john fix ?

newave

New member
john fix ?

ישנו איזה שהוא ערוץ בריטי בטלויזיה, שיש בו תוכנית שמזכירה את עוד להיט, בכל אופן היה שם (לפני כחודש) זמר בשם john fix (יש כזה דבר?) עם שיר משנת 1980 שאת שמו אני לא זוכרת... אולי מישהו מבין יודעי כל יכול לומר את שמו של הזמר? (ואולי לנחש את שם השיר...)

newave

New member
תאכיל אותי בכפית ?

חיפשתי באתרים השונים להורדות ולא מצאתי, (גם את האדם השני הזה FOXX ) אולי אתה יודע איזה שיר הוא הוציא בשנת 1980?

turrican

New member
כרגע ניווייב השוותה

את כמות ההודעות שהיא רשמה עד היום , במשך היום הזה. אני חושב שזה סיבה מצויינת לחגוג. אז אלפא - ספר איך היה אתמול בפרנצ'סקה?

alpha80

New member
על קצה הכפית על ג'ון פוקס

הוא היה חבר באולטראווקס בהרכבה המקורי משנת 1974, והיה אחת ההשפעות החזקות ביותר על גארי ניומן. כשעזב ג'ון פוקס את אולטראווקס ב 1979, הצטרף במקומו מידג' יור כסולן. ג'ון פוקס החל בקריירת סולו עם כמה סינגלים לא ממש מצליחים, ביניהם "NO ONE DRIVING,, ,BURNING CAR, ,EUROPE AFTER THE RAIN,, אחרי ההצלחה המאוד בינונית שלו הוא עשה תפנית לתחום הגרפיקה והמיצגים החזותיים יותר של המוסיקה ועשה כל מיני תערוכות ששילבו מצגות מוסיקליות וחזותיות.

Fixx Tricks Fixx Tricks

שני שירים של ג'ון פוקסקס בתקופת אולטרווקס שאני אוהב הם: Hiroshima mon amour (ענק) ו- I want to be a machine (בסדר)

למעלה