JPS לקטנוע יש כזה דבר??

JPS לקטנוע יש כזה דבר??

מערכת נווט לווני כמו שיש לרכבים קיים גם בקטנועים? משום נבנו יותר מדי כבישים חדשים וחלקם עדין נבנים באיזור חיפה ככה שיש כמה כבישים חסומים ודרכים עוקפות לפני כמה ימים בטעות במקום להגיע לעיר בחיפה הגעתי לחברת החשמל.. המאבטח קצת נלחץ...אולי בגלל שראה שיש "מעיל" -מעיל קיץ.

mozhik

New member
בGPS אתה יכול גם ללכת ברגל

המכשיר מנווט אותך ולא משנה מהו כלי הרכב שלך אלא אם כן לא הבנתי את שאלתך

e-shfiyut

New member
התשובה היא אותה תשובה.. כמו ברכב.

את יכול לחבר את זה גם לקטנוע.

אין לי מושג כיצד מחברים את זה ברכב

בגלל שלא היה לי רכב. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהצליח לחבר בנוחות את המכשיר לנווט לווני בקטנוע מפלי שזה יפול בגלל רוח או כביש משובש. ובכלל איזה מכשירים קיימים?

e-shfiyut

New member
קונים זרוע חיבור כזו... הבעיה היא...

שבניגוד לרכב אתה תצטרך לחבר ולהוציא כל פעם (לא כזה סיפור), ולגבי המכשיר חברת פלאפון (לדוגמא) נותנת את השירות הזה בתשלום חודשי למנויים שלה... אבל האמת, זה נראה לי די מגוחך לסוע עם כזה על קטנוע, אולי אפילו מעט מסוכן.

מסוכן?

אני זוכר במירוץ ראלי פריז דאקר אסרו על אופנוענים להשתמש במכשיר נווט לווני בגלל זה התעניינתי במכשיר. עדין לא ראיתי אצל אף אחד בישראל שיש לו כזה על הקטנוע. אני אגיד מה באמת מסוכן זה נהגי המכוניות שממהרים לכל חור וכל פעם אני שומע אותם מצפצפים לי מאחור. למשל אתמול עשיתי הרצה לכיוון ראש הנקרה ובאחד הכבישים הראשים של נהריה בפירוש יש תמרור המורה איסור מעל 60 קמ"ש יש גם שלטים של עיקון מסוכן ומשולשי אזהרה ואפילו יש תמרורים שמודיעים על מצלמות אכיפה ויש קן לבן רצוץ מבלי שום קווים מקובקבקים לא מצד שמאל ולא מצד ימין. ומה עושים לי נהגי הפחיות? מצפצפים מאחור ,עוקפים אותי בקן לבן וכל זה כדי שהם יסעו שם 80-90 קמ"ש במקום שצריך לנסועע 60 קמ"ש. עד שהתשלבה בתנועה ניידת משטרה תנועה,וכן ננתי לה להתשלב כדי לנסוע מאחוריה אף נהג פחיות לא צפצף לי ולא עקף בקן לבן. אחרי זה חזרתי לקריות מכביש חיפה עכו,מכיוון חיפה פניתי לכיוון קרית חיים ברמזור. לא רק שהצומת לא היה פנוי בגלל שמשאית שנכנסה לפני נתקעה עד שהמכונית שלפני היה צריך להכנס בפקק של רחוב בן צבי. לא רציתי להכנס ,אלא שאחד שרעמוטה נהג פחיות דפוק ישר צפצף לי מאחור נכנסתי ולפתע רמזור צהוב ואני באמצע הכביש מאחורי המשאית-בלי ברירה ישר עקפתי את נהג המשאית תוך כדי סיכון חיים! בדרך בפקק התברר לי שהיתה תאונת אופנוע של 500 GS סוזוקי ראיתי על יש השוטר נעלי ספורט ובגדים וקצת דם ואת האופנוע העלו על הרכב. משם המשכתי במנהרה של קרית חיים על יד האצטדיון,בפניה לקרית ים בפירוש יש תמרור משולש האטה! שלוש מכוניות שהיו לפני התשלבו יפה מאוד-חיכו ,ראו שפנוי ונכנסו לתנועה. עד שהגיע תורי עוד לא הספקתי להגיע לקן הלבן וכבר נהג פחיות מצפצף לי... מתוך התחשבות בבן כלב שיפסיק לצפצף נכנסתי איכשהו לכביש ואחד המכוניות האטה.. בקרית ים בכיכר המנורה--זה כבר היה השיא!!! באחד הכבישים הראשיים החד סטרי בשתי נתיבים-המתנתי בכיכר עם עוד רכב שהיה לידי ונתנו זכות קדימה למכוניות מימין שנכנסו לכיכר. משום מה נהג המכונית החליט לנסוע-ואני לא הייתי יכול לנסוע בגלל שהוא חסם לי את שדה הראיה איך ששמעתי נהג מאחור מצפצף לי "קדימה סע" נצמדתי לאותו נהג רכב שהחליט להכנס לכיכר אך כנראה האדיוט לא מספיק שהוא חסם לי את שדה הראיה -הוא רצה להכנס לכיכר כשיש שם מכוניות,הוא חשב שהוא יצליח במהירות לעבור ולא הצליח-עצר. אני לעומת זאת שלא רואה כלום-בגלל חסימת הראיה-כמעט התנגשתי באותו רכב שהייתי אמור לתת לו זכות קדימה. נהג הרכב התעצבן נורא וצעק עלי--ובצדק!!! אם עוד פעם אחד אני ישמע שאיזשהו נהג מכוניות מאיץ בי למהר ומצפצף מאחור אני יורד מהקטנוע דופק לו את הקסדה בראש! אפילו שיש תמרור עצור!!! שמחייב לעצור-לא להאט ולא לנסוע לאט--לעצור!! אני לא מספיק לעצור וכבר הם מצפצפים ... האדיוט שצפצף מאחור והאיץ בי למהר בצומת..בכביש החוף של קרית ים-קרית חיים ננתי לו לעקוף אותי אחרי שהגעתי לקרית חיים ראיתי שהוא נעצר על ידי מהירות מופרזת . אותו דבר בנהריה!! אם נהגי מכוניות מאצים בכם מאחור בצפצפוף-שימו זובי עליהם! מוטב לחכות כמה רגעים מאשר לאבד את החיים ברגע

