JSP, תומקט ושאר הירקות ...

JSP, תומקט ושאר הירקות ...

בקרוב אני מתחיל ללמוד JSP ויש לי מספר שאלות
1. מהי מערכת ההפעלה העדיפה יותר עבור JSP: ווינדואס או לינוקס ? 2. האם אתם מכירים שרת אחסון ישראלי אמין שמאחסן JSP ? 3. אני מנסה להפעיל תומקט על לינוקס אבל אני לא מצליח ליצור תקשורת בינו לבין Apache ואם אני מוריד את mod_jk ומעלה אותו עם ה-Apache אז Apache לא רוצה לפעול (ה-service לא נפתח) 4. איזה IDE טוב וחינמי יש ל-JSP? האם אפשר להשתמש ב-Eclipse עבור JSP ו-Servlets ? תודה רבה
נ.ב אם יש צורך לשרשר בפורום כאן אז אני מתנצל שלא שרשרתי ומבקש שישרשרו את שאלתי

guznik

New member
1 & 3

אחד העקרונות של Java זה multiplatform. זה אמור לעבוד בצורה זהה בכל מערכת הפעלה כל עוד גירסת ה-JDK זהה והחומרה מספיקה. לי היו כמה בעיות עם Tomcat על Unix AIX שרץ מצויין על Windows, אבל זה בהחלט לא מדגם מייצג. למה על ההתחלה אתה מסתבך? תריץ Tomcat רגיל. אחר כך בשלבים מתקדמים יותר תנסה לקשר אותו לכל מני יצורים אחרים.

../images/Emo26.gif

החומרה זהה - על המחשב מותקן גם ווינדואס וגם לינוקס בלינוקס ה-Tomcat לא עובד... אין לי service שלו וגם שאני מנסה להפעילו הוא לא פועל
בווינדואס ה-Tomcat עובד בסדר
שאני מנסה להתחבר ל-127.0.0.1:8080 הוא לא מוצא את השרת כאשר אני מתחבר פשוט ל-127.0.0.1 ה(שאם איני טועה הפורט הדיפולטי הוא 80) אז אני מתחבר ל-Apache...

הצלחתי להפעיל את תומקט

מעניין אותי איך אפשר ליצור התקשות בינו לבין ה-Apache אבל את זה נשאיר למועד יותר מאוחר (אלא אם מישהו כאן מעוניין להסביר לי על זה - אני אשמח מאוד). אשמח אם תענו לי גם על שאלות 2 ו-4
תודה רבה

BeyondTheWall

New member
מה זה תומקט ?

*מתעניין* ד"א, זה רק אני או שג'אווה תופסת תאוצה בזמן האחרון ? אני לא מבין את זה, אני ממש לא אוהב תוכניות ג'אווה (הjvm לוקח לי המון cpu משום מה ...)

שרת ל-servlets בקוד פתוח...

Tomcat - מפרוייקט Jakarta של Apache... http://jakarta.apache.org/tomcat

למעלה