JR8-pcm מעוניין לקבל פרטים על השלט אני מדבר על הגרסה של המסוקים. בברכה יוני שריג
י יוני שריג New member 31/5/02 #1 JR8-pcm מעוניין לקבל פרטים על השלט אני מדבר על הגרסה של המסוקים. בברכה יוני שריג
E eitanh53 New member 31/5/02 #2 jr אני משתמש בשלט זה בגרסתו החדשה. נוח מאוד לשימוש עם פונקציות רבות (חלקן מופיעות רק בשלטים יקרים מאוד). ממש נהנה מכל רגע עם שלט זה.
jr אני משתמש בשלט זה בגרסתו החדשה. נוח מאוד לשימוש עם פונקציות רבות (חלקן מופיעות רק בשלטים יקרים מאוד). ממש נהנה מכל רגע עם שלט זה.
P poziman New member 31/5/02 #4 לי יש את הגרסה של המטוסים אחלה של שלט, יש בו כל מה שצריך, פשוט ונוח. בשלט יש גם אפשרות לכוון אותו למסוקים מטוסים וטיסנים רגילים. לא יודע מה מיוחד בגרסת המטוסים,אולי רק זה שאין את התיקים בסטיק של הפיץ´. אם יש לך שאלות ספציפיות.... תשאל
לי יש את הגרסה של המטוסים אחלה של שלט, יש בו כל מה שצריך, פשוט ונוח. בשלט יש גם אפשרות לכוון אותו למסוקים מטוסים וטיסנים רגילים. לא יודע מה מיוחד בגרסת המטוסים,אולי רק זה שאין את התיקים בסטיק של הפיץ´. אם יש לך שאלות ספציפיות.... תשאל
ג גיא1234 New member 31/5/02 #5 גם אני משתמש בשלט גרסת מסוקים אחלה שלט, ומאד נוח לשימוש. אם אתה צריך אתה יכול לפנות אליי