joining you על סמים?

Jagged chaos

New member
joining you על סמים?

you and your chronic, שchronic מילת סלאנג לחשיש. שסמים תמיד יביאו אותם ל-their drama ולבושה- you, this embrassement ולהזיות- in the middle of delusion ובהתחשב לכל אותם מדענים שטוענים שסמים מביא למצב של אי שפיות ונטיות התאבדויות. מה אומרים?

Tarantelle

New member
Joining You

תמיד נראה לי כשיר על חבר שנמצא במשבר ענק- בעיקר פסיכולוגית. אפשר להבין את זה מתוך "you wanted to do away with yourself" "you knew more than you thought you should know" "we need to find like-minded companions" (מעיד על חשיבה שונה) וכו' וכו' ויש עוד המון דוגמאות (כמו בערך כל הבית ה-3). בקיצור לפי מה שאני רואה את זה מדובר על אדם בעל חשיבה לא קונפורמטיבית ספק משוגע ספק נביא ספק משהו. לא מפתיע אותי לחשוב על סמים והתאבדות כשזה נוגע לשיר הזה. אני תמיד ראיתי אותו כשיר שנכתב לאחר המוות, וכן, אולי גם כתוצאה מסמים. אחת מפנינות הכתיבה של אלאניס לדעתי. רוק משובח.

Rוית

New member
המממ

זוית מעניינת להסתכל על זה.. זה מתאים ללא ספק.. אבל אחרי ששנים ראיתי מזוית ה"חבר טוב של אלאניס רוצה להתאבד ואלאניס באה לעזרתו" קשה לי לראות את זה אחרת. אבל זה לא שסמים לגמרה לא מתחבר, זה מאוד הגיוני שיש גם סמים מעורבים שם ושזה לאו דווקא chronic במובן של מחלה ממושכת או משהו כזה..

למעלה