה של רסלינג. ב20 שנה, יכולים לקרות ניסים - יכול גם להיות לנו שלום.

תגיד לי אתה בסדר או מה ?

קודם כל טייקר בן 38, יש הרבה מתאבקים יותר זקנים ממנו, תראה מה כבר עשית ממנו כאילו הוא כבר זקן בן 100 שלא יכול לזוז עשית ממנו כבר נכה, דבר שני בוא נשים את כל המתאבקים שמעל 35 לבית אבות ונשים להם עוזרת צמודה וזהו. בונא איזה בולשיט אתה מדבר פה. ועוד דבר שאולי לא ידעת שכל בן אדם יכול להפצע בקרב ובחיים גם עם הוא בן 10 20 30 וגם עם הוא בן 48 אין קשר לגילים בכלל, אתה בעצמך אמרת כשטייקר עשה טמובסטון לא נכון לאוסטין שנראה לי הוא בן 36 והוא כמעט גמר את הקריירה שלו , עוד דוגמא : דרוז שהוא בסביבות 28-33 , נפצע ? נפצע, גמר את הקריירה ? גמר, התאושש ? לא, עכשיו הוא נכה, לא מסכים איתך בכלל מבחינה רפואית. שוב פעם אני אומר לך תפסיק לזבל את השכל. (תיפול כמו מנקינד על השולחן מהכלוב הזה ונראה אותך עם אתה תתאושש, אתה צעיר בהרבה יותר ממנקינד נכון ? אני יודע שמנקינד התאושש טוב מאוד, ואל תספר לי שטויות שיעני מנקינד מנוסה יותר) ומה זה המשהו הזה שצריך לעמוד מאחורי מישהו ? מה המניע ? אני אגיד לך מה המניע של הילים , כמה שיותר להרוס לעשות את העבודה ה"רעה" שלהם ולהשיג מה שרוצים, במקרה שלנו "אליפות", הם רוצים להשיג את האליפות זה המניע שלהם כי ככה כתוב בתסריט , ומה זה משנה בכלל איך לעשות את זה עם חבורה או בלי ? בתסריט כתוב שה DX חוטפים מכות רצח ממישהו אז הם חוטפים, כתוב שהם צריכים להחטיף מכות למישהו אז מחטיפים, אותו דבר אדם אחד היום חוטף מחר מחטיף. אוי נו בחייך כאילו אתה לא יודע את זה

DDN

New member
יודע מה?

תעזוב, עם קיר יותר קל להתווכח מאשר איתך.

כן DDN........

כן יותר קל לך להתווכח עם קיר כי רק קיר יקבל את הבולשיט שלך ,פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה