joss stone- introducing joss stone

Pootie Tang

New member
joss stone- introducing joss stone

מישהו כבר שמע? זה יצא היום לארה"ב... אמור להיות מפלצת.

KarenTheGoddess

New member
חשבתי עליה אתמול.

לא יודעת למה, אבל אני מרגישה שהיא אף פעם לא מגיעה למיצוי היכולת המוזיקלית שלה. גם האלבום הקודם לא הצליח לתפוס אותי (אולי לא התעמקתי בו מספיק) אבל אני עדיין חושבת שיש לה פוטנציאל עצום הקול והסגנון שלה מדהימים נוריד ונראה :)

Pootie Tang

New member
גם באלבום הזה היא לא ממצה את עצמה..

אלבום מעולה, אבל לא מה ששמעתי בסול סשנ'ז. השירים הכי טובים באחרון הם אלה עם לורין היל ועם קומון, ובשניהם נראה לי שהיינו מקבלים שירים הרבה יותר טובים בלי האורחים. קומון, כבר די כרגיל, מסריח, צפוי, דביק, משעמם והורס שיר שנבנה מצוין. ג'וס סטון שרה מצויין על ביטים של היפ הופ, אבל קומון הוא פשוט מאוד איףףף אחד גדול. לורין היל צריכה להתחיל לברך אותנו בקול שלה, ויש לה חתיכת קול. הראפ שלה כבר לא רלוונטי, וגם Music היה הרבה יותר טוב בלעדייה. פזמון ענקי של ג'וס סטון. הסינגל הראשון בערך רמז לנו על כל האלבום... הוא מצוין גם כן, אבל אין לו את זה. אין לו את העצמתיות שהיה ל you had me ואין לו את הרגש הזה שהיה בjet leg. בכלל אין ממש מה להשוות אותו ל super duper love, שזה בכלל שלמות (בכלל, האלבום ההוא מושלם. הרבה יותר טוב מmind, body & soul ומהאחרון). בכל מקרה, לשמוע. כי גם כשהיא קיטשית בטירוף וגם עם קומון עושה ראפ על אחד השירים שלה, ג'וס סטון היא עדיין אחת הוואקליסטיות הכי גדולות של הדור שלנו... וכולה בת 20 וקצת..

youngdiz

New member
מה אתה מטומטמם

אסור לדבר ככה על קומון. הוא ראפ מודע

לא מסכים לגבי Common.

אני חושב שהוא מוסיף כמעט לכל שיר שהוא מתארח בו. במיוחד כשזה קשור לסול, אם היה סגנון שנקרא סול ראפ אז ללא ספק הוא היה הכי מתאים להגדרה. יש לו הרבה נשמה בקול וזה מתיישב מצוין עם שירי סול כמו למשל Love of my Life. ואם אתה רוצה להבין כמה שהוא טוב כשהוא מתארח בשירי אר'נ'בי/סול אז שמע את Superstar של Floetry שהוא פשוט מושלם שם. נכון שהליריקס שלו יכולים להתקבל כבנאליים וצפויים ממנו, כאילו שכשאתה שומע שקומון מתארח איפשהו אז אתה יודע איך הבית שלו ישמע אבל זה אומר שהוא מספק ת'סחורה מבחינתי, זה לא אומר שהוא בנאלי. הוא האמסי החנון הכי טוב שקיים, וכשהוא רוצה לעשות הארדקור אז הוא עושה גם את זה כמו הגדולים.

Pootie Tang

New member
אז התפיסה שלנו שונה לגמריי...

אם אני יודע שקומון כל פעם ישמע אותו דבר, אז זה לא טוב. במיוחד אם איך שהוא נשמע... הגישה של ראפר 'צער בע"ח' הזאת מאוסה ומסריחה. אין לי בעיה עם חנונים שעושים ראפ. אני מת עליהם. אין לי גם בעיה עם אנשים שעושים ראפ חיובי עם כתיבה חיובית והכל. אני מעדיף אותם על כל השאר בדר"כ. אבל כשראפר ניהיה כ"כ קיטשי וכל כך דביק זה ניהיה מגעיל. בLOML הוא נשמע טוב כי זה שיר שלו שלקחו אותו, החליפו את קומון באריקה באדו (נכון?) ושינו את הליריקס ככה שיתאים לאישה לשיר אותו. וחוץ מזה, זה היה קומון של פעם, לפני שהוא טחן את האמאמאמא של הגישה הזאת, ולפני שהוא ניהיה כ"כ דביק. וכשהוא עושה הארדקור הוא יכול להשמע טוב, נכון. האלבום הכי טוב שלו לדעתי הוא האלבום שבו הוא בורח מהדמות הזאת שהוא יצר לעצמו של האדם הבוגר שעבר כבר הכל, ועדיין נישאר עם חיוך מרגיז כזה. באלקטריק סירקס הוא עושה דברים אחרים, ואז זה נשמע טוב. בכל מקרה, הנושא הוא ג'וס סטון. תמשיכו משם...

Pootie Tang

New member
בואי נגזים...

זמרת מעולה. גם היא עדיפה כשהיא עושה קאברים (כמו בסול סשנ'ז), אבל מבחינה וואקלית כל פעם היא מוכיחה את עצמה, גם אם היא לא מוכיחה את עצמה מכל הבחינות האחרות.

למעלה