Joe Schmo 201

MooTzk

New member
Joe Schmo 201../images/Emo58.gif

את האמת, היו לי ספקות בגלל הפורמט החדש, אבל היה פשוט מעולה. רלף גרמן החדש אדיר, הקטע עם הציטוט של שייקספיר היה חזק. טים הרבה פחות נחמד, חברמן ו"טוב לב" כזה ממאט מעונה 1, ולטעמי הוא פחות מוצלח. בטח בתיכון הוא היה כזה מניאק, רואים עליו
. אינגריד לא עשתה עליי רושם ראשוני קיצוני כלשהו, גם היא לא תמימה ונחמדה ברמות של מאט. הדמויות של אוסטין ופייפר לא ממש התפתחו, בגלל ההנחיות שאמרו להם בתחילת הפרק, נראה מה יהיה אח"כ. גראלד בנתיים הרבה פחות מוצלח מקיפ(המלך!), אבל נחמד יחסית. הגזימו טיפה עם הדמות של ריטה. הדמות של ברייס נראית זהב, הולכים להיות איתו קטעים טובים. לאלינור בנתיים אין ממש דמות. ארני בנתיים נראה כזה חברמן, כמו בריאן מעונה 1, הוא נחמד. אמברוסיה עוד לא ממש הספיקה לפתח את דמות הביץ' שלה. TJ אמור להיות מעין מחליף להאץ'(הדמויות שונות אבל יש דמיון), גם הוא לא עשה עליי רושם ראשוני מיוחד. קאמי שיחקה לא רע את המטומטמת. ההדחה הראשונית הייתה רעיון טוב - גם ביקורת מסוימת על תוכניות ריאליטי מהסוג הזה, והמפיק הסביר את זה כנראה כדי שלא יהיו אי הבנות וכו'. המתנות היו מצחיקות, במיוחד הצפרדע של ברייס. הסטרפטיז היה ענק, אחלה קטע. הטוויסט היה נחמד, אני מניח שיעשו איזה משהו עם אמברוסיה שתראה שהיא רוצה להשאר רק בשביל הכסף. טים שוב הוכיח שהוא די מניאק בקטע של ברייס, עם ההיפנוזה. הטקס סיום היה קורע לגמרי, הופתעתי שהעיפו דווקא את ריטה ולא את אלינור חסרת האישיות. היה נחמד שבסוף אינגריד אמרה שהיא מרגישה לפעמים כמו במופע של טרומן. וכמובן, זה פשוט קורע שראלף אומר כל הזמן The most shocking eviction ceramony yet, אפילו שאנחנו בפרק הראשון
סה"כ אחלה פרק, העלה את הציפיות שלי מהעונה.

Eskorbuto

New member
אחלה פרק..

אמרת את רוב הדברים..סדרה טובה..ממש נהנתי מהעונה הראשונה, אני מקווה שגם הפעם יהיה כזה טוב או יותר..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 201

בהחלט עושה רושם שהולכת להיות עונה משובחת. לגבי הדמויות אני ממש חושב שגם אניגריד וגם טים יותר מוצלחים ממאט. הם פשוט הרבה יותר דומים לי ולך מאשר לאותו פתי תמים וטוב לב שנראה כאילו אין יותר אנשים כאלה. נכון ש-MKG סיפק רגעים קורעים בעונה הקודמת, אבל אני חושב שטים ואינגריד לא יאכזבו. גם אני חשבתי שלאלינור בפרק הזה לא ממש הייתה דמות. אמברוסיה אמורה להיות פארודיה של אומרוסה. בינתיים כל הדמויות נחמדות, רק נראה שבגלל שיש יותר דמויות וזה מתחלק בין גברים לנשים לא ממש זכינו להכיר את כולם. בעונה הקודמת הפרק הראשון היה כפול והיה יותר זמן להתוודע לדמויות לפני ההדחה הראשונה. ברייס הולך להיות הלהיט ללא ספק. ראלף גרמן מלך, רק אני ממש לא אוהב את ההגשה של The most shocking eviction ceramony yet. זה נשמע מגוחך, במיוחד שהוא הולך להגיד את זה בכל פרק מעתה והלאה. לא אהבתי שהם עשו את זה בסלבריטי מול. זה סתם מעצבן. פרק נחמד ובואנה מוצק, תרגיע כן ?

גלׁ

New member
אממ ../images/Emo58.gif

אני אומר שאינגריד היא של ההפקה, היא נראתה כ"כ מזויפת, המתנה שלה היתה הכי מוזרה, היא דאגה להביא עותק חתום? חוץ מזה מה שהראו מהפרק הבא, זה ממש לא נראה אמיתי!

למעלה