Joe Perry / Joe Pery רשימת השירים!!

Aeroguy

New member
Joe Perry / Joe Pery רשימת השירים!!

כפי הנראה רשימה סופית: Shakin' My Cage Hold On Me Pray For Me Can't Compare Lonely Crystal Ship Talk Talkin' Push Comes To Shove Twilight Ten Years Dying To Be Free Mercy שימו לב שג'ו מנגן ה-כ-ל חוץ מהתופים. כנראה שהמתופף הוא Rikki Rockett, המתופף של להקת Poison. Crystal Ship זה קאבר ל-Doors. האם Push Comes To Shove זה קאבל לאירוסמית'??? לא ידוע. זה מ-א-ו-ד מעניין בכל מקרה, מכיוון שהשיר הזה היה השיר שסגר את RIAHP, וזה היה שיר שסטיבן עשה לגמרי לבד, והוא היה ממש "שיר קינה" לג'ו: You said the music does the talkin', but all you got is talk about it וכו'. פשוט מדהים.

SaintJohn

New member
נראה אקזוטי לחלוטין!

אבל איפה Vigelante? (כתבתי את זה נכון בכלל?
)

AeroTom

New member
מאוד מאוד מעניין!

במיוחד ה-Push Comes To Shove. ממש מוזר ומעניין אם זה באמת קאבר לשיר של אירו.חשבתי שג'ו ישים פה איזה קאבר או 2 אבל הייתי בטוח זה יהיה לשירים שגדל עליהם או משהו בסגנון כמו ג'ף בק,יארדבירדס,מאדי ווטרס וכ'ו... אם זה באמת קאבר לשיר שכולנו מכירים זה בהחלט יהיה מאוד מעניין. בכל אופן אני אישית מאוד שמח ש-Crystal Ship נכנס לאלבום.מין רצועה שקטה יותר שתבוא נראה לי נהדר בין השירים פה.זה כבר מעלה את בקאברים ל-Doors ל-2 מחברי הלהקה אחרי שעשו את-Love Me Two Times. ומי יודע-אולי בעקבות זה החלום שלי התגשם וסטיבן יעשה בסולו שלו (שלא נראה באופק) את-Roadhouse Blues...
בכל אופן נחכה לעוד פרטים ויש לי ממש הרגשה טובה לגבי האלבום הזה של ג'ו.הולך לפי דעתי להיות ממש נהדר ומה שמוסיף לזה זה שג'ו עושה פה כמעט הכל.

Aerogirl

New member
אם ג'ו עושה קאבל לאירוסמית..

במקרה הזה הוא יצא יותר יפה. לא לדאוג!

Hangman Jury 87

New member
יש שם גם

תמונות קעקועים של מעריצים לכו שם ל- 7. fan section ואז ל-Tattoo pictures

AeroTom

New member
זה אכן אתר נחמד ואני ממליץ שם-

למי שמעוניין להיכנס ל-Virtual Tours שיש שם של הלהקה בכל המקומות ההיסטורים והמפורסמים בתחילת הדרך שלהם עם תמונות כיום והכל. ממש נחמד.

AeroTom

New member
ונוסיף חדשות גם לסטיבן--

שנה שניה ברציפות שהוא יגיש פרס בטקס הגראמי הקרוב (שנה שעברה הוא עשה זאת עם ג'ו ביחד עם B.B.King) אז מי שירצה לראות אותו יוכל לראות את הטקס ב-13 בפברואר.הבעיה היא שלא ידוע באיזו שעה של הטקס הוא יגיש את הפרס ככה שמי ירצה יצטרך או לסבול את כל הזמן של הטקס עד לרגע הזה או להקליט הכל ולהריץ...פעם הטקסים האלו היו הרבה יותר מעניינים. היום הכל (כמעט) מלא במוזיקה הלא-כ"כ-מרתקת שדוחפים לנוער של ימינו. וזה ממש חבל... אולי הוא יגיד משהו על הנכד הראשון או יקבל ברכת מזל טוב.ג'ון טרבולטה וכריסטינה מילאן מהסרט-Be Cool גם יגישו שם פרס אז אולי הם יעשו את זה ביחד...

למעלה