e-shfiyut

New member
לא דיברנו על גי'.פי.אס?

איבדתי אותך. שמחה שאתה ממורמר כל כך.

לא ממומר. עצבני

ובמיוחד עצבני על אנשי דפוקים שמסכנים אחרים. בהודעה שלך התכוונת שזה נראה לך מסוכן לשים גי' .פי.אס על הקטנוע. ואני רשמתי מה באמת מסוכן.

והנה :) אוולה

בלינק המצורף תמצא תושבות וואקום למחשב כף יד (וגם GPS רק צריך לחפש) יש מדבקות שאתה יכול להדביק על כל מקום בקטנוע/אופנוע שלך שהדבק ממש חזק ואז אתה לא חייב להצמיד את זה לשמשה (או למגן רוח במקרה שלנו) בהצלחה בדרך, דוד.

נצל"ש להודעה זאת..

וכמו תמיד שוב קרבות בין נהגי הפחיות לרוכבי הקטנועים. שני רוכבי קטנוע דקרו נהג ביפו (15/06/2007 19:00) סמוך לשעה 16:30 ברחוב שבטי ישראל ביפו אירעה דקירה על-רקע שימוש בדרך בין שני רוכבי קטנוע. אחד מהם דקר נהג רכב מסחרי במכשיר חד. השניים נמלטו מהמקום. הנדקר פונה על-ידי מד"א במצב קל לבית החולים "וולפסון" בחולון. רוכבי הקטנועים לא אותרו. משטרת מרחב יפתח פתחה בחקירה

Hell ad

New member
אני בספק שה"קרב" הזה

הוא על רקע - קטנוע מול פחית. אני מניח שהיה אותו דבר בדיוק, גם אם הם היו ברכב אחר\SUV\מסחרית\משאית או מטוס בואינג. אם הולך רגל ידקור נהג משאית, זה בגלל שיש קרבות בין הולכי רגל לנהגי משאיות?

בת"א זה קורה הרבה.

לפני כמה שנים על יד רכבת מרכז ראיתי בעל קטנוע מתווכח עם נהג הסעות ובתוך שניה התחילו לריב מכות. מצדי שיעקפו אותי שיקחו את כל הדרכים בעולם רק שלא יאיצו בי ויצפצפו מאחור--זה יכול להיות ממש מעצבן.

yanivf12

New member
אני נוסע עם GPS

יש לי גוירייד 200 ואני משתמש ב GPS שלי בכל פעם שאני צריך להגיע למקום שאני לא מכיר. מחברים את הזרוע וואקום למשקף הקדמי בצורה שהוא לא מפריע, שמים את הרמקול של ה GPS בפול ונוסעים, אני ממליץ לא לנסוע איתו בכבישים מהירים אלא רק בתוך הערים, כלהגיע מעיר לעיר זה פחות בעיה הבעיה היא בתוך הערים. ולא זה לא מסיט את תשומת הלב כי אני שומע ומדי פעם מגניב מבט כשצריך, אם אני צריך להתעמק אני מאט/או עוצר לרגע. בכל מקרה אחרי ששמים את ה GPS על המקף חובה לנסות למשוך אותו כמה פעמים, לא באגרסיביות אבל לראת שהוא לא נופל במשיכה כי פעם אחת שלא בדקתי הוא כמעט עף אבל מאז זה לא קרה שוב ואני משתמש בו לפחות פעמיים בשבוע. יניב.

למעלה