JONAH

סלסרו

New member
JONAH ../images/Emo6.gif

"ONAH is a non-profit international organization dedicated to educating the world-wide Jewish community about the prevention, intervention, and healing of the underlying issues causing same-sex attractions. If you are confused by same-sex attractions or know someone who is and desire help, please contact us for resources and professional confidential assistance."​
יאק.

ro99

New member
Anything the goyim can do

We can do better!
מכירה היטב את המקביל הנוצרי וזה מדהים (בעצם לא) כמה שהם זהים...

ro99

New member
And a healthy antidote ../images/Emo34.gif

Gay marriage/partnership is good for you!

ro99

New member
אויש! ועוד בגן התנ"כי? ../images/Emo12.gif

תקרא מיד ליונה! מקרה חירום!

Nirvana0

New member
מדהים ש...

שלכתבה ב CNN מ1999, היה דווקא היום המשך, אותו קראתי היום במקרה בעיתון מניר :) האמת, לא לא מצחיק בכלל סיפור ההמשך של יהודה ודשיק. מסתבר שהממונים שם בגן החיות לא איבדו תקווה מלתקן את הזוג החמוד הזה (מעניין אם מישהו מוכר לרו :) היה מעורב בזה) ולצערי הצליחו. והסיפור כפי שהובא בפיסת המידע שבעיתון, אאל"ט ישיק עזב את יהודה, ובעוד האחרון היה נתון במשבר הפרידה, ניצלו אנשי הגן את המומנטום ושידכו בינו לבין נקבה יפה (לא צריך להזכיר, וזה מה שלא אומרים שם כן, את הנסיונות האינסופיים בלשדך להם בנות זוג). מסתבר כנראה, מתוך שברון לב העניין תפס ביניהם. אני כבר מתארת, שיש מי שיקפוץ על העניין ויוכיח אותו מדעית/נפשית/פסיכולוגית ושאר ירקות. מעניין כמה זמן הקשר בין הזוג החדש יתפוס?

gabcake

New member
And Tango Makes three

This story happend at central park zoo in NY, but with penguins, and there is a beutiful children's book about it. I wish the people at the Jerusalem Zoo read the book beforre they made such stupid decisions!​

gabcake

New member
Unbelievable

I first thought it was a joke..I can't believe what people invest their energy into..reminds me a funny movie I recently watched. It is called "But I'm a chearleader". It is so funny..about a place like that, where they try to "covert" young gay/lesbians into staright..it is a parody. Check it out link​

odedee

New member
או, זה סרט משובח!

אני מת עליו, הוא כזה מצחיק. אומרים לגיבורה שהיא לסבית, והיא בכלל לא ידעה שהיא כזו... שולחים אותה למחנה ר-אוריינטציה שבו מלבישים את הבנות בוורוד ואת הבנים בכחול... ונותנים לבנים משימות גבריות ולבנות - נשיות. זה מעולה... וכמובן שהסוף טוב
.

ro99

New member
יונה פאסה! הישועה הגיעה! ../images/Emo197.gif

שלג. זה כל מה שצריך בשביל לחזור למוטב. עכשיו הם מספרים לי, אחרי שהכל כבר נמס.
אין כמו פאשקווילים בכדי להזכיר לנו כמה חוכמה ואהבת אנוש יש בעולם החרדי... אני לא מבינה איפה הם מוצאים זמן להתפלל כשכל רגע מזמנם תפוס בשנאה והשמצה ותועבה. עובדי אלילים נראים לי כבר יותר אינטיליגנטים מהאספסוף הזה.

ro99

New member
אפילו השמרנים דוחים את זה!

המפלגה השמרנית הבריטית (שהיתה תמיד ידועה לשמצה על ההומופוביה שלה) לא מוכנה שאנשים התומכים בדיעות כאלו ייצגו אותה.

למעלה