John Carter המיטב

kerry cordano

New member
John Carter המיטב

חשבתי אולי אתם רוצים להעלות זכרונות שלכם מג'ון קרטר, פרקים אהובים, ציטוטים או תמונות לכבוד עזיבתו את התוכנית? ומן הסתם יהיו
למי שלא ראה עונות 10+11 אז פשוט נוסיף את הסימן. אז ככה: אני זוכרת את הפרק שהוא הגיע, הפיילוט נדמה לי שהוא מגיע ונתקל בדברים וכולם אומרים "הנה הסטודנט החדש הגיע". עוד- הפרקים של הדקירה בעונה 6. וזכור לי הפרק מעונה 8 כשפיטר עוזב וג'ון נותן לו אסימון ונפרד ממנו. ואחד הציטוטים הכי מצחיקים ."Carter: "I would never touch Luka's cookies

kerry cordano

New member
../images/Emo17.gifבראיון עם אלן דג'נרס

(שהלינק שלו למטה בעמוד) הוא אמר שהוא מתגעגע לג'וליאנה ולטוני (אנתוני אדוארדס). אני חושבת שאפשר לחלק את הדמות שלו לפי העונות
1-3 סטודנט+אינטרן שלא מבין מהחיים שלו 4-6 רופא צעיר ושחצן עד הדקירה ושבור (ומכור) אחריה 7-9 קם לתחייה.. והתקופה עם אבי 10-11 טוב.. מי שראה יודע
מה מהתקופות הכי אהבתם? אני חושבת שבעונות הראשונות הוא היה הכי משעשע ואח"כ הוא נהיה די מעצבן

נועה167

New member
אמממ../images/Emo26.gif

בהתחלה שהוא בא לסידרה הוא היה ממש חמוד אבל אידיוט לגמרי! אבל בכל זאת היה מצחיק איתו.. עם כל הקטעים שלו. התקופה שלו אח"כ לא ראיתי את כל הפרקים האלה אבל שם נראה לי הוא היה יותר נורמלי כבר.. בעונות האחרונות (10-11) כבר פחות אהבתי אותו.. מאז כל הקטע שלו עם אבי הוא התחיל לעצבן קצת :/

נועה167

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

אהבתי במיוחד את הפרק שהוא ואבי 'פרצו' לדירה של לוקה
וגם את הפרק שבנטון עובר ניתוח ואיך שהם מצלמים והכל חחח ענק ציטוטים שלו שמצאתי ואהבתי
Carter: Lucy's like...Lucy's like a little sister or something to me. Chuny: Ah, you do that with your sister? Carter: "Flashlight still works." (He removed it from a dead man's rectum) Benton: "What?!" Carter: "Just kidding..."

RVD18

New member
מה הוא עוזב??

יו אני לא בעניינים
עולה לי בראש עכשיו הפרק של הדקירה...

למעלה