joymax 250XI או Xevo 250 - מי יודע

ישן2חדש

New member
joymax 250XI או Xevo 250 - מי יודע

אני יודע שהנושא הזה בטח נטחן, עשיתי חיפוש ראיתי את הפוסטים הקודמים.
ועדיין אני לא סגור
אני מחפש שנתון 2015-2016 יד2
לשניהם יש את אותו טווח טיפולים -
כל 5K אולי הJM יותר זול מבחינת חלקים (נכון?)
מבחינת מהירות שיוט יש הבדל?
איך אפשר לדעת מה עדיף?

תודה

xfwind

New member
אם יש לך תוכנית להרכיב סבל ו/או מורכב אז אלו חסרונות בקצבו

פרארי1

New member
שניהם מעולים

החסרונות העיקריים של ה-XEVO הם כמו שהוזכר, אבל חסרון נוסף הוא שמדובר על כלי שכבר הרבה מאד שנים על הכביש וירד מייצור בעתיד הנראה לעין.
לכאורה לא תהיה בעיית זמינות חלקים בשנים הקרובות, אבל זה יכול לפגוע בשוק של הכלי.
תכלס, קח את שניהם לסיבוב וקנה את זה שאתה מתחבר אליו יותר, משניהם תהנה מאד.

בועז בר

New member
מרווח טיפולים ב-Xevo כפול ונעשה כל 10K ק"מ - קטן/גדול,

ולמרות שהיבואן ממליץ להחליף רצועה כל 15K ק"מ, מנסיון שלי אפשר בשקט כל 20K,
באופי שימוש סביר.
יחד עם האופציה להזמין קיט מוזל לטיפול גדול - התחזוקה של הפיאג'ו זולה משמעותית מהג'וימקס.
&nbsp
היתרונות של הג'וימקס שהוא קצת יותר סחיר, ויותר מרווח להרכבה. מנגד הוא יותר גניב.
&nbsp
מהירות השיוט דומה.
אם נכנס בתקציב שלך ג'וימקס עם ABS, אז נכנס כאן גם יתרון בטיחותי משמעותי למערכת השיקולים.
&nbsp
בכל מקרה, איזה שלא תבחר - הבחירה תהיה טובה.

T0MERKE

New member
יש אצלנו (טרייד אין הונדה)

ג'וימקס 250 למכירה עם 9,000 ק"מ - מודל 2015
&nbsp
קפוץ אלינו תעשה עליו סיבוב ותחליט אם הוא טוב לך.

