Joe Satriani

yoni162

New member
Joe Satriani

מה בדיוק אתם מוצאים במוזיקה שלו? אני שומע אותו ומאוד אוהב אותו, אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים, מאחר וקיבלתי הרבה תגובות סותרות לגביו.

Der-Albert

New member
הרהוריי

ג´ו הוא ללא ספק גיטריסט בעל יכולות טכניות מרשימות, ללא ספק בין הגיטריסטי רוק בעלי הטכניקה הטובה ביותר (כמובן שלא כמו סטיב ואי שהוא מלך הטכניקה) ובניגוד למרבית המטאליסטים דוגמאת מלסטין או פטרוצ´י אז הוא גיטריסט שהוא דווקא גם מאוד מלודי. אפשר לטעון שהמלודיות שלו נורא פשטניות וקיטצ´יות, אבל אני חושב שדווקא הפופיות שלהם נותנת לו מימד מעניין כגיטריסט והופכת אותו למוזיקאי הרבה יותר מעניין מרוב גיטריסטי המטאל שקיימים (שבד"כ עולים סתם מאלתרים מהר ודופקים פראזות חסרות קשר ביניהן על סולמות פנטטוניים). חוץ מזה שאני גם מעריך את עצם העובדה שהוא גיטריסט בעל טכניקה ללא ספק מרשימה אבל הוא לא חש צורך להשוויץ בטכניקה שלו כל שיר (כמו פטרוצ´י, לדוגמא). ובנוסף לכך אני חושב שחלק מטכניקות הטאפינג שלו פשוט גאוניות, הוא הגיטריסט הראשון שראיתי שיוצר קונטרפונקט בטאפינג (תקשיבו לטאפינג בAllways with you allways with me שני מנגינות נגדיות, אחת עולה אחת יורדת). בקיצר, אחלה גיטריסט. דרך אגב רוב הדברים שאני אמרתי עליו כאן חלים גם על סטיב ואי בצורה זה או אחרת.

yoni162

New member
זה כבר יותר טוב

יותר מכל האלה שרק מתלהבים מהמהירות

למעלה