Jonathan Firth

ayel3

New member
Jonathan Firth

שלום לכולם, רציתי לשתף את כולכם עם רגשות ההערכה וההערצה שלי לשחקן בריטי מוכשר מאוד בשם ג'ונתן פירת', אחיו הצעיר של קולין פירת' (הזכור לטובה מסדרת הבי.בי.סי גאווה ודעה קדומה ומהסרטים- חשיבותה של רצינות ויומנה של ברידג'ט ג'ונס). הפקות בהן ניתן לראות אותו- הרחק מההמון הסואן של תומאס הארדי, ויקטוריה ואלברט, ארמון הקנגרו, אגדת הלפרקונים הקסומה (שלוש האחרונות משודרות לפרקים בערוץ הולמרק). כן הוא שיחק בסדרת ימי - ביניים ששודרה בזמנו בערוץ הילדים ושמה- טירת קובניגטון. מדובר באחד השחקנים המוכשרים ביותר שיצא לי לראות, ממליצה בחום לעקוב אחרי הקריירה שלו...

Mycroft

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לא יצא לי לראות אותו בטלוויזיה ממש (או שכן ואני פשוט לא יודע מי זה...) יש לך אתר עליו עם פרטים שאפשר להוסיף לקישורים?

ayel3

New member
Jon Firth

האתר הרשמי שלו- www.geocities.com/jonfirthfan ונזכרתי בעוד סדרה שהוא שיחק בה ושודרה בערוץ 1 לפני כשנה במסגרת תכניות בי.בי.סי בימי ראשון בערב- דיוקן באבן - דובר שם בגופה של בחורה צעירה שהתגלתה לאחר 10 שנים והחשוד העיקרי ברצח היה החבר שלה. ג'ונתן פירת' שיחק שם את החבר.

Mycroft

New member
הוספתי לקישורים

בקטגוריית שחקנים עברתי שם גם על רשימת ההופעות הטלוויזיוניות שלו, ומסתבר שהוא גם הופיע ברציחות במידסומר, אבל אני חושב שפספסתי את הפרק הזה

ayel3

New member
../images/Emo3.gif

אני שמחה לשמוע ! לבי רציחות במידסומר- אני קצת עקבתי אחרי הפרקים ששודרו פה בהולמרק ולא נראה לי ששדרו כבר את הפרק הזה אבל יכול להיות שגם אני פספסתי.

למעלה