Beetlejuice68

New member
חוות דעת שלי כבעלים של XEVO

אני עשיתי מחקר לפני שקניתי את הכלי שלי והניסיון שלי הוא כזה
&nbsp
ראשית כל התא אחסון פשוט ענק אם אתה מתכוון לעשות איתו קניות או להוביל דברים ממקום למקום הוא באמת מס אחד! כמי שעושה קניות אני יכול להגיד לך שהיתרון של הכלי הזה הוא מרשים ביותר.
&nbsp
נוחות, אני מאוד מרוצה מהנוחות והתנהגות של הכלי, כאדם לא קטן הכלי מאוד מרווח לי ונעים לי לנסיעות אפילו ארוכות כמו ת"א ירושלים אני לא מרגיש שאני מתעייף או לא נח לא אחרי נסיעה ארוכה שמבחינתי זה יתרון מעולה
&nbsp
זינוק, ללא ספק אני מרגיש שברמזור אני נותן גז ובקלילות הכלי מגיב מאוד חזק ומשאיר אבק לקטנועים נוספים איתי ברמזור. לא שאני משתולל או נוסע במהירויות אני אומר את זה כי אני מרגיש לא מעט שרוכבים נותנים גז ועד שהקטנוע מגיב להם, בינתיים אני כבר משאיר להם אבק.
&nbsp
שליטה והתנהגות, הכלי מגיב מעולה ואני מרגיש מאוד טוב עם הכלי על הכביש שכן כאחד שחי בעיר שרוב הכבישים הם מהמורות וכבישים משובשים, ללא ספק הקטנוע נותן לי תמורה מלאה לרכיבה נעימה, שקטה ויציבה.
&nbsp
מרווח טיפולים. אז ככה כל 5 אלף טיפול קטן וכל 10 אלף טיפול גדול. שזה אומר כל 5 אלף אתה מגיע למוסך מורשה והם עושים בדיקה ללא עלות כחלק מהשירות של עופר אבניר. שם בודקים שהכל תקין ואין בעיות מיוחדות.
כל 10 אלף עושים טיפול גדול שעולה כ1200 שקלים אבל 10 אלף לדעתי זה מרווח טיפול מאוד גדול שבהחלט אפשר לחיות איתו בשלום שככה גם כלכלית וגם מבחינת זמן הכל בסדר.
&nbsp
בנוגע להחלפת רצועה כל 15 אלף אני כפי שכתבו לעיל גם חושב שבבדיקה של 10 אלף אפשר לתת למכונאי לבדוק ושהכל תקין שכן חבל על הכסף לפתוח וריאטור ואפשרי לעשות את ההחלפה של הרצועה כל 20 אלף.
&nbsp
הנוסע הנוסף, הרכבתי בעיקר רק נשים איתי שכן הן מתלוננות על כל דבר ותמיד יש להם תירוצים ותלונות ושכן אני מעולם לא ישבתי בצד האחורי של הכסא, קיבלתי לא מעט מחמאות כמה שמרווח, נח וכיף לשבת כמורכב, ככה שאם אתה נוהג להרכיב אז הרוכב בהאמת יהיה מרוצה ולא יתלונן.
&nbsp
אני בניגוד אליך היה לי חשוב לקחת מודל קצת יותר ישן עם מעט ק"מ אבל עם תיעוד מלא מה שהוא עבר במוסך מורשה שכן המחיר (לדעתי) צונח בצורה משמעותית ולא הוגנת למי שלוקח קטנוע בן 1-2 שנים למי שלוקח קטנוע בגיל 4-5 שנים שיכול להיות גם עם מעט ק"מ ושמור. שכן הערך יורד בצורה דרסטית ומפחידה שככה אני רואה לנכון לקנות קטנוע יד שניה במצב טוב אבל לא לבכות על הכסף שיורד בצורה תלולה כל שנה.
&nbsp
&nbsp
מבחינת מהירות שיוט אני כנוסע ירושלים ת"א אני במהירות של 120-130 זה מצד מאוד סביר ואני לא מעט אומר לעצמי, "תוריד מהירות אתה לא ממהר".
אולם פעם אחת הייתי צריך "לטוס" במקרה חירום לבית חולים ועברתי את ה140 בצורה מאוד נוחה ומתפתיעה האמת שכן לא האמנתי שאני אגיע למהירויות הללו, אבל אני לא מצדיק בשום אופן להגיע למהירויות הללו ומשתדל תמיד לסוע כחוק

&nbsp
זאת חוות דעתי על הXEVO מקווה שעזרתי לך במעט ..
&nbsp
&nbsp

פרארי1

New member
כנראה שהרכבת נשים מאד רזות

המושב האחורי ב-XEVO קטן ביחס לכל המתחרים, מרווח הוא לא.
כאשר יש אינטימיות בין הרוכב למורכב/ת, זה סבבה, במקרים אחרים זה פחות נעים.
מעבר לזה, המדרסים לרגליים לא נוחים בהשוואה לרגליות הנשלפות שיש בג'וימקס ובכלים אחרים.
&nbsp
אין ספק שמדובר בכלי מעולה, אבל נושא ההרכבה הוא אחת מנקודות התורפה שלו ביחס למתחרים.

יוסי1512

New member
כנראה שהקטנוע שלך אכל הרבה תרד

הרבה דברים אפשר להגיד על ה xevo (שהוא קטנוע מצויין) אבל להגיד עליו שהוא מרווח גם לנהג וגם למורכב זה מגוחך...
הקטנוע קטן וצפוף ובאופן מוזר הוא (הכסא) גם טיפה גבוהה יחסית (לא ניתן לעמוד בנוחות עם כל הרגל על הרצפה).
בקשר למהירות ייתכן ועל הסקאלה הוא מגיע ל 140 (בירידה... מהירות אמיתית סביב 125) אבל זה לא משהו שאתה והוא ישרדו לאורך זמן.
לא יכול להעיד לגבי אמינות ושרידות אבל לחברים מסביב (שאומרים ששני הקטנועים מצויינים) יש סיפורים לכאן ולכאן (גיר, מנוע וכו').
הכי פשוט שתעשה נסיעת מבחן (ארוכה ככל שניתן ולא חמש דקות) על שני הקטנועים ותווכח בעצמך
אגב, אני במקומך הייתי חושב על דגם הכולל ABS
בנוסף, לא ציינת אופן ודרך רכיבה אבל אם אתה אמור לרכב בכבישים מהירים ועמוסים יותר מחצי שעה הייתי מציע לשקול נפח יותר גבוהה
בהצלחה

ישן2חדש

New member
תודה על העזרה והטיפים

עזרתם לי המון.
בסוף החלטתי ללכת על JM.
מכירים אולי מוסך באיזור אזור לבדיקה של קטנוע?
תודה!!

למעלה