חוות דעת שלי כבעלים של XEVO
אני עשיתי מחקר לפני שקניתי את הכלי שלי והניסיון שלי הוא כזה

ראשית כל התא אחסון פשוט ענק אם אתה מתכוון לעשות איתו קניות או להוביל דברים ממקום למקום הוא באמת מס אחד! כמי שעושה קניות אני יכול להגיד לך שהיתרון של הכלי הזה הוא מרשים ביותר.

נוחות, אני מאוד מרוצה מהנוחות והתנהגות של הכלי, כאדם לא קטן הכלי מאוד מרווח לי ונעים לי לנסיעות אפילו ארוכות כמו ת"א ירושלים אני לא מרגיש שאני מתעייף או לא נח לא אחרי נסיעה ארוכה שמבחינתי זה יתרון מעולה

זינוק, ללא ספק אני מרגיש שברמזור אני נותן גז ובקלילות הכלי מגיב מאוד חזק ומשאיר אבק לקטנועים נוספים איתי ברמזור. לא שאני משתולל או נוסע במהירויות אני אומר את זה כי אני מרגיש לא מעט שרוכבים נותנים גז ועד שהקטנוע מגיב להם, בינתיים אני כבר משאיר להם אבק.

שליטה והתנהגות, הכלי מגיב מעולה ואני מרגיש מאוד טוב עם הכלי על הכביש שכן כאחד שחי בעיר שרוב הכבישים הם מהמורות וכבישים משובשים, ללא ספק הקטנוע נותן לי תמורה מלאה לרכיבה נעימה, שקטה ויציבה.

מרווח טיפולים. אז ככה כל 5 אלף טיפול קטן וכל 10 אלף טיפול גדול. שזה אומר כל 5 אלף אתה מגיע למוסך מורשה והם עושים בדיקה ללא עלות כחלק מהשירות של עופר אבניר. שם בודקים שהכל תקין ואין בעיות מיוחדות.
כל 10 אלף עושים טיפול גדול שעולה כ1200 שקלים אבל 10 אלף לדעתי זה מרווח טיפול מאוד גדול שבהחלט אפשר לחיות איתו בשלום שככה גם כלכלית וגם מבחינת זמן הכל בסדר.

בנוגע להחלפת רצועה כל 15 אלף אני כפי שכתבו לעיל גם חושב שבבדיקה של 10 אלף אפשר לתת למכונאי לבדוק ושהכל תקין שכן חבל על הכסף לפתוח וריאטור ואפשרי לעשות את ההחלפה של הרצועה כל 20 אלף.

הנוסע הנוסף, הרכבתי בעיקר רק נשים איתי שכן הן מתלוננות על כל דבר ותמיד יש להם תירוצים ותלונות ושכן אני מעולם לא ישבתי בצד האחורי של הכסא, קיבלתי לא מעט מחמאות כמה שמרווח, נח וכיף לשבת כמורכב, ככה שאם אתה נוהג להרכיב אז הרוכב בהאמת יהיה מרוצה ולא יתלונן.

אני בניגוד אליך היה לי חשוב לקחת מודל קצת יותר ישן עם מעט ק"מ אבל עם תיעוד מלא מה שהוא עבר במוסך מורשה שכן המחיר (לדעתי) צונח בצורה משמעותית ולא הוגנת למי שלוקח קטנוע בן 1-2 שנים למי שלוקח קטנוע בגיל 4-5 שנים שיכול להיות גם עם מעט ק"מ ושמור. שכן הערך יורד בצורה דרסטית ומפחידה שככה אני רואה לנכון לקנות קטנוע יד שניה במצב טוב אבל לא לבכות על הכסף שיורד בצורה תלולה כל שנה.

מבחינת מהירות שיוט אני כנוסע ירושלים ת"א אני במהירות של 120-130 זה מצד מאוד סביר ואני לא מעט אומר לעצמי, "תוריד מהירות אתה לא ממהר".
אולם פעם אחת הייתי צריך "לטוס" במקרה חירום לבית חולים ועברתי את ה140 בצורה מאוד נוחה ומתפתיעה האמת שכן לא האמנתי שאני אגיע למהירויות הללו, אבל אני לא מצדיק בשום אופן להגיע למהירויות הללו ומשתדל תמיד לסוע כחוק

זאת חוות דעתי על הXEVO מקווה שעזרתי לך במעט ..